• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

میمجَله‌ی سمپادیا

آخرین ویرایش:
خیلی عالی بود حتی واسه اومدن سریالامم انقدر ذوق نمیکنم😭😂

میمجله‌ی سمپادیا

img_20260515_135747_yqe1.jpg

شماره سه

جمعه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۵

یادداشت سردبیر: میم مثل میم

تاریخچه‌ی بصیار غنیِ میم‌ها(قسمت دوم)

قبل از اینترنت، انتقال یک واحد فرهنگی(میم)، سال‌ها طول می‌کشید...

InShot_20260515_143053923.jpg

بعد از آن، زمانی بود که مردم با متن به یک دیگر میم می‌رساندند؛ مثلا می‌نوشتند هههههههههههههه
و خخخخخخخخ
به عنوان واکنش.
این عصر به عصر پَ‌نَ‌پَ مشهور می‌باشد

عصر پ‌ن‌پ

اما با آغاز عصر ویدیو، میم‌ها به یک واحد مسلم فرهنگی، یک علم و مهارت جدید و یک روش برای نجات جهان تبدیل شدند...

میمرهای جدید

کاری از : @zeynabgol

این هفته چه خبر بود ؟ (۱)
ماجراهای حلی:

برای اونایی که نمیدونن: دوشنبه آخر هفته هرسال کل مدرسه همدیگه رو تو زنگ نهار خیس میکنن
تقریبا ۵۵ دیقه ۱۵۰۰ تا خرس گنده با شلنگ و بطری و تفنگ آب‌پاش میفتن به جون همدیگه و مسئول‌های مدرسه
اما تو قرار نیست هیچ‌وقت این رو تجربه کنی...
پوراحمد هنوز ریاضی درس میده؟ وزن نگرفته هنوز؟ قرار بود بره تو حجم
پوراحمد
شکوهی خودش بخشی از تاریخه؛ چرا به این میدادن تاریخ درس بده
شکوهی

اینکه حیاط دوادزهما خراب شده خیلی ناراحت کننده س برام
InShot_20260515_144233003.jpg

خبرنگار میدانی: @zeynabgol

این هفته چه خبر بود ؟ (۲)
حرف بزن پر موحطوای پل‌هنری

آیا زندگی سختی دارید؟
آیا خسته‌اید؟
آیا دیگر توان ادامه دادن ندارید؟
تابه حال در تاریکی به مسواک خود خمیردندان زده‌اید، به نحوی که خمیر از لبه مسواک درحال افتادن باشد، و سپس اقدام به مسواک زدن کنید؟
اگر بله، آیا تا به حال قسمتی از خمیردندان از روی مسواک پایین افتاده است، مستقیم روی لب پایینتان؟
آیا با حرفه‌ای گری سعی بر کنترل اوضاع و هورت کشیدن خمیردندان به شکلی که روی دندان پیشین افتاده و بلافاصله در کام مسواک فرو رود، داشته‌اید؟
خیر؟ بله؟ عجب؟
آیا تا به حال اشتباه محاسباتی کرده‌اید؟ از آن نوع که زباله را به سمت سطل بیندازید، و باد را فاکتور نکنید، و زباله‌تان با خپلی و ضایع روی زمین جلوی سطل بیافتد؟
یا مثلا دندان‌هایتان را کمی بیش از لازم باز کنید و خمیردندانی که هورت کشیده‌اید مستقیم به نای و شش‌ها سفر کند؟
آیا تا به حال این عزیز سفرکرده را به حلق بازگردانده و در وضعیتی ناگوار او را قورت داده اید؟
آیا شما در نای و معده خود خمیردندان دارید؟
آیا نفس و آروغ‌هایتان بوی نعنا می‌دهد؟
آیا تا به حال در یک موقعیت واقعا مهم گوزیده‌اید؟
نعنایی؟
آیا در تاریکی محض به دنبال جدول ارزش غذایی روی جلد خمیردندان گشته‌اید؟
در کمال شرم با خود اندیشیده‌اید که این بدترین چیزی نبوده که تا به حال خورده اید؟
آیا دیگر توان ادامه دادن ندارید؟
آیا خسته‌اید؟
آیا واقعا فکر میکنید زندگی سختی دارید؟

واکنش ما

این هفته چه خبر بود ؟ (۳)
گودرت مادرانه

سلام به هر کسی که اینو میخونه
خوب من میتونم با مادرم در مورد امتحان شیمی دهم 20 سواله تستی از فصل 3 بعلاوه استوکیومتری فصل دوم یه قراردادی ببندم
میتونم تقلب کنم
و در این صورت باید تابستون کل مبتکران دهم رو یه دور تست هاشو بزنم همه رو (حدودا یه دور زدم به جز فصل سوم)
یا میتونم تقلب نکنم و در این صورت لازم نیست بزنم تستارو
به نظرتون چیکار کنم علما؟؟؟

