خط ۳
هر ساعت، هر ایستگاه
"هندزفیری، شارژر، کابل شارژ، او تی جی"
من کلا با آدم ها توی مترو خیلی مکالمه نداشتم چون اهنگ گوش میدادم ولی یک خاطره بخوام بگم
"یلحظه برم بیارم"
من هر موقع استرس بگیرم همه چی یادم میره
نمره میان ترم فارسیم رو میخواستم بدونم، با استاد هم مسیر به سمت خونه شدم، آخر هم نمرم رو نفهمیدم ولی خب تو مکالمه ای که داشتم فارسی هم یادم رفت
مهندس جنرال تو عمرم نگفته بودم که به استاد فارسیم گفتم.
اومدم تو خود مترو جمعش کنم گفت قصدی برای اپلای داری؟
گفتم والا مرا دو تدبیر(پلن) است.
..............
۹۰ درصد مواقع که از دانشگاه میام بیرون تا مترو که ۵ دقیقه باشه کلا؛ هندزفری تو گوشم هست
امروز یکی از اون ۱۰ درصد مواقع بود که هندزفری تو گوشم نبود
بعد آزمون فیزیک هم بود خسته بودم و کلافه و بهم ریخته
یه بنده خدایی از پشتم صدا زد خوشتیپ کجا میری و صداش اصلا آشنا نبود
با این حال نمیدونم در خودم و وضعم چی دیدم که برگشتم ببینم منظورش با من هست یا نه :/
.......
ساعت ۱۰ تا ۱ بعد از ظهر بیشتر تعداد دست فروش های مترو رو شاهد هستیم
یکی داره پاسور میفروشه ، ۳ نفر جوراب ، یکی داره گلس نصب میکنه!(اینو برای بار اول دیدم) ، یکی منچ و مار پله
اینا هیچی
همزمان ۲ نفر دارن میخونن
گوش چپ هایده گوش راست ابی
"شب که میشه به عشق تو ، صدای پات از همه جاده ها میاد"
.......
مترو دو تا بلند گو داره هر واگن
یکیش داره در جهت شمال ایستگاه ها رو میخونه
یکیش در جهت جنوب
چجوری میشه اصلا؟:/
......
دوستان مترو یک وسیله عمومی هست ، برای همه هست ، ازش مراقبت کنید و اینا.....
از دانشگاه بر میگردم ، تو عمرم ۳ ۴ بار از دست فروش های مترو خرید کردم ، میخواستم یبار دیگه هم ۲ ۳ بسته آدامس بگیرم
کیف پول نقدم رو داخل کیفم میذارم این آقا دست فروش اومد سمت من چون مترو خلوت بود کیفم بغل دستم بود اومدم کیف پولم رو بردارم یهو خانم کناریم بهم توپید " آقااا شما حق نداری به من دست بزنی!!!" من اینطوری بودم جیزز کرایز ، وات د هل من اومدم کیف پولمو بردارم شمارو چیکار دارم تو سرعت شاید سهوی برخورد کردم
منم خب عذرخواهی کردم ولی واقعا مقصر نبودم ، دیدم اینطوریه کیفمم از کنار دستم برداشتم گذاشتم زیر پام ولیعصر که شد یکی بشینه
اقا ولیعصر شد خب ملت ریختن تو
یه آقا اومد بشینه خب کیف من حجمش در حد ۷۵ درصد یک آدم بود کافی بود خانم که از دو ور عین حریم رودخونه آدم دورش نبود یکمی بره کنار که سمت راست خانم یکی نشست به فاصله همون ۲۵ درصد آدم ترسید😂 این آقا بهش گفت خانم یکمی برید اونور منم بشینم
نمیرفت که ، میگفت جا نمیشی ، جای منه
آقاعه مونده بود بابا صندلیا ۶ نفرست ، ۵ نفرید کنارتم خالیه ، نرفت که ، گفت نمیرم ، بعد به این آقاعه هم توپید گفت باشه برو عقب برو عقب من برم اونور وایستم مثل اینکه میخوای بزایی!!
زن روانی متوهم تا بحال انقدر از نزدیک ندیده بودم:///
.......
اینم آخرین پیام از جنگل امروز و سرتون رو درد نیارم
رفتنی من مترو هروی سوار شدم تا تئاتر شهر رفتم بعد سمت میدون فردوسی ، اونجا گفتن مشکلات سایت منتقل شده ۱۰۰۰ متر بالاتر مدرسه عبدالی
کارم که تموم شد متوجه شدم ایستگاه مترو ولیعصر آتش گرفته و مترو حرکت نمیکنه😐
مجبور شدم تا هفت تیر پیاده بیام که از تقاطع ۳ و ۱ بجا ۴ و ۳ استفاده بکنم توی هفت تیر هم گفتن خط ۳ فعلا مترو حرکت نداره
واقعا ایران هر روز سوپرایز داره...
.......
امروز دوستم و دوستم داشتن سر یدونه تک جا که مونده بود تعارف میکردن
اون میگفت نه تو بشین خسته ای میخوای بری هروی راهت زیاده من جهاد پیاده میشم ، اون میگفت چه ربطی داره تو بشین ایستگاه بعد من خالی میشه میشینم
همین حین یه آقای میان سالی اومد از اپسیلون فضای پشت دوستم رد شد و گفت "آقایون ببخشید(لحنش اینطوری بود برید کنار باد بیاد)" و نشست همونجا
دیگه تو مترو تعارف نمیکنیم:/
......
امروز یک پسر دستفروش تو مترو بود فکر کنم ۱۵ ۱۶ سال
تیشرت میفروخت ۷۰...
نمد یکی یچی بهش گفت با بغض گفت اره ۷۰، تومن ۷۰ میفروشم.
بساطشو از کولش جمع کرد نشست کنار من بعدشم رفت قسمت زنونه نشست کف زمین.
یه آقایی زنونه بود بهش کمی دلداری داد و پرسید که چی شده
دستشو برد رو نقشه مترو
تقریبا تا اون موقع از روز کل ۷ خط تهران رو یدور رفت و برگشته بود و فقط یدونه فروخته بود

میگفت از صبح فقط یدونه فروختم ، چرا کسی از من چیزی نمیخره😔
کلا که خرید کردن از مترو رو نهی میکنم ولی دنیای بی عدالتی هستش که همون تیشرتی که ۷۰ تومن از این پسر تو مترو خریدار نداره رو ببری بزاری تو ویترین مغازه برند(همون تیشرت)
۷۰۰ تومن پولش میشه و کلی خریدار داره
تمام رخداد ها خط ۳ مترو
بین ۴۰۴ تا ۴۰۲