- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۲
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
- دانشگاه
- MUI
- رشته دانشگاه
- پزشکی
من اول میخواستم برم پیانو ولی خب نتونستم سازشو بخرم چون خیلی گرون بود. در نتیجه رفتم ویولن. چون هم چالشبرانگیز تر بود و هم حس میکردم احساسم رو بهتر میتونم منتقل کنم باهاش و واقعا با صداش ارتباط گرفتم. فک کنم ۳ سال کلاس میرفتم ولی به خاطر کنکور وقفه افتاد و هنوز نرفتم ادامش بدم. از اول موسیقی سنتی رو دوست داشتم ولی نه اینکه بخوام خودم برم سراغش. با این وجود الان بیشتر نظرم رو سازای ایرانیه. مثل سهتار یا تنبور.
به نظرم با گوش دادن و دیدن نواختن بقیه میشه تا حدی فهمید آدم با چی بیشتر ارتباط میگیره. تو آپارات زیاد ویدئو نواختن انواع سازا هست. یه نکته دیگه هم شناخت آدم از خودشه. یه سری سازا دیر نتیجه میدن و تا مدت زیاد حتی خودتم از صدای ساز زدن خودت لذت نمیبری. یا مثلا یه سری سازا واسه آدمای آروم بهتره یه سریاشون واسه آدم هایی که بیشتر اهل هیجانن
به نظرم با گوش دادن و دیدن نواختن بقیه میشه تا حدی فهمید آدم با چی بیشتر ارتباط میگیره. تو آپارات زیاد ویدئو نواختن انواع سازا هست. یه نکته دیگه هم شناخت آدم از خودشه. یه سری سازا دیر نتیجه میدن و تا مدت زیاد حتی خودتم از صدای ساز زدن خودت لذت نمیبری. یا مثلا یه سری سازا واسه آدمای آروم بهتره یه سریاشون واسه آدم هایی که بیشتر اهل هیجانن