• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

گرفتن گواهینامه و رانندگی

معمولا مربی ها اون چیزی که لازمه رو یاد نمیدن اگه با مربیت اوکی ای که چیزی که خودت میگی رو بزاره تمرین کنی ارزش داره

ببین حآلا واقعا نیاز نیست تا اون نقطه بیاد که تق هم بده ، گاز ملایم دور موتور ثابت رو افسر نگاه می‌کنه
معمولا تو آموزشی رو ۱.۵ یا ۲ خیلیا هول میکنن تا ۲.۵ هم میبرن دور موتورو و همینو تو افسر هم انجام می‌دن ماشین صدای زیادی تولید می‌کنه
خوذشم فکر می‌کنه خاموش نکرده ولی اوکیخ ولی افسر میزنه کنترل کلاج نداری
نکته بعدی اینه که بتونی با کلاج بازی کنی
ینی به جای اینکه من گاز رو یهو زیاد کنم که ماشین صداش در بیاد کلاج رو کم میکنم
نه من اونطوری نمیکردم افسر قبلیم گفت کلاج دندت اوکیه
یعنی نه خاموش کردم نه کاری کردم ماشین صدا کنه

مگه سر ازمون درون شهری افسر ها متفاوت میشن؟
یعنی مثلا ۴ بار ازمون بدی یعنی هر دفعه با یه افسره؟

نه من اونطوری نمیکردم افسر قبلیم گفت کلاج دندت اوکیه
یعنی نه خاموش کردم نه کاری کردم ماشین صدا کنه
ببین هر کسی ایده آلش خیلی با اونیکی فرق میکنه دیگه ممکنم هست نخواسته قبولت کنه و یه بهونه اورده که بازم هیچ کاری نمیتونی بکنی اگه اون ایراد رو وارد میدونی میتونی با کلاس جبرانی اوکی کنیش و اگه وارد نمیدونی و الکی بوده میتونی چند هفته دیگه افسر رو بری تا بالاخره شانسی قبول شی
افسرها دوره ای بین مناطق مختلف میچرخن ، مربی ها هم همینطوری بودن ولی دورشون مدتش فرق میکنه
البته خب تو شهرای کوچیک قاعدتا فرق میکنه داستان
ینی مثلا این افسر 3 4 هفته اینجاست بعدش میره یه اموزشگاه دیگه افسر اون اموزشگاه باز میاد اینجا

معمولا اول ماه تا آخر ماه افسر یه آموزشگاه یه نفره بعدش تغییر میکنه

تو شیراز هر هفته یا هر دو هفته عوض میشه
ولی مربی هایی که روابط خوبی با اموزشگاه یا راهنمایی رانندگی دارن با یه تماس میفهمن که افسر این هفته کیه و حالا اگه با انصاف باشه به هنرجوهاش میگن اگه بد باشه امتحان ندن که الکی واسشون کلاس تکمیلی نوشته نشه دوباره پول بدن(واقعا یه سریا خیلی گیر الکی میدن اینجا و رد میکنن الکی واقعا)

آره من دو دفعه اولم یکی بود دفعه سوم کس دیگه
بسته به شهر و آموزشگاه و اینا فکر کنم فرق داشته باشه روند عوض شدن یا ثابت بودن

خب من میخوام این دو هفته تمرین کنم شنبه دو هفته دیگه آزمونه😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خب از همین اول بگم دفعه اول رو رد شدم ولی از من به شما نصیحت اگه روز قبل آزمون کلاس برمی‌دارین خیلی هم خوب و عالی ولی اصلااااا صبحش برندارید چون خیلی خسته میشید سر خود آزمون هم کلی معطلی داره و ذهن خسته میشه

راستش بنظرم اگر آزمون قراره بدید بهتره که روش خودتون رو پیدا کنید. یعنی خوندن تجربه ها و ... کاملا مفید هست بله ولی اینکه مثلا بخونید کلاج رو تا فلان قدر ببرم بالا بعد فلان جا ولش کنم واقعا آنچنان فایده‌ای نخواهد داشت تا زمانی که خودتون تمرین نکنید.
بهترین کار اینه که اگر ممکنه از مربی‌تون محل آزمون رو بپرسید (مثلا آموزشگاهی که من رفتم چند سالی هست که کلا داخل یک محوطه‌ی مشخص آزمون می‌گیرن افسر هاش) و حداقل دو سه روز قبل از آزمونتون با یک فردی کنار دستتون از خانواده، دوست و آشنا بشینید پشت یک ماشینی که سر آزمون هم می‌دونید مشابه با اون ماشین امتحان قراره گرفته بشه. بعد مدام پارک دوبل و ... رو تمرین کنید.
من سری دوم فکر کنم ۵۰ ۶۰ باری داخل محوطه‌ی آزمون دوبل زدم. از اونجایی که سری اول که رد شدم هم خیلی استرس داشتم، صبح سری دوم به بابام گفتم قرارداد کنیم که بابام افسر باشن مثلا و قبل از امتحان موقع تمرین پیش پدر گرامی هر بار رد می‌شدم چون یادم می‌رفت ترمز دستیو بدم پایین((: دیگه با خودکار رو دستم علامت زدم ترمز دستی و یادم نرفت خدا رو شکر.
مورد دیگه اینکه من سری اول دیدم یه خانومی از ب بسم‌الله که سوار شد واسه فاکینگ هر کاریش اجازه می‌گرفت بعد من پشمام ریخته بود اینطوری بودم که بابا باشه((: کارتو بکن و خب سرکار خانوم همون موقع قبول شدن.
به همین دلیلللل سری دوم که نشستم واسه همه چی هی می‌گفتم با اجازه با اجازه:))
در نهایت هم موارد امتحانی سری دومم دنده عقب، پارک و دوبل بودن.
نکته‌ی آخرم اینه که افسر سری دومم خیلی انسان جالب تری بود.
و اینکه لطفا هی نرید رو مخ خودتون که دفعه چندم قبول شم(:

آخرین ویرایش:
Back
بالا