- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۲
- شهر
- کرج
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
- مدال المپیاد
- Physics
- دانشگاه
- SUT
- رشته دانشگاه
- Physics
تاپیک رو زدم که مباحثه کنیم :))اینو دیگه خودتون باید بهش فکر کنید
تاپیک رو زدم که مباحثه کنیم :))اینو دیگه خودتون باید بهش فکر کنید

اولا اینکه نباید سوتی و گاف بدی که ازت آتو داشته باشهخب امکان نداره تحت فشار قرار نده
دارم میگم حرفت به خاطر این به نظر من غیر منطقیه چون مگه ممکنه طرف درخواست بکنه بعد جواب نه بشنوه و بعدش پیله نکنه
خب همین دیگهآها بعد به مثابه نود بده در فضای واقعی ما تیکههای خیابانی رو دارم که تقریبا همسنگ ان
اون رو گمانم همه متفقالقولیم که تعرضه
اگه اون تعرضه چرا درخواست نود نباشه؟
جفتشونم کامنت سکشوال اند
اره میدونمتاپیک رو زدم که مباحثه کنیم :))
من تاپیکو زدم دو طرفه بازی میکنم و به چالش میکشم صرفا که بحث ادامه دار باشهخب همین دیگه
اینکه مثلا طرف بپیچه جلوی یه دختر بگه سوار شو هم درخواسته, پس چرا اون تعرضه
خیلی بستگی داره به محیط و موقیعت همه چیز در ذهن مناره میدونم
میخوام نظر شما رو بدونم
خب شما بگو منم جواب میدممن تاپیکو زدم دو طرفه بازی میکنم و به چالش میکشم صرفا که بحث ادامه دار باشه
به نظر من این طبقه بندی ذهنی شما از این قضیه و اتفاقی که برای اون شخص به طور عملی میوفته خیلی متفاوتهخیلی بستگی داره به محیط و موقیعت همه چیز در ذهن من
این قیاس جالبی بود. تا قبل از این درخواست نود رو با تکدیگری برای خودم مثال زدم. که میتونی پول بدی یا ندی اما اگه گیر بده آزاردهندهاس.آها بعد به مثابه نود بده در فضای واقعی ما تیکههای خیابانی رو دارم که تقریبا همسنگ ان
اون رو گمانم همه متفقالقولیم که تعرضه
اگه اون تعرضه چرا درخواست نود نباشه؟
جفتشونم کامنت سکشوال اند
خب اینکه تعرض تابع احساسات افراد باشه خیلی گیج کنندهست برای اجتماعبه نظر من این طبقه بندی ذهنی شما از این قضیه و اتفاقی که برای اون شخص به طور عملی میوفته خیلی متفاوته
من نمیگم تابع احساساته, میگم اینکه ما صرفا حرفشو میزنیم یا خیلی منطقی بهش فکر میکنیم قطعا به واقعیت اونقدر نزدیک نیستخب اینکه تعرض تابع احساسات افراد باشه خیلی گیج کنندهست برای اجتماع
عرف و فرهنگ همیشه یه مرزی دارن و آدمها دائم با اون مرز درگیر اند بحث در واقع اون مرزه
دقیقا جفتشون کامنت جنسی ان و در مواردی میتونن باعث احساس ناامنی بشن اما آیا بستر واقیعت یا مجازی تاثییر گذاری این کامنت رو تغییر نمیدنم حداقل در مواردیاین قیاس جالبی بود. تا قبل از این درخواست نود رو با تکدیگری برای خودم مثال زدم. که میتونی پول بدی یا ندی اما اگه گیر بده آزاردهندهاس.
اینو که گفتی بحث محیط برام پررنگ شد. اینکه میری توی خیابون به هزار و یک دلیل و توقع نداری کسی یهو یه کامنت جنسی بده. و این باعث میشه توی فضا احساس ناامنی کنی.
اما اگه محیطی باشه که آگاهانه کسی انتخاب کنه و وارد بشه، (لاس زدنها و کامنتهایی که توی بار مثلا اتفاق میافته - منبعم فیلمه -) احتمالا آزاردهنده نیست مگه اینکه باز تبدیل بشه به اصرار و استاک و غیره
خب میگم اگر برای حس عاملیت در نظر بگیرم مسئله پیچیده میشعبه حسی که اون زن یا اون دختر اون لحظه داره نزدیک نیست اصلا
این تیکه رو متوجه نشدم راستشما آیا بستر واقیعت یا مجازی تاثییر گذاری این کامنت رو تغییر نمیدنم حداقل در مواردی
ببین من وقتی جواب میدادم تو ذهنم یه شرایط ایدهآل مطرح بود. یه آدم بالغ از یه آدم بالغ دیگه درخواستی میکنه. بعد با توجه به حرف شما گفتم حالا هرچقدر هم طرفین اوکی باشن باز یه محیط و شرایطی باید تعریف شده باشه تا اوکی باشه.آما این خودشو در محیط قرار داده هم خیلی مخالف داره "she was asking for it" عه اگر بخوای خیلی رادیکال بعش نگاه کنی
ابنکه یه کامنت سکشوال رو در فضای واقعی یا مجازی بدیم تغییر در اون شرایط به وجود میاره؟این تیکه رو متوجه نشدم راستش
سوال سختیه.ابنکه یه کامنت سکشوال رو در فضای واقعی یا مجازی بدیم تغییر در اون شرایط به وجود میاره؟
مثلا مجازی سیف تره در نتیجه تعرض نیست
دم به دقیقه بعد از نه شنیدن میشه تعرض بخاطر اصرار به چیزی که نمیخواد. ولی اینکه یکبار درخواست بدی و اگه جواب نه بود کنار بکشی تعرض نیست.خیلی حرف مسخره ایه
یعنی چی چون درخواسته تعرض نیست😂
چرا واقعا یه نفر باید دم به دیقه به یه دختر پیام بده نود بده نود بده
و این کارش تعرض حساب نشه
روشنفکری بیش از حدتون داره کارو به جاهای باریک میکشونه
اتفاقا یکبار درخواست هم وقتی نمیدونی طرف اونکارست معنی تعرض میدهدم به دقیقه بعد از نه شنیدن میشه تعرض بخاطر اصرار به چیزی که نمیخواد. ولی اینکه یکبار درخواست بدی و اگه جواب نه بود کنار بکشی تعرض نیست.
بیا ساید افکت این طرز تفکرت رو ببینیم:
کسی که صرفا دنبال رابطه جنسیه نمیتونه خواستهش رو بیان کنه، بجاش خودش رو میبره تو نقش معشوق و عاشق، باعث آسیب زدن به طرف دیگه رابطه میشه که دنبال یه رابطه عاطفی و طولانیه.
اونکاره؟اتفاقا یکبار درخواست هم وقتی نمیدونی طرف اونکارست معنی تعرض میده
یه چیزایی رو عادی سازی میکنیم که برای خودمون اتفاق بیوفته طرفو پاره میکنیم
کاراشتباه زیاد کردم و میکنم ولی تاییدشون نمیکنم و نمیگم اون کارها درست بوده ، اتفاقا با قطع به اینکه اشتباه بوده انجام دادم
اینجا هم خیلی مهمه که قبل درخواست آدم یدونه که طرف مقابل هم به همچین داستانی با ما تمایل داره در غیر اینصورت همینجوری رندوم اگه انجام میشه با علم به اینه که اشتباهه ولی میگیم واتور هر چه بادا باد ( این دقیقا تفکر یه متعرضه )