• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

شما چطور با شرایط حال حاضر کنار میاید؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Mighty Niu
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Mighty Niu

کاربر فوق‌فعال
کنکوری 1405
نام مرکز سمپاد
فرزانگان اسلامشهر
شهر
اسلامشهر
سال فارغ التحصیلی
1405
سلام اولین باریه که دارم تاپیک(حتی مطمئن نیستم این کاری که دارم میکنم تاپیک زدنه یا نه) رو امتحان🙏
سوالم اینه که شما چطور خودتون رو با این شرایط وفق میدید؟من به شخصه با اینکه همچنان دارم روتینم رو پیش میبرم، درس میخونم، کارایی که دوست دارم رو انجام میدم و ... همچنان دائما یک سگ سیاه به نام افسردگی نشسته روم و واقعا نمیدونم باید باهاش چیکار کنم.
راهکاری چیزی ندارید😭؟

فرار می‌کنم از واقعیت
حس‌هامو خاموش می‌کنم
از خودم دور میشم که بتونم منطقی بررسی کنم
بررسی که کردم خود حس ها میرسن بهم ولی خورد خورد قراره پنیک کنم

شما که سنی ندارید تا اون موقع که شما دانشگاه رو تموم کنید اصلا معلوم نیست چی میشه. شل کن خوش بگذرون. تو این سن افسردگی چرا؟

بعد از کلی تلاش و فرار کردن،سگ سیاه افسردگی روم نشست (حالمخوبه عالیههههههههههه)

من که باهاش کنار نیومدم، هیچوقت هم نمیام… تا اینجای کار خودم رو با نبود نت آداپته نکردم یعنی از وقتی قطع شده برنامه های داخلی رو نصب نکردم، دوستام گروه زدن صحبت میکنن کلا همون استفاده تل رو دارن از بله میکنن! تنها استفاده اجتماعیم از نت همین پلتفورم فاخر سمپادیاس، اوایلش فیلم و سریال تا سه هفته میدیدم ولی بعدش خودم و توی رفرنس های رشتم غرق کردم یه چند روزی ول کرده بودم ولی باز شروع کردم
روتینی ندارم چون هیچ چیز برام عادی نیست فقط دارم تکرار مکررات میکنم!

کنار نمیام
اوضاع بکام نیست

کنار نیومدم. همه چی خیلی مزخرف و رو هواست. از پیامرسان های ایرانی فقط از رو مجبوری بله نصب کردم که باعث شد بیشتر دلم برای تلگرام و اینستا تنگ بشه چون اصلا به درد نمیخوره👩‍🦯
و خیلی احساس ناامیدی میکنم، نمیدونم کی این سایه ی شوم از رو سر ایران و ایرانی برداشته میشه

منم که میدونی دارم چجوری باهاش کنار میام و اوضاعم چجوریاست🧘🏻‍♀️
زجه و گریه
احتمالا مدت ها اوضاع همینه من که دیگه واسه سگ عزیزم قلاده سفارش دادم و باید منتظر موند.

کلا به اخبار کار ندارم ، کسی خواست حرف یا خبر منفی بزنی ، فرار میکنم ، کار ندارم ، درسم میخونم ، میرم✈️

ببین ، فکر نکن ، فقط درست رو بخون

شما که سنی ندارید تا اون موقع که شما دانشگاه رو تموم کنید اصلا معلوم نیست چی میشه. شل کن خوش بگذرون. تو این سن افسردگی چرا؟
راستش من برنامم این بود که اصلا اینجا دانشگاه نرم و با دیپلمم مهاجرت کنم، الانم کنکورمون رو هواست دانشگاه که جای خود دارد. دیگه نمیدونم واسه چی دارم تلاش میکنم حقیقتا.

عاقبت همه‌مون خاکه. ازون بالاتر که نداریم. فلذا تا زنده‌ام زندگی می‌کنم.

یه مدت خیلی درگیر اخبار جنگ و اینا بودم
دیدم جز استرس هیچ سودی واسم نداره سیاستمدارم نیستم که بخوام تصمیمی بگیرم واسه این شرایط
فلذا زندگیمو میکنم و هربار قیمتارو میبینم به رهبر پی دی افی لبیک میگم

عزیزم، چون راهکار خواستی این توصیه منه:
اولا دوران کنکور خیلی دوران سختیه و توی شرایط عادیش هم خیلی‌ها افسردگی می‌گیرند چون تحت فشارند. تو توی این شرایط داری کارهات رو می‌کنی و کارهایی که دوست داری هم رها نکردی. این خیلی چیز خوبیه. یه جورایی این افسردگی واکنش طبیعی تو به شرایط نابسامان و ترسناک کشوره. برای همین شاید فعلا نشه خیلی کاریش کرد مگر اینکه ازش به عنوان نیروی انگیزشی استفاده کنی یا به ارزش‌هات بچسبی. یه جورایی باید دوباره به زندگی معنا ببخشی. مثلا یکی توی این شرایط ممکنه به بقیه کمک کنه، یکی ممکنه ارزش ارتباط‌های دوستانه براش پررنگ بشه یا یکی ممکنه برای مهاجرت مصمم بشه.
می‌دونم سخته ولی باید شرایط رو پذیرفت، غم و نگرانی‌هاش رو بدون اجتناب تجربه کرد و بعد یه راهی برای بقا پیدا کرد. گفتنش آسونه ولی اهداف بهبود توی این شرایط معمولا همینه (اگه افسردگی‌ات فقط ناشی از این شرایطه).

ی توصیه ی دیگه ام دارم. همیشه میتونید تو ذهنتون ادمهای بدبختتر رو بیارید و نتیجه بگیرید افسردگیتون بی دلیله. مثلا من گزینه ی خوبیم. من رو به یاد بیارید :))

Back
بالا