• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

موجودات فرازمینی، اسناد محرمانه آمریکا

واقعا موضوع جذاب و جالبیه
چرا که معما های زیادی رو مطرح میکنه
مثلا این که ما می دونیم به احتما 99 درصد حیاتی در منظومه شمسی نیست و باید به کهکشان راه شیری یا دیگر فضا و کهکشان ها فکر کرد چرا که با ما میلیون ها سال نوری فاصله دارند و تمدنی که حتی با سرعت نور حرکت کند هم میلیون ها سال طول میکشه تا ما رو پیدا کنه و باید دید که آیا مثلا به تکنولوژی مثل کرمچاله ها رسیدن ؟...
خواهش میکنم دوستان اگر به اسناد دسترسی دارن به اشتراک بزارن تا لذت ببریم
میتونه مرکزشون داخل همین زمین باشه ، مثلا زیر کف اقیانوس های عمیق ، اقیانوس ها خیلی ناشناخته هستن

احتمال اینکه این اسناد(فیک) پخش شده باشن تا افکار از سمت جنگ های آمریکا دور بشه هست
ولی باز خوبه سرگرم میشیم

احتمال اینکه این اسناد(فیک) پخش شده باشن تا افکار از سمت جنگ های آمریکا دور بشه هست
ولی باز خوبه سرگرم میشیم
باهات تا حدی موافقم
توی دوران ریاست ترامپ خیلی اتفاقای عجیبی افتاده.
چون ترامپ هم رییس جمهوره، هم بیزنس من، هم سلبریتی. باید جایگاه خودشو حفظ کنه.
ولی شاید حواس پرت کردنش برای چیز خوبی نباشه. شاید واقعا خبریه و ما اینجوری فکر میکنیم

باهات تا حدی موافقم
توی دوران ریاست ترامپ خیلی اتفاقای عجیبی افتاده.
چون ترامپ هم رییس جمهوره، هم بیزنس من، هم سلبریتی. باید جایگاه خودشو حفظ کنه.
ولی شاید حواس پرت کردنش برای چیز خوبی نباشه. شاید واقعا خبریه و ما اینجوری فکر میکنیم
بعید میدونم فقط برای پرت کردن از جنگ باشه ، نمیدونم حس میکنم جنگ چیز خاصی نبود
ممکنه بدتر از این هم باشه؟؟؟؟
شاید بمب اتم بخوره یه جایی و تقصیر آدم فضایی ها باشه ، اما خیلی ضایع هست ،. شاید بدتر از این باشه ، اتفاقی که تا حالا در زمین رخ نداده

آخرین ویرایش:
تصاویری که از ماموریت آپولو منتشر ‌شده قبلا هم منتشر شده بود👀

در مورد حادثه ۱۳۵۵ تهران (۱۹۷۶):
حادثه ۱۹۷۶ تهران یکی از مستندترین و بحث‌برانگیزترین موارد برخورد با پدیده‌های هوایی ناشناس (UAP) در تاریخ معاصر است. چیزی که این مورد را برجسته می‌کند، کیفیت گزارش‌ها، تعداد شاهدان نظامی و پدیده نادر اختلال الکترومغناطیسی است.

رویداد گام به گام بر اساس زمان (روایت خلبانان، شاهدان و اسناد)

