• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

PC Music

ili

شاید این قرن، یک قرن دلوزی باشد! قرنِ دلو
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
1401
دانشگاه
حوزه علمیه قم
رشته دانشگاه
شیطان پرستیِ آنتوان لاوی(ص)
سلاممم °•○~○•°
از اونجایی که درس نمی خونم و پلاس اینجا هستم، بیایید راجع به پی سی موزیک حرف بزنیم.

PC Music یک لیبل موسیقی و کلکتیو هنری بریتانیایی است که در سال 2013 توسط A. G. Cook (الکساندر گای کوک) تاسیس شد.

این لیبل به خاطر سبک خاص خود در موسیقی الکترونیک شناخته می‌شود که شامل:
- صداهای سینتتیک و هایپرپاپ
- تولیدات براق و مصنوعی
- ترکیب موسیقی پاپ تجاری با عناصر آوانگارد و تجربی

هنرمندان مشهور PC Music شامل SOPHIE (متوفی 2021)، Hannah Diamond، Danny L Harle و خود A. G. Cook هستند. این لیبل تأثیر زیادی روی موسیقی پاپ مدرن و هنرمندانی مثل Charli XCX داشته است.

(من از هوش مصنوعی استفاده کردم برای این که اطلاعات کمپانی رو دربیارم)

اگر یوتیوب وصل بود براتون کلاب بار هایی که چارلی و ای‌جی با هم دی جی بودن و داشتن موسیقی "تولید" می کردن رو می فرستادمممم♡-♡

بياييد چندتا آهنگی که خودم رو دوست دارم براتون بزارم و اگر دوست داشتید شما هم آهنگ بزارید

Immaterial - Sophie
سوفی توی این آهنگ‌ به کنه ذاتِ افراد اشاره می کنه، در واقع می خواد بگه ما فرای کالبد مادیِ انسانی هستیم. لیریکش رو خیلی دوست دارم، یک سبکبالی خاصی بهم می ده که من می تونم هر کسی و هر چیزی باشم.بعد خیلی منو یاد شدنِ دلوزین(deluzian) می ندازه.‌ برعکس چیزی که توی فرهنگ عامه داریم که تو چی 《هستی》؟ اینجا سوفی به نحوی غیر مستقیم 《تو چی هستی؟》 رو تبدیل می کنه به 《چی می‌خوای باشی؟》 چون من هر کسی بخوام می‌توانم باشم. تبدیل مجسمه ی ایستا به جریانی از شدن ها :))

Club classics - charlie xcx

Birtpop- A.g. cook

من چندتا ویدیوی کوتاه هم از ای جی دارم که داره توی کلاب آهنگ لایو پرفوم می کنه شاید آپلودشون کردم

حالا نظر شما چیه؟ آیا دوست دارید این نوع موسیقی رو؟ آیا موسیقی ای هست توی این تم که بخواهید برای ما آپلود کنید؟
هر چیزی که دوست دارید بنویسید

من این تحلیل رو از گپ جی پی تی دراوردم:

آهنگ **"Ponyboy"** یکی از برجسته‌ترین آثار **SOPHIE** (سوفی)، تهیه‌کننده و هنرمند پیشگام سبک هایپرپاپ (Hyperpop) و موسیقی الکترونیک آوانگارد است. این قطعه که در آلبوم تحسین‌شده‌ی *Oil of Every Pearl's Un-Insides* (۲۰۱۸) منتشر شد، اثری جسورانه است که مفاهیم جنسیت، قدرت، و تمایلات جنسی (به‌ویژه فرهنگ BDSM) را از طریق صدا و تصویر به چالش می‌کشد.

در ادامه تحلیل این اثر در دو بخش موسیقیایی و تصویری ارائه شده است:

### ۱. تحلیل موسیقیایی (صدا و تنظیم)
موسیقی سوفی همیشه به خاطر «طراحی صدای» (Sound Design) بی‌نظیرش شناخته می‌شود. در "Ponyboy"، صداها فیزیکی و قابل لمس هستند.

