• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چالش مطالعاتی هـــدا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع هـــدا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

هـــدا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سال فارغ التحصیلی
1399
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی
سلام
به تاپیک من خوش اومدید⭐

خب خب خیلی خلاصه بخوام بگم قضیه اینه که من از ترم قبل یه پروژه‌ای رو تحویل ندادم و آخرین مهلت جدیش(هزاربار ددلاین براش تعیین کردیم و نشد) دوشنبه ۱۴ اردیبهشت(فکر کنم روز سمپاد هم هست، جالب شد!) ساعت ۸ صبحه و برای یک نمره‌ی خوب کمتر از یه هفته فرصت دارم.

این یک هفته اینجا طبق برنامه‌ای که دارم پیش میرم و یه کمی از تودولیست های زندگیمو ممکنه بهش اضافه کنم و جایزه‌ام هم اینه که اگر تا چهارشنبه همه‌چی خوب پیشرفت و عقب نیوفتادم از برنامه، میتینگ بچه‌های مشهدو شرکت کنم.

باما همراه باشید برای فردا👇

- قبل ساعت ۱۰ بیدارشم

- پرسشنامه هارو ببریم بیرون بدیم دست سالمندای بدبخت (که گیر من افتادن) انجام بدن.

- رسم نمودار جامع با جزئیات گرافیکی

- تحلیل پرسشنامه‌ها و وارد کردن نتایج داخل فایل

- خرید انلاین ضروریات برای خونه (قبل ناهار لازمه و برسه دستم)

- مرتب کردن خونه.

میترسم فردا یادم بره اصن که تاپیک داشتم. لطفا در طول روز اینجا هی ری‌اکشن بزنید برام👩‍🦽

- قبل ساعت ۱۰ بیدارشم

- پرسشنامه هارو ببریم بیرون بدیم دست سالمندای بدبخت (که گیر من افتادن) انجام بدن.

- رسم نمودار جامع با جزئیات گرافیکی

- تحلیل پرسشنامه‌ها و وارد کردن نتایج داخل فایل

- خرید انلاین ضروریات برای خونه (قبل ناهار لازمه و برسه دستم)

- مرتب کردن خونه.
خب چون یه وظیفه‌ی مهم بهم محول شد و تایم زیادی برد، به دوتا کار آخر نرسیدم و یه مقدار کوچیکی هم از گرافیک فایلم موند که دیگه گذاشتم برای فردا

برای سه‌شنبه:

- خرید خرت و پرتای انلاین

- مرتب کردن خونه

- ادامه‌ی کاردیروز

- طراحی وایرفریم‌ها

_ تکلیف استاد س.

- پیگیری پروژه لوگو

خب چون یه وظیفه‌ی مهم بهم محول شد و تایم زیادی برد، به دوتا کار آخر نرسیدم و یه مقدار کوچیکی هم از گرافیک فایلم موند که دیگه گذاشتم برای فردا

برای سه‌شنبه:

- مرتب کردن خونه

- ادامه‌ی کاردیروز

- طراحی وایرفریم‌ها

_ تکلیف استاد س.

- پیگیری پروژه لوگو
تا الان فقط پروژه‌ی لوگو رو پیگیری کردم و پیش پرداختشو زدم ولی تا آخرشب احتمالا باز وقتمو زیاد بگیره برای چک کردن هرمرحله با طراح.

هنوز وقت نکردم به هیچکدوم از کارایی که سحر نوشتم برسم، حتی با اینکه تو درست کردن صبونه و ناهار و حتی شام دیشب نقشی نداشتم، ولی همش ذهنم درگیر بود و تمام تمرکزمو گذاشته بودم برای ظهری که بیدارشدم با تراپیستم صحبت کنم و اینقدر حالمو خوب کرد حرفاش و دیدگاهش به مسائلی که این روزا درگیرشم که واقعا یادم باشه اولین فرصت برگشتم تهران براش هدیه‌ای ببرم.

بریم شروع کنیم و ببینیم چی پیش میاد به امیدخدا.

برای سه‌شنبه:

- مرتب کردن خونه

- ادامه‌ی کاردیروز

- طراحی وایرفریم‌ها

_ تکلیف استاد س.

- پیگیری پروژه لوگو
پایان امشب.
خب متاسفانه مهم‌ترین تسک امروز حتی وقت نشد بازش کنم و انجام نشد.