· ۱۹ سپتامبر ۱۹۷۶، حوالی ساعت ۰۰:۳۰ بامداد – گزارش‌های اولیه مردمی
نیروی هوایی شاهنشاهی ایران چهار گزارش تلفنی از ساکنان منطقه شمیران تهران دریافت می‌کند. آن‌ها شیء عجیبی در آسمان می‌بینند که برخی آن را به پرنده و برخی به هلیکوپتری با نورهای درخشان تشبیه می‌کنند.
· ساعت ۰۱:۳۰ بامداد – اولین تلاش برای رهگیری
یک فروند اف‑۴ فانتوم ۲ از پایگاه هوایی شاهرخی (نوژه) به پرواز درمی‌آید. خلبان از فاصله ۱۱۲ کیلومتری شیء را می‌بیند، اما در فاصله ۴۰ کیلومتری، تمام تجهیزات و ارتباطات هواپیما از کار می‌افتد و او مجبور به بازگشت می‌شود.
· ساعت ۰۱:۴۰ بامداد – دومین و اصلی‌ترین تلاش برای رهگیری
یک فروند اف‑۴ فانتوم دیگر با خلبانی سرگرد پرویز جعفری (افسر ارشد اسکادران) به پرواز درمی‌آید.
· طی عملیات رهگیری (جزئیات کلیدی)
· سرگرد جعفری در فاصله ۵۰ کیلومتری موفق به قفل راداری روی شیء می‌شود که اندازه آن به بزرگی یک تانکر سوخت‌رسان بوئینگ کی‌سی‑۱۳۵ تخمین زده می‌شود.
· شیء اصلی چنان نوری از خود ساطع می‌کند که دیدن بدنه آن غیرممکن است. این نورها به ترتیب آبی، سبز، قرمز و نارنجی چشمک می‌زنند.
· ناگهان شیء کوچک‌تری به اندازه نصف تا یک‌سوم ماه کامل از شیء اصلی جدا شده و با سرعتی بسیار زیاد به سمت جنگنده حرکت می‌کند.
· در لحظه‌ای که خلبان قصد شلیک موشک ای‌آی‌ام‑۹ سایدوایندر را دارد، سیستم کنترل تسلیحات و تمام ارتباطات از کار می‌افتد. خلبان مجبور به فرار و انجام مانورهای شدید می‌شود.
· شیء دوم پس از مدتی تعقیب جنگنده (مانور دایره‌وار به شعاع ۵ تا ۷ کیلومتر)، دوباره به شیء اصلی ملحق می‌شود و یک اتصال کامل را نشان می‌دهد.
· بلافاصله شیء سومی از طرف دیگر شیء اصلی جدا شده و با سرعت زیاد به سمت زمین فرود می‌آید.

پشت پرده: چرا این پرونده اینقدر ویژه است؟

· تأییدیه‌های سطح بالا و نظامی: تفاوت اصلی این پرونده با بسیاری از موارد مشابه، حضور شاهدان عینی آموزش‌دیده (خلبانان نظامی) و تأیید رسمی توسط مقامات ارشد وقت است. در مصاحبه‌ای، سرلشکر ناصر آقازبین، معاون عملیات نیروی هوایی وقت، مستقیماً می‌گوید: «بله چنین اتفاقی افتاد... یک پدیده هوایی ناشناس با چراغ‌های پرنور و قدرت مانور بالا دیده شد.»
· مستندات محرمانهٔ ایالات متحده: گزارش دقیق این حادثه توسط آژانس اطلاعات دفاعی (DIA) آمریکا تهیه و برای نهادهای ارشد مانند کاخ سفید، سیا و ستاد مشترک ارسال شد و اخیراً به لطف افشای اسناد پنتاگون، به صورت عمومی در دسترس قرار گرفته است.
· از بین رفتن اسناد در انقلاب ۱۳۵۷: متأسفانه، بسیاری از اسناد و مدارک این حادثه احتمالاً در خلال انقلاب ۱۳۵۷ از بین رفته و یا نابود شده‌اند و همین موضوع، رمز و راز این پرونده را برای همیشه حفظ کرده است.

