• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تعرض

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع کولی
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • لایک
امتیازات: panah
خب امکان نداره تحت فشار قرار نده
دارم میگم حرفت به خاطر این به نظر من غیر منطقیه چون مگه ممکنه طرف درخواست بکنه بعد جواب نه بشنوه و بعدش پیله نکنه
اولا اینکه نباید سوتی و گاف بدی که ازت آتو داشته باشه
اگه هم داشته باشه میگم چکار کنین

آها بعد به مثابه نود بده در فضای واقعی ما تیکه‌های خیابانی رو دارم که تقریبا همسنگ ان
اون رو گمانم همه متفق‌القولیم که تعرضه
اگه اون تعرضه چرا درخواست نود نباشه؟
جفتشونم کامنت سکشوال اند
خب همین دیگه
اینکه مثلا طرف بپیچه جلوی یه دختر بگه سوار شو هم درخواسته, پس چرا اون تعرضه

خب همین دیگه
اینکه مثلا طرف بپیچه جلوی یه دختر بگه سوار شو هم درخواسته, پس چرا اون تعرضه
من تاپیکو زدم دو طرفه بازی میکنم و به چالش میکشم صرفا که بحث ادامه دار باشه

خیلی بستگی داره به محیط و موقیعت همه چیز در ذهن من
به نظر من این طبقه بندی ذهنی شما از این قضیه و اتفاقی که برای اون شخص به طور عملی میوفته خیلی متفاوته

آها بعد به مثابه نود بده در فضای واقعی ما تیکه‌های خیابانی رو دارم که تقریبا همسنگ ان
اون رو گمانم همه متفق‌القولیم که تعرضه
اگه اون تعرضه چرا درخواست نود نباشه؟
جفتشونم کامنت سکشوال اند
این قیاس جالبی بود. تا قبل از این درخواست نود رو با تکدی‌گری برای خودم مثال زدم. که می‌تونی پول بدی یا ندی اما اگه گیر بده آزاردهنده‌اس.
اینو که گفتی بحث محیط برام پررنگ شد. اینکه می‌ری توی خیابون به هزار و یک دلیل و توقع نداری کسی یهو یه کامنت جنسی بده. و این باعث می‌شه توی فضا احساس ناامنی کنی.
اما اگه محیطی باشه که آگاهانه کسی انتخاب کنه و وارد بشه، (لاس زدن‌ها و کامنت‌هایی که توی بار مثلا اتفاق می‌افته - منبعم فیلمه -) احتمالا آزاردهنده نیست مگه اینکه باز تبدیل بشه به اصرار و استاک و غیره

به نظر من این طبقه بندی ذهنی شما از این قضیه و اتفاقی که برای اون شخص به طور عملی میوفته خیلی متفاوته
خب اینکه تعرض تابع احساسات افراد باشه خیلی گیج کننده‌ست برای اجتماع
عرف و فرهنگ همیشه یه مرزی دارن و آدم‌ها دائم با اون مرز درگیر اند بحث در واقع اون مرزه

خب اینکه تعرض تابع احساسات افراد باشه خیلی گیج کننده‌ست برای اجتماع
عرف و فرهنگ همیشه یه مرزی دارن و آدم‌ها دائم با اون مرز درگیر اند بحث در واقع اون مرزه
من نمیگم تابع احساساته, میگم اینکه ما صرفا حرفشو میزنیم یا خیلی منطقی بهش فکر میکنیم قطعا به واقعیت اونقدر نزدیک نیست
به حسی که اون زن یا اون دختر اون لحظه داره نزدیک نیست اصلا
کاری با عرف و فرهنگ دارم

