• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

معرفی شهر و چیزای خوبش - همدان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Paulhenry
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Paulhenry

آخرین نئاندرتال | Lamark's Bannerman
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی کرج
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
علوم پزشکی همدان
رشته دانشگاه
داروسازی
آقا... تاپیک همدان رو هم من باید بزنم؟
بچه های همدانی بیاید جاهای قشنگ و درست حسابی همدان رو معرفی کنید. من بعضی از جاهای خوب برای خوردنی رو چون چند وقته نرفتم دیگه نمیشناسم. ولی درباره دیدنی ها کمک میکنم!

۱- قهوه خانه مراد: یه جای دنج برای ناهار و پیک نیک. با صفاست، حوض داره، تخت داره، از شهر و چشم های! شهر به دوره. تا جایی که یادمه خودش ماهی هم داشت. آدرسش جاده آتشگاه، قبل از پیست اسکی، سمت راست یک خاکی هست که تابلو زده قهوه خانه سراب. گشت ندارد ✅
۲- خود پیست اسکی :))
۳- رودخونه: دانشجوهای همدان، از رودخونه داخل دانشگاه غافل نشید. خیلی دنجه،‌ و خاطره ساز. گشت و حراست ندارد ✅
۴- ۳۶۰°: یک تپه مشرف به کل شهر، برای صبحانه و گاهی وقت گذرانی عالیه. آدرسش میدان کولاب، گوچه گرده پزی، و از اونجا باید راهتون رو به محوطه آزاد پیدا کنید. راهنمایی این که از کوچه های بالایی برید. گشت دارد❗

عام
یکم تاپیک خنده‌دار به‌نظرم میاد😂
همدان و چیز خوب در یک جمله؟😂

عرض کنم خدمتتون که همدان طبیعت زیبایی داره، هروقت تشریف آوردید علاوه بر همه جاهای دیدنی که تو گوگل پیدا می‌شه مثل غار غلیصدر و اینا، حتما روستاهای اطرافم برید. مثلا ورکانه( روستایی که کاملا سنگیه و طبیعتشم خیلی زیباست)
دره مرادبیگ، سیلوار، چشمه فرشه، حیدره و اینا
اما تو خود شهر:
عموحاجی:
تو مسیر جاده گنج‌نامه نزدیک رستوران ساحل، یه مغازه کوچیکی هست که کماج زرده( سوغاتی همدان- یه چیزی مثل حلوا رو میذارن بین کماج) و خامه و سرشیراش خوشمزه است. پله میخوره میره پایین چندتا تخت برای نشستن داره.

آشکده عبدی:
همدان کلا آش زیاد داره. شما اصلا اسم ترخینه رو شنیدی تا حالا؟ ما آش همونم داریم.
آشکده عبدی دو سه تا شعبه داره که شعبه سیزده خانه‌اش مورد پسند منه. جای نشستن داره و حتما عصرا یه سر با دوستاتون برید. شربت بهارنارنجشونم خیلی خوبه.

باقلوا تایمز:
همون سیزده خانه که رفتید، حتما اینجام برید باقوا بخورید برای رو غذا خوبه:))

مملتی:
من اینجا رو کلا دوبار رفتم، فضاش به‌نسبت کوچیکه و میزاش نزدیکه به هم. اما قیمتش خوبه و‌املتشم واقعا خوشمزه است.
آدرسشم میشه انتهای بلوار جوان.

شیرینی آی:
وااای
واقعااا د بست
بهترین نون خامه‌-نسکافه‌ای‌های ممکن. قشنگ انگار داری شهد بهشتی میخوری.
بقیه شیرینی‌هاشونم خوبه اما نون خامه‌ایش ریال ریال

Back
بالا