نظریه‌ها و تحلیل علمی: چه توضیحاتی وجود دارد؟

· نظریهٔ فرازمینی (ET): این نظریه موارد متعددی مانند پدیدهٔ اختلال الکترومغناطیسی هدفمند (سیستم تسلیحات، ارتباطات و ابزار دقیق تنها در مجاورت شیء از کار می‌افتاد) و مانورهای غیرمنتظره در اتمسفر را با فناوری‌های نظامی شناخته‌شده در آن زمان توضیح می‌دهد.
· نظریهٔ شیء طبیعی/پدیدهٔ جوی: گاهی اجرام سماوی مانند سیاره زهره (ناهید) یا مشتری می‌توانند نور بسیار درخشانی از خود ساطع کنند، اما این تئوری قادر به توضیح مانورهای هوشمندانه و اثرات فیزیکی مشاهده‌شده بر هواپیما نیست.
· نظریهٔ فناوری پیشرفتهٔ سری: این فرضیه معتقد است که شیء دیده‌شده، یک پهپاد جاسوسی ساخت دست بشر بوده که توسط ابرقدرت‌ها (آمریکا یا شوروی سابق) در حال آزمایش بود. اما قابلیت‌های فنی خارق‌العادهٔ گزارش‌شده، فراتر از توانمندی‌های شناخته‌شدهٔ فناوری در آن سال‌هاست.
· تحلیل شک‌گرایانه (اسکپتیکال): این دیدگاه معتقد است خلبانان در پس‌زمینهٔ تنش‌های جنگ سرد، یک دنباله‌دار یا شهاب‌سنگ نورانی را تعقیب کردند و اختلالات ایجادشده نیز صرفاً نقص فنی یا خستگی ذهنی بوده است.
منبع: دیپ سیک
این جالبه و درباره ی همینه:

شاید عجیب باشه ولی ۲،۳ سال پیش تو طبیعت بودیم یعنی خارج شهر بعد اوایل شب بود که یهو از یه جایی یهویی یه نقطه و نور سفید ظاهر شد و در یک راستا شروع به حرکت کرد و خیلی منظم با فاصله های دقیق یه عالمه از همین نقطه پشت سرش و در همون راستا منظم حرکت می کردند و همشون وقتی به یه نقطه خاص می رسیدند غیب می شدند. فقط من اینو ندیدم و کل خانواده دیدن و خانواده هایی که اطرافمون بودن هم دیدن و تعجب کردن...همون شب تو اخبار ها شنیدم که تو زنجان هم چیزی شبیه این اتفاق افتاده در همون شب

شاید عجیب باشه ولی ۲،۳ سال پیش تو طبیعت بودیم یعنی خارج شهر بعد اوایل شب بود که یهو از یه جایی یهویی یه نقطه و نور سفید ظاهر شد و در یک راستا شروع به حرکت کرد و خیلی منظم با فاصله های دقیق یه عالمه از همین نقطه پشت سرش و در همون راستا منظم حرکت می کردند و همشون وقتی به یه نقطه خاص می رسیدند غیب می شدند. فقط من اینو ندیدم و کل خانواده دیدن و خانواده هایی که اطرافمون بودن هم دیدن و تعجب کردن...همون شب تو اخبار ها شنیدم که تو زنجان هم چیزی شبیه این اتفاق افتاده در همون شب
اونا احتمال زیاد ماهواره‌های استارلینک هستن

از سایت پوريا ناظمی، روزنامه‌نگار علم

۱. همه محتوای این بسته الزاماً «تازه کشف‌شده» یا «برای نخستین‌بار منتشرشده» نیست. بخشی از اسناد و تصاویر پیش‌تر در آرشیوهای عمومی یا گزارش‌های دیگر در دسترس بوده‌اند؛ از جمله برخی متن‌های مربوط به مأموریت‌های آپولو و شماری از تصاویر آرشیوی ناسا. برای نمونه، در پوشش‌های خبری اخیر هم اشاره شده که برخی تصاویر آپولو، از جمله تصویر معروف مربوط به آپولو ۱۷، پیش‌تر در آرشیو ناسا منتشر شده بود و اکنون در این بسته با عنوان UAP دوباره برجسته شده است.
۲. برخی منابع این مجموعه در واقع گزارش‌ها، متن مکالمات، یادداشت‌ها یا پرونده‌هایی هستند که پیش‌تر به شکل‌های دیگر منتشر شده یا دست‌کم در آرشیوهای عمومی قابل دسترسی بوده‌اند. بنابراین نباید کل این بسته را به‌عنوان «۱۶۲ سند کاملاً تازه و بی‌سابقه» فهمید؛ دقیق‌تر این است که بگوییم این یک مجموعه‌سازی و انتشار تازه از اسناد، تصاویر، ویدئوها، گزارش‌ها و سوابق پراکنده درباره UAP است.

