- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- آبادان
- سال فارغ التحصیلی
- 1402
- رشته دانشگاه
- هوشبری
ام، سلام. من دارم غرق میشم. نه فقط چالش مطالعاتی ولی خب برای حفظ روتینها شاید بشه یک کارهایی انجام داد؛ *در حال زدن به هر دری برای نجات پیدا کردن* قرار بود از جمعه زبان هم بخونم ولی هی دارم نمیخونم. منابعمو انتخاب کردم دیگه حالا عجالتاً فقط مینویسم زبان، تا برنامهریزی کنم واسهش ببینم چی چی باید بخونم.
دستهبندی و مطالعهٔ اپیوئیدها (اپیوئید دوست نداشتم به جاش رفتم بتابلاکرها رو خوندم
)
قصر آبی
ورزش
زبان
● دوشنبه، ۱۴اُم
کلاس ریکاوری (کنسل شد افتاد پنجشنبه. به جاش نشستم کمی مبحث دلیریوم خوندم.)
کلاس ادبیات (وا اینم کنسل شد
)
دستهبندی و مطالعهٔ شلکنندهها
قصر آبی
زبان، یونیت ۱.۱
ورزش
● سهشنبه، ۱۵اُم
مبحث دیابت ✔️
داستان زال زر
زبان، یونیت ۱.۱✔️
قصر آبی✔️
ورزش
● چهارشنبه، ۱۶اُم
نصف روز توی راه بودم و کار خاصی نتونستم انجام بدم. فقط یه فیلم تماشا کردم و ازش شات گرفتم ولی خب زیاد خوشم نیومد ازش برای همینم علاقهای ندارم چیزی دربارهش بنویسم.
● پنجشنبه، ۱۷اُم
امروز باز هم توی راه هستم 🙏🏻 یه فیلم دیگه دیدم که کاش نمیدیدم یا مثلاً کاش اینترنت نمیدادم که با کیفیت بالا دانلودش کنم یا مثلاً دو گیگ الکی حجم گوشیمو واسه ۳ ماه اشغال نکرده بود. به هر حال.
● جمعه، ۱۸اُم
شستن لباسهام ✔️
مرتب کردن ناخنهام ✔️
شستن کفشم ✔️
تکمیل مبحث دیابت ✔️
تکمیل مبحث دلیریوم
هفتهٔ یکم [۱۲ تا ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۵]
● یکشنبه، ۱۳اُم
دستهبندی و مطالعهٔ اپیوئیدها (اپیوئید دوست نداشتم به جاش رفتم بتابلاکرها رو خوندم
)قصر آبی
ورزش
زبان
● دوشنبه، ۱۴اُم
کلاس ریکاوری (کنسل شد افتاد پنجشنبه. به جاش نشستم کمی مبحث دلیریوم خوندم.)
کلاس ادبیات (وا اینم کنسل شد
)دستهبندی و مطالعهٔ شلکنندهها
قصر آبی
زبان، یونیت ۱.۱
ورزش
● سهشنبه، ۱۵اُم
مبحث دیابت ✔️
زبان، یونیت ۱.۱✔️
قصر آبی✔️
● چهارشنبه، ۱۶اُم
نصف روز توی راه بودم و کار خاصی نتونستم انجام بدم. فقط یه فیلم تماشا کردم و ازش شات گرفتم ولی خب زیاد خوشم نیومد ازش برای همینم علاقهای ندارم چیزی دربارهش بنویسم.
● پنجشنبه، ۱۷اُم
امروز باز هم توی راه هستم 🙏🏻 یه فیلم دیگه دیدم که کاش نمیدیدم یا مثلاً کاش اینترنت نمیدادم که با کیفیت بالا دانلودش کنم یا مثلاً دو گیگ الکی حجم گوشیمو واسه ۳ ماه اشغال نکرده بود. به هر حال.
● جمعه، ۱۸اُم
شستن لباسهام ✔️
مرتب کردن ناخنهام ✔️
شستن کفشم ✔️
تکمیل مبحث دیابت ✔️
آخرین ویرایش: