• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

میمجَله‌ی سمپادیا

سخن سردبیر:

سلام بچه‌ها.
اول از همه ازتون خیلی خیلی ممنونم که نزدیک یک ماه همراه میمجله بودید. در ذهنم داشتم یک ماهگرد هم طراحی می‌کردم.

متاسفانه این هفته همون‌طور که در ح.ب گفتم، به شدت به شدت سرم شلوغ بود در حدی که شب‌ها حدود چهار ساعت می‌خوابیدم (به کما می‌رفتم) و بلافاصله بعد از بلند شدن باید از خونه خارج می‌شدم. وقتی که این وسط‌ها اضافه میومد مسلما به درسم تعلق داشت.

تیم عزیز، مشتی و گودرتمند میمجله، به شدت پای کار بودن و سعی کردن نبودن من رو پوشش بدن اما دیکتاتوری بسیار من به ضرر خودم تموم شد و بچه‌ها طفلکی ها خیلی سخته براشون که میمجله رو کامل توی یکی دو ساعت آماده کنن.

به شدت درگیر بودیم چند ساعت اخیر ولی میمجله آماده نشد. مراحل زیادی مونده بود مثل کسب اجازه برای میم‌ها و ...

بعلاوه آرشیو میم دست من بود و گوگل پ نت ملی هم چندان کمکی به بچه‌ها نمی‌کرد به علاوه که ادیت رو همیشه من می‌زدم.

حتی افزایش تعداد نیروها هم نتونست این مشکل رو حل کنه.

اینا رو دارم می‌گم چون همه شما خیلی خفن و دوست‌داشتنی و حامی هستید و عملا یه بخش از تیم ما. و تلاش می‌کنیم که شما بخندید ؛

اما می‌دونیم اینکه عجله‌ای کار رو تحویل بدیم اصلا شما رو نمی‌خندونه و میم هفته‌تون رو شارژ نمی‌کنه

الان که این رو می‌نویسم پنج دقیقه دیگه باید بدو بدو برم به یه کار دیگه برسم.

امشب وقت می‌ذاریم، سر حوصله، بیدار می‌مونیم و میمجله رو فردا، شنبه، به دستتون می‌رسونیم.

عاشقتونیم و ممنون ازتون، خنده رو لبتون، آرزوی ماست واسه‌تون.

@spiron
@ERFUN
@Shindaal
@baharkh
@Mahsima
@انگور

به فال این مورد رو اضافه میکنم که هفته دیگه دقیقا روز جمعه در میمجله یه پیام میاد و نوشته
«زینب‌گل همچنان نشان کمدین دارد»
پیشگویی های من هیچوقت اشتباه از آب در نمیاد
یعنی همه چی محیا شده در طول هفته
که این درست در نیاد

دیدین پیشبینیم دقیق بودم؟
(من نگفتم کی میگه)

Back
بالا