۳. بسیاری از تصاویر و ویدئوهای منتشرشده، بدون داده‌های فنی کافی برای تحلیل مستقل جدی منتشر شده‌اند. در موارد زیادی، نبود اطلاعاتی مانند فاصله، زاویه دید، مشخصات دوربین/حسگر، شرایط محیطی، داده‌های خام، زنجیره پردازش تصویر و زمینه عملیاتی باعث می‌شود نتوان از روی تصویر به‌تنهایی نتیجه قطعی گرفت. بنابراین «دیده شدن چیزی در تصویر» با «شناختن ماهیت آن چیز» یکی نیست.
۴. در این مجموعه، غیر از اشاره‌هایی به بحث‌های سیاسی، پرسش‌های برخی سیاستمداران، و مواردی مانند جلسه جنجالی کنگره مکزیک، نشانه معتبری به سود منشأ فرازمینی و هوشمند این پدیده‌ها دیده نمی‌شود. ادعاهای مطرح‌شده در جلسه مکزیک نیز از همان زمان با تردید جدی کارشناسان روبه‌رو شد و رویترز و دیگر رسانه‌ها گزارش کردند که این ادعاها به معنای تأیید رسمی وجود موجودات فرازمینی نبود.
۵. به عبارت دقیق‌تر، بر اساس این اسناد نمی‌توان گفت مدرکی برای منشأ فرازمینی این مشاهدات وجود دارد. چیزی که فعلاً داریم، مجموعه‌ای از گزارش‌ها درباره پدیده‌ها، اشیاء، نورها یا نشانه‌هایی است که در برخی موارد توضیح قطعی برای آن‌ها ارائه نشده است. این «توضیح‌نداشتن» می‌تواند از چند مسیر متفاوت ناشی شود: کمبود داده، کیفیت پایین تصویر یا گزارش، خطای مشاهده، پدیده‌های جوی یا نوری، پرنده‌ها، پهپادها، هواگردها، فناوری‌های طبقه‌بندی‌شده، فعالیت‌های نظامی، یا واقعاً پدیده‌هایی که هنوز به‌درستی شناسایی نشده‌اند. اما «ناشناخته» بودن، به‌خودی‌خود، به معنای «فرازمینی» بودن نیست.
۶. به دلیل ناقص بودن داده‌ها، تهیه نقشه توزیع جغرافیایی یا خط زمانی این موارد باید با احتیاط انجام شود. تصویرها و نمودارهای ضمیمه این پست فقط بر اساس داده‌های همین مجموعه تهیه شده‌اند، نه بر اساس همه گزارش‌های تاریخی UAP/UFO. بنابراین این نمودارها «نقشه کل مشاهدات» نیستند؛ بلکه فقط بازتاب‌دهنده همان مواردی هستند که در این بسته اسنادی آمده‌اند.
۷. داده‌نگاری‌های ضمیمه، شامل پراکندگی جغرافیایی، خط زمانی مشاهدات، نوع گزارش‌دهنده‌ها و چند شاخص دیگر، از جدول نهایی‌ای استخراج شده که پس از بررسی اولیه دستی، دسته‌بندی داده‌ها و تطبیق الگوریتمی با منابع برای کاهش خطا تهیه شده است. با این حال، این جدول هنوز باید به‌عنوان یک ابزار تحلیلی مقدماتی دیده شود، نه نتیجه نهایی و قطعی.
۸. خلاصه اینکه هنوز گزارش‌هایی درباره پدیده‌های هوایی یا ناهنجار وجود دارد که منشأ آن‌ها ممکن است طبیعی، انسانی، فناورانه، نظامی یا در برخی موارد نامشخص باشد. اما در این مجموعه، دست‌کم در وضعیت فعلی انتشار، نشانه قابل اتکایی مبنی بر منشأ فرازمینی یا هوشمند بودن این پدیده‌ها دیده نمی‌شود. آنچه داریم، بیشتر نشان‌دهنده محدودیت داده‌ها، پراکندگی اسناد، و دشواری تحلیل پدیده‌هایی است که اغلب در شرایط ناقص، کوتاه‌مدت یا فاقد زمینه فنی کافی ثبت شده‌اند.

