• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

گرفتن گواهینامه و رانندگی

واقعا که 😕
باورت نمیشه رفتم دو تا عکس ۳x۴ گرفتم
یکی برای گواهینامه یکی برای نظام!
همون نظام کافی بود خب 😕
من حتی نفهمیدم چرا ۶ تا خواستن چون یدونه برای ایین نامه نیاز هست فقط از عکسای اموزشگاه و یکیم پروندت

دست رو داغ دلم نذار

من ۱۲:۵۰ رسیدم +۱۰(تا ۱ بازن)

تابستون بود و از اموزشگاه تا اونجا رو دوییده بودم

یچیز معتاد طور نشستم پشت سیستم و خانمش تضمین داد فقط وفقط برای اسناد خودمون استفاده میشه عکس گواهینامت همونیه که تحویل اموزشگاه دادی

که گواهینامم اومد و دیدم بعلههههههه عکس +۱۰ عه.

سوای همه این ها من بعد کنکورم خواستم یچیزی رو صورتم تست کنم که ببینم بهم میاد یا نه

که نمیومد

همون شده گواهینامم
:)) به منم گفت این برای سیستمه اینجاست ...عکست همونیه که دادی به اموزشگاه ...روزی که گواهینامه ام رسید خونه خواهرم عکسشو فرستاد پنیک کردم :)) ....:)) منم مثل بی خانمانها افتادم ....
خانومی پلیس+۱۰ بهم گفت ببین عکست دوست داری؟ همین قراره برای گواهینامت باشه
من کارت ملی مو دیدم گفتم همین خوبه :)) موهامم دو بند انگشت بیرونه ....ولی برای گواهینامه گول خوردم ....هم کج و ناکامل نشستم هم خود مقنعه ام کجه ....وای تا این یکی اکسپایر شه یکی دیگه بگیرم استفاده اش نمیکنم

1000070644.jpg

چیزی که تحویل دادم

چیزی که تحویل دادن :

:)) بابا این که خیلی خوبه.....حیف از من قابلیت پخش نداره وگرنه میزاشتم عمق فاجعه رو ببینی :))
بابا من من کلا عادت دارم برای اتلیه سلسه مراحل رو طی میکنم خوب بیوفتم

اصلا توقع نداشتم عکسی که بعد از ۱۰ دقیقه دویدن و ۴ پله ۲ تا یکی بالا رفتن وسط نفس درست کردن رو بذارن برای گواهینامم

حالا من یچیزیم بین بچه ها دیدم

که ما که ماشین نداریم و این حرفا

عزیزان گواهینامه بگیرید

ماشین خودش جور میشه

اینم شده سرمایه داشتنش

کسی هست در مورد قضیه لنز و عینک بیشتر اطلاعات داشته باشه؟ الان کد ۳۱ برای عینک و ۳۲ برای لنز طبی هست؛ با هر کدوم گواهینامه بگیریم فقط باید با همون رانندگی کنیم؟ یا اینکه صرفا کد مشکل بینایی خورده باشه کافیه و انتخاب راه حلش دست خودمونه؟

من چون عکس کارت ملی‌م خراب شده بود سر این یکی خیلی حساس بودم (شبیه زن عبدالمالک ریگی افتادم. شبش تا 4 بیدار بودم 7 صبح با چشمای گود و خون افتاده و با یه مقنعه دم دستی رفتم چون نمی‌دونستم اونجا عکس می‌گیرن خودشون)
این سری بهش گفتم توروخدا عکسمو خوب بگیریا نمی‌خوام یه بار دیگه تروماتیزه شم گفت حتما عزیزم
دوربین رو آورد پایین و تا اومدم اعتراض کنم گفت پاشو گفتم ببینم گفت ثبت شد رفت ولی خیلی خوب شد
دروغ گفت 😭

پس شما حواستون باشه همین رو می‌ذارن رو گواهینامه و نذارید گولتون بزنن

کسی هست در مورد قضیه لنز و عینک بیشتر اطلاعات داشته باشه؟ الان کد ۳۱ برای عینک و ۳۲ برای لنز طبی هست؛ با هر کدوم گواهینامه بگیریم فقط باید با همون رانندگی کنیم؟ یا اینکه صرفا کد مشکل بینایی خورده باشه کافیه و انتخاب راه حلش دست خودمونه؟
۳۱ عینک نداشته باشی جریمه میشی

۳۲ هم احتمالا لنز نداشته باشی جریمه میشی

برای بیمه هم حواست باشه

اگر ثابت بشه تحت کدی که بهت دادن رانندگی نکردی بیمه بهت پولی نمیده

من فردا آزمون توشهری دارم نکته ای راهنمایی چیزی هست میخواید اضافه کنید اینا بگید ممنونننننن :-"

