• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بحث درباره مسائل پیرامون علامه حلی ۱ ( چهارراه لشگر)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sina
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
ما 50 تومن میدادیم
سالن مطالعمون میزاش با صندلی پلاستیکی هماهنگ نبود
میز بلند تر بود....
سالن مطالعه مدرسه الان نیمکت های شکسته‌ایه که مدرسه یه دور از خیلی اولیا پول گرفت که صندلی جدید بخره و تقریبا اونم همچین مشکلی داره بخاطر همین بچه ها اکثرا از کتابخونه استفاده میکنن برای مطالعه
اونم مثلا از ما یازدهم ها نزدیک ۶ هفته خواستن کتابخونه رو دراختیارمون بزارن هفته ای سه روز درحد ۳ ۴ ساعت، نزدیک ۱ تومن گرفتن سر همین اکثر ایراداتش رو بچه ها چپع میشن باز به مدرسه اعتراض میکنن مدرسه یه دور دوباره پول میگیره اونا رو برطرف کنه
مثلا حیاط آسفالت درست حسابی نداشت قبل هر بازی سرایدار باجارو تمیزش میکرد
این داستان رو ما هم داریم
سلفمون که عملا آخور بود...
آزمایشگاه فیزیک ؟ یه آزمایشگاه کلا داشتیم اونم فقط چند بار رفتیم کلا.
آزمایشگاه های ماهم به همین تبدیل شدن

• لایک
امتیازات: pako
برای چه مقطعی؟
کنکور؟
چون طاها داره فکر کنم برای پایه میگه کنکور اصولا دوبل میشه هزینه دریافتی
آره من برای پایه و رده الف گفتم
رده ب هم شهریه‌ش فرق داره فکر کنم، سال کنکور هم که...

رده ب چه فرقی داره با عادی؟
واحد المپیادن و تازه ساخت ترن سر همین کلا همه چیزشون از نظر کیفیت از رده الف بهتر و نو تره + کتابخونه و...شون هم جداس بدیهتا از ما

• دابل‌لایک
امتیازات: pako
r172114_InShot_20260511_222146381.jpg

بابا جدی آزمایشگاها (حداقل فیزیکش) خیلی خفن بود 😭 وسایل گرونی هم بعضا بود توشون کلی.
و البته تجهیزاتشم قبلا از باشگاه دانش پژوهان گرفتیم(دزدیدیم:)) ) که مثل اینکه خوردن نداشت

• خنده
امتیازات: amir_
بابا جدی آزمایشگاها (حداقل فیزیکش) خیلی خفن بود 😭 وسایل گرونی هم بعضا بود توشون کلی.
بود
اکثرا خراب بودن
اوناییم که سالم بود زوارشون دررفته بود با تف مالی های فراوان تو خود مدرسه بچه ها و معلما سرهمشون کرده بودن که کار میکرد

و البته تجهیزاتشم قبلا از باشگاه دانش پژوهان گرفتیم(دزدیدیم:)) ) که مثل اینکه خوردن نداشت
خجالت نمی‌کشین شماها؟
اومدم تهران میرم پیش دکتر یک یک شونو حتی خراب ازتون می‌گیرم

واحد المپیادن و تازه ساخت ترن سر همین کلا همه چیزشون از نظر کیفیت از رده الف بهتر و نو تره + کتابخونه و...شون هم جداس بدیهتا از ما
اقا این فیلم بمبارون ما چی شد؟

سینا ناراحت میشی ایگنورت کنم؟
تاپیک داره با روانم بازی می‌کنه:))
ملینا حتی فرزانگان یک که همتای همین حلی یکه هم اینا رو نداره. مشکل عمیقا و مستقیما مردسالارانه است.

ملینا حتی فرزانگان یک که همتای همین حلی یکه هم اینا رو نداره. مشکل عمیقا و مستقیما مردسالارانه است.
جدی هست
هاشم یک مشهد دیوار به دیوار ماست
امکاناتش از ما بیشتره
هاها

جدی هست
هاشم یک مشهد دیوار به دیوار ماست
امکاناتش از ما بیشتره
هاها
بابا اصلا امکانات چیه همین آب بازی رو ما میکردیم حراست آ.پ میومد میکردمون تو گونی.

Back
بالا