InShot_20260515_145048186.jpg

این هفته چه خبر بود ؟ (۴)
هر هفته شاهد افول یک قدرت

متن خبر:این هفته بعد از افول یک امپراتوری بزرگ که به دست کاربر @QolamReza اداره میشد شاهد ظهور قدرتی بزرگتر به نام لپ گومبولی ها بودیم که رهبری ان به درست کاربر @سنگدزد بود و ایشان گفته بودند که فقط و فقط 100 لپ گومبولی میسازند. ارتشی 100 نفره.
اما ناگهان ،اتفاقی عجیب افتاد ، روز یکشنبه 10/3/2026 ناگهان بانگی از ایشان دیدیم که گفته بودند:
میشه تا دو هفته بنم کنین؟
ممنون:)
در تاریخ 11/3/2026 خانم @melina03 با پیامی از ملت درخواست کردند که به کاربر سنگدزد فشار وارد نکنند چون ایشان کنکور دارند و با حرکت فوق انقلابی خانم دکتر @Dr. Becoming تاپیک امپراتوری لپ گومبولی ها بسته شد.

این قدرت تا هنگام برگشتن سنگدزد همچون اتشی زیر خاکستر خواهد ماند تا شاید روزی این اتش شعله ور شده و کل سایت سمپادیا را در بر گیرد.

با تشکر از شما که این متن را خواندید

نویسنده: اسپایدرمن سایت(از همکارای دارنده نشان کمدین علمی هستم) @spiron

میم این خبر

این هفته چه خبر بود ؟ (۵)
یک موضوع ممنوعه: ✨

✨ ها یه بخش جدایی ناپذیری از زندگی ما هستن.

میدونیدا یعنی میتونن خیلی خطر داشته باشن و حتی باعث نابودی های بزرگی میشن!

انگاری که ✨ها وجودشون می‌تونه مانع آرامش کهکشانی بشه که هستن توش

حتی اگه از کهکشانشون هم برن بازم تأثیراتشون میمونه!

وقتی که دور بشن از کهکشانشون باز هم به جنگ و دعواشون ادامه میدن (مثلا چنل می‌ز...)

راستی
میدونستید ✨ ها خیلی مهربون و دست و دلبازن؟
میتونن یه کمک خیلی بزرگ برای کهکشانشون باشن!

ولی خب صحبت کردن در مورد ✨ ها بصورت عجیبی ممنوعه
پس بهرحال
مراقب ✨ های کهکشان تون باشید که یهویی اتفاقات ناگواری نیوفته!

InShot_20260515_150357205.jpg

خبرنگار ما: @ERFUN

آخرین ویرایش:
این هفته چه خبر بود ؟ (۶)
آن منجی آسمانی
اعضای تیم میمجله در این هفته برای طراحی لوگو به یک طراح نه چندان مشهور پیام دادند:

InShot_20260515_150426659.jpg

در حالی‌که:

InShot_20260515_150449370.jpg

اما @سبزکی تنها ساعاتی مانده به انتشار، از آسمان‌ها به یاری تیم ما شتافت و این لوگوی شاهکار را طراحی نمود:

img_20260515_135747_yqe1.jpg

تیم میمجله‌ی سمپادیا از @سبزکی بسیار ممنون می‌باشد🎀​

یادداشت کاربران: من از بیگانگان هرگز ننالم...

من از بیگانگان هرگز ننالم که هرکه خنجر زد آشنا بود...

واقعا اینگونه است، این را برای پر کردن عریضه و دزدیدن سهم یادداشت کاربران هفته نامه نگفته‌ام
InShot_20260515_152359828.jpg

البته که برای گله کردن هم نمی‌گویم، واقعا این مسئله ترسناک است که هرجا دستان نازنینم را تا آرنج در عسل فرو بردم و در دهان این نامردمان کردم همان لحظه گرگ شدند و دستانم را دریدند (البته که درد از دست نیست و قلب رنجور ناامید دردش بیشتر است) اما برای چه؟ هیچ‌گاه سعی نکردم به نیات این نامردمان کوته‌فکر فکر کنم، زیرا همیشه ترس از آن داشتم که از کوته‌فکری‌شان باشد و اینبار بیش از پیش این قلب زیر پا افتاده‌ام را بفشارد

اما هرچه که هست طی این سال ها از این خنجرها آنقدرزخم خورده‌ام که تن و روحم دیگر جای سالم ندارند، البته که هرکدام از این زخم ها نشان از تجربه‌ای می‌دهد که اعتماد به آدم نابه‌جا به جا گذاشته است، خوب یا بد نمی‌دانم اما هرچه که هست در اول جوانی این درد ها پیرم کرده‌اند و از تک وتا انداخته‌اند مرا، آنقدر که دیروز به آینه نگاه کردم و دیدم چند تاری از موی هایم را سپید کرده‌ام.

هرچه که هست داستان زندگی من ادامه دارد و امیدوارم این تجربه ها کمک کند تا تجربه های آینده کمتر تلخ و بیشتر از پیش شیرینی داشته باشند.

محمدرضا سهیلی
اردیبهشت 1405

نوشته‌ی: @phoenix_s9

Back
بالا