فقط مشکلی هست من از آذر تقریبا که آزمون تو شهریم بود و نتونسته بودم برم
رانندگی نکرده بودم و یک جلسه دیروز رفتم تمرین کردم و یادم اومد چیزا ولی خب چون وقفه افتاده احتمال سوتی اینا هست

آخرین ویرایش:
من فردا آزمون توشهری دارم نکته ای راهنمایی چیزی هست میخواید اضافه کنید اینا بگید ممنونننننن :-"

رانندگی نکرده بودم و یک جلسه دیروز رفتم تمرین کردم و یادم اومد چیزا ولی خب چون وقفه افتاده احتمال سوتی اینا هست
واسه سرهنگه یه جوری برو تو نقش انگار ۱۰ ساله رانندگی میکنی. فک کن مسافر زدی و بغلیت یه مسافر معمولیه (منظورم بدون استرس امتحان دادنه)
از عقب ماشین و در سمت راستم برو بیرون و سوار ماشین شو
اولش آروم آروم کلاچ و بیار بالا تا آن ماشین دستت بیاد یهو خاموش نکنی

به من گفتن هر زمان قیمت آپدیت بشه باقی جلسات با نرخ روز حساب میشه (گفته شده سالی یبار نرخ تعیین میشه؛ ممکنه هم نه!)

مگه کل پول رو در جا نمیدی؟

چه اپدیتی

این برای حالت شاید قسطی باشه

اتفاقا منم برج 11 سال پیش رفتم کامل تسویه کردم با قیمت 9.900 سر همین داستان ها

حالا کلاسای شهرم کلا افتاد این سمت سال و گفتن که باید تفاوت قیمت کلاس هایی که بعد نرخ جدید رفتی رو بدی!!
الانم که قیمت 15.900 شده :‍///

من‌می‌خوام برچسب مردعنبکوتی‌ای چیزی بچسبونم روی گواهینامه‌ام.:(( هنوز نیومده ولی خاطرم هست چه فاجعه‌ای بود...

اتفاقا منم برج 11 سال پیش رفتم کامل تسویه کردم با قیمت 9.900 سر همین داستان ها

حالا کلاسای شهرم کلا افتاد این سمت سال و گفتن که باید تفاوت قیمت کلاس هایی که بعد نرخ جدید رفتی رو بدی!!
الانم که قیمت 15.900 شده :‍///
چقدر مسخرس؛

زمان من یادمه جلسه ای ۴۵۰ بود الان یعنی رسیده به ۱ تومن؟

واسه سرهنگه یه جوری برو تو نقش انگار ۱۰ ساله رانندگی میکنی. فک کن مسافر زدی و بغلیت یه مسافر معمولیه (منظورم بدون استرس امتحان دادنه)
از عقب ماشین و در سمت راستم برو بیرون و سوار ماشین شو
اولش آروم آروم کلاچ و بیار بالا تا آن ماشین دستت بیاد یهو خاموش نکنی
الان خوب شد گفتی

۲ نفر بودن با ماشین خودشون اومدن گواهینامه بدن

یکیشون بلوار رو خلاف اومد؛ خیلی مسلطم خلاف اومد جلوی سرهنگ پارک کرد

امتحان داد؛ قبول شد؛ همون خلاف رو ادامه داد رفت

چیزای مسخره مثل ترمز دستی نکشیدن و کمربند نبستن رو هم حواست باشه

ببین اصولا کسی‌ گیر‌ نمیده بدون عینکم رانندگی کنی و کلا اثباتشم راحت نیست که‌بدون گواهینامه رانندگی کردی.
مگر اینکه تصادف کنی و شرایط خاصی باشه بتونه ثابت کنن.
البته سر آزمون حواست باشه.اگر عینک نداشته باشی ممکنه ردت کنن.
کلا هم عینک همواره بزن:)

اگه می‌تونستی با دوستی یا کسی که تو همون مکان آزمونشو داده قبول شده صحبت میکردی خیلی خوب میشه
من خودم به دوستم زنگ زدم و بهم یه دور توضیح داد
الان چیزای کلی که یادمه اینان: خط ممتد، جلوی سطل آشغال مدرسه نباید پارک کرد، حواست به وضعیتی که نفر قبلیت ماشین رو ول کرده باشه، با افسر رسمی باشی

و اینکه گفت نفر اول باشی خب خوبی خودشو داره عادت داری همون اول با ماشین چی کار کنی شاید استرست کمتر باشه اینا
ولی اگه نفرات بعدی هم باشی می‌تونی اشتباهات بقیه رو ببینی و اینکه متوجه بشی سرهنگه رو چیا گیره و اینا
(نفر اول بودن رو ممکنه بگه کسی داوطلب هست یا خودش صدا کنه)

Back
بالا