این قیاس جالبی بود. تا قبل از این درخواست نود رو با تکدی‌گری برای خودم مثال زدم. که می‌تونی پول بدی یا ندی اما اگه گیر بده آزاردهنده‌اس.
اینو که گفتی بحث محیط برام پررنگ شد. اینکه می‌ری توی خیابون به هزار و یک دلیل و توقع نداری کسی یهو یه کامنت جنسی بده. و این باعث می‌شه توی فضا احساس ناامنی کنی.
اما اگه محیطی باشه که آگاهانه کسی انتخاب کنه و وارد بشه، (لاس زدن‌ها و کامنت‌هایی که توی بار مثلا اتفاق می‌افته - منبعم فیلمه -) احتمالا آزاردهنده نیست مگه اینکه باز تبدیل بشه به اصرار و استاک و غیره
دقیقا جفتشون کامنت جنسی ان و در مواردی میتونن باعث احساس ناامنی بشن اما آیا بستر واقیعت یا مجازی تاثییر گذاری این کامنت رو تغییر نمیدنم حداقل در مواردی

آما این خودشو در محیط قرار داده هم خیلی مخالف داره "she was asking for it" عه اگر بخوای خیلی رادیکال بعش نگاه کنی

ما آیا بستر واقیعت یا مجازی تاثییر گذاری این کامنت رو تغییر نمیدنم حداقل در مواردی
این تیکه رو متوجه نشدم راستش
آما این خودشو در محیط قرار داده هم خیلی مخالف داره "she was asking for it" عه اگر بخوای خیلی رادیکال بعش نگاه کنی
ببین من وقتی جواب می‌دادم تو ذهنم یه شرایط ایده‌آل مطرح بود. یه آدم بالغ از یه آدم بالغ دیگه درخواستی می‌کنه. بعد با توجه به حرف شما گفتم حالا هرچقدر هم طرفین اوکی باشن باز یه محیط و شرایطی باید تعریف شده باشه تا اوکی باشه.
این جمله، اصلا تو ذهنیت قبلی من نمی‌گنجه. پیش زمینه ذهنی من با این جمله آلارم می‌ده که این فرد آدم بالغی نیست که بخوای سر مسئولیتِ اعمال باهاش بحث کنی.

این تیکه رو متوجه نشدم راستش
ابنکه یه کامنت سکشوال رو در فضای واقعی یا مجازی بدیم تغییر در اون شرایط به وجود میاره؟
مثلا مجازی سیف تره در نتیجه تعرض نیست

ابنکه یه کامنت سکشوال رو در فضای واقعی یا مجازی بدیم تغییر در اون شرایط به وجود میاره؟
مثلا مجازی سیف تره در نتیجه تعرض نیست
سوال سختیه.
شوک همونه، حس ناامنی احتمالا با توجه به امن بودن محیط جغرافیایی کمتره، اما شاید تاثیری که روی استفاده یا راحتی فرد بذاره قابل توجه باشه. یا حتی بروز خودش توی اون محیط.
اما بازم اثر محیط هست. مثلا تو ذهن من توی اینستا قابل درکه (موافقت یا مخالفت نیست-صرفا می‌تونم درک کنم) اما توی مثلا شاد نه!

درخواست بی‌شرمانه از آدم رندوم بصورت ناشناس
درخواست بیشرمانه از آدم رندوم بصورت شناس
درخواست بی‌شرمانه از آدم شناس بصورت ناشناس
درخواست بی‌شرمانه از آدم شناس بصورت شناس
درخواست بی‌شرمانه از آدمی که کار بی‌شرمانه می‌کنه بصورت ناشناس
درخواست بی‌شرمانه از آدمی که کار بیشرمانه می‌کنه بصورت شناس
من نهایتا دوتای آخری رو مجاز میدونم، باید قبل هرگونه درخواستی متوجه شد که اون آدم آیا تمایل به انجامش داره یا نه در غیر اینصورت قطعا تعرضه
حالا یه شرایطی پیش میاد که دقیق نمیشه فهمید همچنان با یه ریسکی تعرضه
در کل چیزی نیست که ازش بشه دفاع کرد و بخوایم عادی سازی کنیم
ربطی به دین و مذهب و اعتقادات هم نداره به اینکه چمیدونم طرف با بیکینی استوری می‌زاره هم ربطی نداره که بگیم چون اینو تو بیکینی دیدیم حق داریم ازش درخواست اینجوری بکنیم
دو نفر وقتی وارد رابطه ای میشن به طور مستقیم و غیر مستقیم تمایلاتشون رو بیان میکنن و اگه با تمایلات همدیگه اوکی باشن درخواست های بعدی رو محترمانه می‌دن و حالا ممکنه رد یا تایید بشه
حالا کل اینو میشه به شوخی ، ویس ، چت و هر چیز دیگه ای تعمیم داد یعنی باید یه چارچوبی تعریف شده باشه که توش اون شخص بگه من با اینکه شما باهام شوخی کنید اوکی هستم اگه اوکی نیست و شوخی میکنیم باز هم تا حدودی تعرضه