اینکه جدید نیست...
فک کنم دی ماه بود..
ی مستند بود که ۲ تا نظامی آمریکایی در موردش صحبت کرده بودن.
بعد حتی میگفتن ، ما به بالا رده های گفتیم ولی اونا چون به شدت مذهبی (مسیحی) بودن ما رو تشر کردن که این چنین چیزی وجود نداره و ما کفر میگیم...و حتی جلو اینا رو گرفته بودن...
بعد نمیدونم اینا به کدوم سازمان درخواست دسترسی داده بودن...اونا هم رد کرده بودن...
خلاصه یکی از این افراد از شغلش استفاده میده( گویا افراد دولتی نمیتونن اصرار رو همین جوری پخش کنند...)‌ بعد اخبار رو منتشر میگنه...
بعدش هم اولش با این بنده خدا مصاحبه میشه...اول حرفاش تایید میشه...
بعد کلا این فرد رو دروغ اعلام می‌کنند....بعد میگن نه کلا همه اینایی که میگه دروغه...(آمریکا ی ایران دیگست 🤣)
بعد نمیدونم ، فک کنم خبر به ترامپ میرسه...اینم انگار فشار میاره که باید رسیدگی بشه و اسناد از حالت محرمانه دربیاد...هر چی هست دولت خبر دار بشه....
بقیه اش رو مامانم خاموش کرد که من کنکور دارم ، قراره از اینا سؤال بیاد🤣
نمیدونم کدوم شبکه بود...یادمه از دست انتر و اخبار به اون شبکه پناه برده بودم.
حکم جذابیت خطبه امام جمعه ، قبل امتحان رو داشت ....

اینکه جدید نیست...
فک کنم دی ماه بود..
ی مستند بود که ۲ تا نظامی آمریکایی در موردش صحبت کرده بودن.
بعد حتی میگفتن ، ما به بالا رده های گفتیم ولی اونا چون به شدت مذهبی (مسیحی) بودن ما رو تشر کردن که این چنین چیزی وجود نداره و ما کفر میگیم...و حتی جلو اینا رو گرفته بودن...
بعد نمیدونم اینا به کدوم سازمان درخواست دسترسی داده بودن...اونا هم رد کرده بودن...
خلاصه یکی از این افراد از شغلش استفاده میده( گویا افراد دولتی نمیتونن اصرار رو همین جوری پخش کنند...)‌ بعد اخبار رو منتشر میگنه...
بعدش هم اولش با این بنده خدا مصاحبه میشه...اول حرفاش تایید میشه...
بعد کلا این فرد رو دروغ اعلام می‌کنند....بعد میگن نه کلا همه اینایی که میگه دروغه...(آمریکا ی ایران دیگست 🤣)
بعد نمیدونم ، فک کنم خبر به ترامپ میرسه...اینم انگار فشار میاره که باید رسیدگی بشه و اسناد از حالت محرمانه دربیاد...هر چی هست دولت خبر دار بشه....
بقیه اش رو مامانم خاموش کرد که من کنکور دارم ، قراره از اینا سؤال بیاد🤣
نمیدونم کدوم شبکه بود...یادمه از دست انتر و اخبار به اون شبکه پناه برده بودم.
حکم جذابیت خطبه امام جمعه ، قبل امتحان رو داشت ....
استعفا

Back
بالا