• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خوراک مغز برای مصرف یک سال

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع سوفی
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

سوفی

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
...
شهر
...
سال فارغ التحصیلی
1234
مدال المپیاد
Gold Medalist in Sensitivity
سلام!
من اینجا به صورت هفته ای یک بار فعالیت میکنم
در اصل وقتی کانگورو میدادم این کتاب رو هدیه گرفتم
و من براتون سوال رو آپلود میکنم
شما هم یک هفته برای جواب دادن وقت دارید

این تاپیک رو دیدم داشتم به مغزیجات مثل گردو و پسته و اینا فک میکردم و فک کردم کاربر جدید و تبلیغاتی گذاشته 😭

UP

خب سلام، وقتتون بخیر
تاپیک خیلی بامزه ایه:) ‌
فکر کنم فرمول ثابتش باید بشه نیم روز هایی که تو راهیم (نه شروع و پایان) ضربدر دو + ۳
مجموعا ۳۳ تا
ضربدر دو برای نیم روز هایی که یه کشتی از قبل از حرکت ما، حرکت کرده بود و کشتی هایی که هم همزمان با ما از شانگهای حرکت کردن و بعدها قراره ببینیمش
۳ برای کشتی که موقع حرکت کردن رسیده، کشتی که باهاش حرکت کرده، کشتی که موقع رسیدن حرکت میکنه
خواهان قسمت بعدی ;))

آخرین ویرایش:
خب سلام، وقتتون بخیر
تاپیک خیلی بامزه ایه:) ‌
فکر کنم فرمول ثابتش باید بشه نیم روز هایی که تو راهیم (نه شروع و پایان) ضربدر دو + ۳
مجموعا ۳۳ تا
ضربدر دو برای نیم روز هایی که یه کشتی از قبل از حرکت ما، حرکت کرده بود و کشتی هایی که هم همزمان با ما از شانگهای حرکت کردن و بعدها قراره ببینیمش
۳ برای کشتی که موقع حرکت کردن رسیده، کشتی که باهاش حرکت کرده، کشتی که موقع رسیدن حرکت میکنه
خواهان قسمت بعدی ;))
سلام دخترم😭^_^
خیلی ممنونم از نظرت
هوم درسته

طنین من کشتیا رو نقاشی کردم شدن 32 تا. اون یه دونه افتاده توی مثلث برمودا؟
بامزه ^_^^_^
چون شمارش رو از زمان خروج شروع میکنیم و زمان ورود تموم میکنیم میشه ۳۳

یعنی همون موقع که ما می‌رسیم یه کشتی دیگه هم راه میفته؟
آره زینب جان
سوال گفته بود خودش کشتی ای رو که هنگام رسیدن من حرکت میکنه رو حساب کنین
بذارم بعدی رو؟

والا دم دستی ترین چیزی که بنظرم می‌رسه اینه که هر کاری علی می‌کرد، این تو بازیش با رضا تکرارش می‌کرده. و هرکاری رضا می‌کرده رو تو بازیش با علی تکرار می‌کرده چون شروع کننده نبوده.

خب طبیعتا اول صبر میکرده تا حریفش که مهره سفید داره شروع کنه و اون هم همون رو توی بازی ای که خودش سفید بوده میرفته و جواب بازیکن حریفش رو به بازیکن سفیده میداده و قطعا 1 امتیاز میگرفته!

اول منتظر موند علی حرکت اول رو بزنه (سفید) و بعد همون حرکت رو با رضا شروع میکنه
نمیدونم چطوری توضیح بدم
ولی اول که علی حرکتو میزنه برادره تو صفحه رضا مهره سفیدو تکون میده و بعد رضا یه حرکت میزنه و برادره حرکت رضا(که سیاهه ) رو روی صفحه علی اجرا میکنه
یجوری که انگار اون دوتا دارن با هم بازی میکنن و برادره کار خاصی نمیکنه و حرکات هر فرد رو برعکس انجام میده
و ازونجاییم که اون دو نفر برنده شده بودن پس شطرنج باز خوبی بودن و حریف های خوبی برای هم شدن

اگه اسم اون بازی که با سیاه شروع کرده رو بزارم ۱ و اونی که با سفید شروع میکنه ۲:
میاد اول سراغ بازی شماره یک و میبینه حریفش با مهره های سفیدش چیکار میکنه و اینو تو بازی شماره ی ۲ پیاده میکنه؛
بعدش هم نگاه میکنه ببینه چه جوابی دریافت میکنه و اینو رو بازی یک پیاده میکنه
یعنی تقریبا اون دوتا مهمون داشتن باهم بازی میکردن و اگه تخته هاشونو نگاه کنیم شبیه به همن

خیر، اگه حساب کنیم مسیر رفت ۱۰/۹ ساعت طول میکشه و مسیر برگشت ۱۰/۶ ساعت

Back
بالا