مقدار زیادیش تقصیر خودمه و بهرحال فردا باید دوبرابر امروز توان بذارم.

چهارشنبه:

- طراحی وایرفریم‌ها

- تکلیف استاد ق.

- شام درست کنم (چند روزه نوبتمه ولی وقت نکردم و عذاب وجدان دارم)

- پیگیری لوگو پارت دوم

- یسری کارای شخصی (مخصوصا مرتب‌کردن چمدونا)

شب‌بخیر 👩‍🦽

پ.ن: اگر فردا عقب بیوفتم از برنامه، جدی رفتن به مشهد رو بایدکنسل کنم و از طرفی هم از صبح به چندنفر از دوستام برای ویدیوکال آخر هفته (زیارت حرم) قول دادم و امیدوارم شرمنده‌شون نشم.

پایان امشب.
خب متاسفانه مهم‌ترین تسک امروز حتی وقت نشد بازش کنم و انجام نشد.

مقدار زیادیش تقصیر خودمه و بهرحال فردا باید دوبرابر امروز توان بذارم.

چهارشنبه:

- طراحی وایرفریم‌ها

- تکلیف استاد ق.

- شام درست کنم (چند روزه نوبتمه ولی وقت نکردم و عذاب وجدان دارم)

- پیگیری لوگو پارت دوم

- یسری کارای شخصی (مخصوصا مرتب‌کردن چمدونا)

شب‌بخیر 👩‍🦽

پ.ن: اگر فردا عقب بیوفتم از برنامه، جدی رفتن به مشهد رو بایدکنسل کنم و از طرفی هم از صبح به چندنفر از دوستام برای ویدیوکال آخر هفته (زیارت حرم) قول دادم و امیدوارم شرمنده‌شون نشم.
از دیروز بیدارم سر پروژه و دارم میمیرم ولی اومدم آپدیت بدم

دیروز هم غذا درست نکردم ولی خب اسموتی درست کردم به جاش و آشپزخونه رو تمیزکردم.
الان میخوام برم پارت سوم پیگیری لوگو رو انجام بدم و کلی ویس باید بدم به طراح، یجاشو واقعا خراب کرده

دارم دوساعت دیگه میرم مشهد و کلی کار دارم اونجا و امیدوارم تا شب مغزم بکشه
تکلیف استاد ق. رو گذاشتم برای تو راه انجام بدم و شبی هم باید بشینم کلی با هوش مصنوعی سروکله بزنم برای پروژه

جمعه صبح میتینگه و منم از همونجا باز برمیگردم اینجا که مجددا بشینم پای پروژه
سخت‌ترین قسمتش مونده اما امیدوارم التماس به استاد ف. جواب بده و دوروزی تمدید کنه برامون.

صبح بخیر 🫠

از دیروز بیدارم سر پروژه و دارم میمیرم ولی اومدم آپدیت بدم

دیروز هم غذا درست نکردم ولی خب اسموتی درست کردم به جاش و آشپزخونه رو تمیزکردم.
الان میخوام برم پارت سوم پیگیری لوگو رو انجام بدم و کلی ویس باید بدم به طراح، یجاشو واقعا خراب کرده

دارم دوساعت دیگه میرم مشهد و کلی کار دارم اونجا و امیدوارم تا شب مغزم بکشه
تکلیف استاد ق. رو گذاشتم برای تو راه انجام بدم و شبی هم باید بشینم کلی با هوش مصنوعی سروکله بزنم برای پروژه

جمعه صبح میتینگه و منم از همونجا باز برمیگردم اینجا که مجددا بشینم پای پروژه
سخت‌ترین قسمتش مونده اما امیدوارم التماس به استاد ف. جواب بده و دوروزی تمدید کنه برامون.

صبح بخیر 🫠
میتینگ رو رفتیم و پارت سوم لوگو هم همین الان پیگیری شد و ویسا با جزئیات زیاد برای طراح ارسال شد.(چقدر کار تیمی سخته!)

تکلیف استاد ق. رو هم انجام دادم و فردا میفرستمش تو گروهش.

لوگوی پروژه‌ی خودمم طراحی کردم و الان میخوام استراحت کنم و بیدار که بشم باید برم سرکلاس مجازی و بعدشم کامل تا صب فقط و فقط روی طراحی میذارم تایمم رو و باید خیلی عجله کنم! خیلی زیاد. عقبم از ددلاین
خیلی خیلی زیاد.