* **بیس سنگین و صنعتی (Industrial):** آهنگ با یک بیس بسیار کوبنده، خشن و دیستورت‌شده (Distorted) پیش می‌رود. ضربات درامز و پرکاشن‌ها شبیه به برخورد فلزات، شلاق زدن یا صدای ماشین‌آلات سنگین هستند. این طراحی صدا مستقیماً حس تسلط (Dominance) و فضای زیرزمینی کلاب‌ها را تداعی می‌کند.
* **دستکاری وکال (Vocal Manipulation):** سوفی از تغییر گام (Pitch-shifting) برای صدای خود استفاده می‌کند. صدا بین حالت‌های بسیار بم (شبیه به یک مرد سلطه‌گر) و فرکانس‌های بالا نوسان دارد. این کار یک نوع «اجرای سیال جنسیتی» در قالب صداست که مرزهای صدای زنانه و مردانه را می‌شکند.
* **ریتم و تنش:** ساختار آهنگ به جای تکیه بر ملودی‌های پاپ سنتی، بر پایه «تنش و رهایی» (Tension and Release) استوار است. ریتم‌ها حالت دستوری دارند، گویی شنونده در حال دریافت فرمان از خواننده است که با موضوع آهنگ (رابطه ارباب و برده/پونی‌بوی) کاملاً همخوانی دارد.

### ۲. تحلیل تصویری (موزیک ویدیو)
موزیک ویدیوی "Ponyboy" که توسط خود سوفی کارگردانی (یا با همکاری نزدیک او ساخته) شده است، تجسم بصری همان خشونت و جذابیت موجود در موسیقی است.

* **زیبایی‌شناسی BDSM و کلاب‌های کوئیر (Queer Club Culture):** ویدیو به شدت از فرهنگ زیرزمینی و کلاب‌های رقص الهام گرفته است. لباس‌ها، زنجیرها و نوع تعاملات، مستقیماً به روابط سلطه‌گر/سلطه‌پذیر اشاره دارد.
* **طراحی رقص (Choreography) به عنوان زبان قدرت:** رقص در این ویدیو تنها برای زیبایی نیست، بلکه ابزار روایت است. رقصنده‌ها (که نماینده‌ی همان "Ponyboy" یا اسب‌های کوچک هستند) با حرکاتی اغراق‌آمیز، حیوانی و در عین حال به شدت هماهنگ، تسلیم بودن خود را به نمایش می‌گذارند. سوفی در مرکز تصویر قرار دارد و با حرکات دست و نگاه‌های خیره، کنترل کامل صحنه را در دست دارد.
* **نورپردازی و رنگ:** استفاده از نورهای نئون (سبز، قرمز و بنفش) در پس‌زمینه‌ای تاریک، فضایی مصنوعی، سایبرپانک و در عین حال بسیار صمیمی ایجاد می‌کند. این نورپردازی روی پوست براق و عرق‌کرده‌ی رقصنده‌ها تأکید می‌کند و جنبه‌ی فیزیکی و جسمانی موسیقی را برجسته‌تر می‌سازد.
* **بازنمایی بدن و هویت:** سوفی به عنوان یک زن ترنس، در این ویدیو بدن و زنانگی خود را با قدرت و عاملیت کامل به نمایش می‌گذارد. او به جای اینکه ابژه‌ی نگاه دیگران باشد، خود صاحب قدرت است و دیگران را کنترل می‌کند.

**نتیجه‌گیری:**
"Ponyboy" یک شاهکار در ادغام فرم و محتواست. خشونت فلزی و کوبنده‌ی موسیقی دقیقاً با تصاویر سلطه‌گرانه و رقص‌های حیوانی ویدیو همگام است. سوفی در این اثر، میل جنسی، هویت ترنس، و فرهنگ زیرزمینی را در قالب یک موسیقی پاپِ آینده‌نگرانه و آوانگارد به مخاطب ارائه می‌دهد و استانداردهای زیبایی‌شناسی موسیقی الکترونیک را بازتعریف می‌کند.

آخرین ویرایش:
بیایید فندوم سوفی رو توی سمپادیا تاسیس کنیم ;;) 👾

ضد اسپم:
دقت کردید انتهای آهنگ immaterial و ponyboy سوفی یک صدا پخش می شه که برای من حداقل تداعی کننده اضطراب هست؟:-؟

بیایید فندوم سوفی رو توی سمپادیا تاسیس کنیم ;;) 👾

ضد اسپم:
دقت کردید انتهای آهنگ immaterial و ponyboy سوفی یک صدا پخش می شه که برای من حداقل تداعی کننده اضطراب هست؟:-؟
منم موافق هستم
ضد اسپم:
آخر هر دو آهنگ صدایی پخش میشه که دچار اضطراب و استرست میکنه

• لایک
امتیازات: ili
  • دابل‌لایک
امتیازات: ili
پروفایلت توانایی این که یه فندوم‌سوفی راه بندازیم رو دارههه^-^
ضد اسپم:
آهنگ چارلی اکس سی اکس با سوفی رو پیدا کنم می‌زارم‌همینجا
کیا دیگه سوفی فن هستن تو سایت دوستان؟
اسم آهنگش رو میشه بگی؟^_^