آخرین ویرایش:
خیلی حرف مسخره ایه
یعنی چی چون درخواسته تعرض نیست😂
چرا واقعا یه نفر باید دم به دیقه به یه دختر پیام بده نود بده نود بده
و این کارش تعرض حساب نشه
روشنفکری بیش از حدتون داره کارو به جاهای باریک میکشونه
دم به دقیقه بعد از نه شنیدن می‌شه تعرض بخاطر اصرار به چیزی که نمی‌خواد. ولی اینکه یکبار درخواست بدی و اگه جواب نه بود کنار بکشی تعرض نیست.

بیا ساید افکت این طرز تفکرت رو ببینیم:

کسی که صرفا دنبال رابطه جنسیه نمی‌تونه خواسته‌ش رو بیان کنه، بجاش خودش رو می‌بره تو نقش معشوق و عاشق، باعث آسیب زدن به طرف دیگه رابطه می‌شه که دنبال یه رابطه عاطفی و طولانیه.

دم به دقیقه بعد از نه شنیدن می‌شه تعرض بخاطر اصرار به چیزی که نمی‌خواد. ولی اینکه یکبار درخواست بدی و اگه جواب نه بود کنار بکشی تعرض نیست.

بیا ساید افکت این طرز تفکرت رو ببینیم:

کسی که صرفا دنبال رابطه جنسیه نمی‌تونه خواسته‌ش رو بیان کنه، بجاش خودش رو می‌بره تو نقش معشوق و عاشق، باعث آسیب زدن به طرف دیگه رابطه می‌شه که دنبال یه رابطه عاطفی و طولانیه.
اتفاقا یکبار درخواست هم وقتی نمیدونی طرف اونکارست معنی تعرض میده
یه چیزایی رو عادی سازی میکنیم که برای خودمون اتفاق بیوفته طرفو پاره میکنیم
کاراشتباه زیاد کردم و میکنم ولی تاییدشون نمیکنم و نمیگم اون کارها درست بوده ، اتفاقا با قطع به اینکه اشتباه بوده انجام دادم
اینجا هم خیلی مهمه که قبل درخواست آدم یدونه که طرف مقابل هم به همچین داستانی با ما تمایل داره در غیر اینصورت همینجوری رندوم اگه انجام میشه با علم به اینه که اشتباهه ولی میگیم واتور هر چه بادا باد ( این دقیقا تفکر یه متعرضه )

اتفاقا یکبار درخواست هم وقتی نمیدونی طرف اونکارست معنی تعرض میده
یه چیزایی رو عادی سازی میکنیم که برای خودمون اتفاق بیوفته طرفو پاره میکنیم
کاراشتباه زیاد کردم و میکنم ولی تاییدشون نمیکنم و نمیگم اون کارها درست بوده ، اتفاقا با قطع به اینکه اشتباه بوده انجام دادم
اینجا هم خیلی مهمه که قبل درخواست آدم یدونه که طرف مقابل هم به همچین داستانی با ما تمایل داره در غیر اینصورت همینجوری رندوم اگه انجام میشه با علم به اینه که اشتباهه ولی میگیم واتور هر چه بادا باد ( این دقیقا تفکر یه متعرضه )
اونکاره؟
برام جالب شد نظرت رو در مورد کسی که رابطه جنسی می‌خواد/داره بدونم.

Back
بالا