میتینگ رو رفتیم و پارت سوم لوگو هم همین الان پیگیری شد و ویسا با جزئیات زیاد برای طراح ارسال شد.(چقدر کار تیمی سخته!)

تکلیف استاد ق. رو هم انجام دادم و فردا میفرستمش تو گروهش.

لوگوی پروژه‌ی خودمم طراحی کردم و الان میخوام استراحت کنم و بیدار که بشم باید برم سرکلاس مجازی و بعدشم کامل تا صب فقط و فقط روی طراحی میذارم تایمم رو و باید خیلی عجله کنم! خیلی زیاد. عقبم از ددلاین
خیلی خیلی زیاد.
سلام بر شیفت شب. حداقل 3 ساعت دیگه بیداریم برای تموم شدن اینا.

برای هفته‌ی بعد هم کلی مشق و تکلیف دارم که فعلا حتی وقت نمی‌کنم لیستش کنم. (میام اینجا مینویسم باز)
این پروژه هم بدک نشد، فردا صبح شیتشو ببندم و ساعت 20 بالاخره تموم میشه.

سلام بر شیفت شب. حداقل 3 ساعت دیگه بیداریم برای تموم شدن اینا.

برای هفته‌ی بعد هم کلی مشق و تکلیف دارم که فعلا حتی وقت نمی‌کنم لیستش کنم. (میام اینجا مینویسم باز)
این پروژه هم بدک نشد، فردا صبح شیتشو ببندم و ساعت 20 بالاخره تموم میشه.
بالاخره تمام شد.
باورم نمیشه!

کابوس چندماه اخیرم تمام شد و باید تا اخر هفته منتظر نمره‌ش بمونم.
امیدوارم بالای 18/5 بده حداقل بخاطر زحمتایی که برای نمایندگی سرکلاسش کشیدم :)

امشب میرم قسمت جدید "گل‌سنگ" رو ببینم و کارای فردام:

ناهار با منه
شرکت در جلسات دفاع سال‌بالاییامون
هماهنگی با شرکت برای بازدید
پیگیری لوگو، پارت نمیدونم چندم
به ت. پیام بدم
شب بخیررررررررر

آخرین ویرایش:
بالاخره تمام شد.
باورم نمیشه!

کابوس چندماه اخیرم تمام شد و باید تا اخر هفته منتظر نمره‌ش بمونم.
امیدوارم بالای 18/5 بده حداقل بخاطر زحمتایی که برای نمایندگی سرکلاسش کشیدم :)

امشب میرم قسمت جدید "گل‌سنگ" رو ببینم و کارای فردام:

ناهار با منه
شرکت در جلسات دفاع سال‌بالاییامون
هماهنگی با شرکت برای بازدید
پیگیری لوگو، پارت نمیدونم چندم
به ت. پیام بدم
شب بخیررررررررر
۱۸/۷۵ داد
برای منی که دقیقه نودی همه چیزو جمع کردم شاید بد نباشه ولی وقتی خانم پ نمره‌م رو پرسید و نمره‌ی خودشو گفت حسابی خورد تو ذوقم.
اخه کسی که تمام پروژه رو واضحا مشخصه با Ai زده با منی که یه تیکه رو هم از Ai نزدم، یکی باشیم؟ پووووف، سو به حرف تراپیستمون گوش میکنیم و سعی میکنم مقایسه نکنیم!

آخرین ویرایش:
۱۸/۷۵ داد
برای منی که دقیقه نودی همه چیزو جمع کردم شاید بد نباشه ولی وقتی خانم پ نمره‌م رو پرسید و نمره‌ی خودشو گفت حسابی خورد تو ذوقم.
اخه کسی که تمام پروژه رو واضحا مشخصه با Ai زده با منی که یه تیکه رو هم از Ai نزدم، یکی باشیم؟ پووووف، سو به حرف تراپیستمون گوش میکنیم و سعی میکنم مقایسه نکنیم!
دیروز صبح آخرین قسمت این پروژه هم فرستادم و 0/25 به نمره‌ام اضافه‌شد. الان خوشحالم چون معدلم به 19/5 برگشت.

Back
بالا