• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دلم میخواست برگردم به اون روزی که

وضعیت
موضوع بسته شده است.

⭐️Setareh⭐️

Lucifer in Hell
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۳
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
0000
اگه غول چراق جادو میومد و بهتون میگفت دقیقا به یک نقطه از زندگی میتونید برگردید و از اونجا ادامه ی زندگیتون رو برید کدوم لحظه بود؟ به این فکر کن که از اون لحظه به بعد هم ممکن بود تصمیمات اشتباهی بگیری، دقیقا کدوم لحظه بالاترین احتمال موفقیت رو برات به همراه میداشت اگر بهش برمیگشتی؟

اوکیه پس ادامه بدین اگه ادامه داشت بمونه :)

۱۶ سالگی:<

انتخاب رشته دبیرستان لعنتی...
نمیدونم آدم موفق تری می‌بودم لزوما اما شاید شادتر به زندگی نگاه می کردم.. هویت متفاوتی میتونستم از خودم بسازم و چیزی برای تقابل با پوچی جهانم ارائه میدادم اما الان منو وسط میدون جنگی گذاشتن که برنده اش مشخصه و سلاحی هم برای مبارزه ندارم...

تابستان سال ۱۴۰۲

اگه غول چراق جادو میومد و بهتون میگفت دقیقا به یک نقطه از زندگی میتونید برگردید و از اونجا ادامه ی زندگیتون رو برید کدوم لحظه بود؟ به این فکر کن که از اون لحظه به بعد هم ممکن بود تصمیمات اشتباهی بگیری، دقیقا کدوم لحظه بالاترین احتمال موفقیت رو برات به همراه میداشت اگر بهش برمیگشتی؟
من احتمالا برمی‌گشتم به لحظه ای که برای اولین بار پامو گذاشتم تو فرزانگان.
ببیننننن اگه برگردم اون موقع مستقیما فرار میکنم سمت یه مدرسه عادی تا روانم سالم بمونه

من احتمالا برمی‌گشتم به لحظه ای که برای اولین بار پامو گذاشتم تو فرزانگان.
ببیننننن اگه برگردم اون موقع مستقیما فرار میکنم سمت یه مدرسه عادی تا روانم سالم بمونه
هوم. میدونی سمپاد ی فشار مضاعفی میذاره رو ادم ولی خب میتونی دیدت رو عوض کنی و از فرصتا استفاده کنی، نمیشه بنظرت؟

دلم می‌خواست برگردم به اون روزی که اینترنت وصل بود و پینگم سبز بود و اینستاگرام بدون فیلترشکن بالا می‌اومد. اون موقع نودل ۱۲ تومن بود.

نمیدونم راستش من از متوسطه اول تو این مدرسه بودم و الان امسال دهم ریاضی ام روز به روز داره فشار بیشتری بهم وارد میشه( ازلحاظ جو و رفتار دانش آموزا ) و من حتی نمیتونم فرار کنم تنها راهی که دارم اینه که کل تایم مدرسه رو با گوشی و سریال بگذرونم تا از اونا دور باشم:)
مسئله اصلی فشار درسی نیست درسته فشار هست ولی نه اونقدر
دوست نداری تو مدرسه سعی کن با چند نفر ادم کول دوست بشی. المپیاد چی دوست نداری شرکت کنی؟

دوست نداری تو مدرسه سعی کن با چند نفر ادم کول دوست بشی. المپیاد چی دوست نداری شرکت کنی؟
آدمای اونجا زیاد از من خوششون نمیاد و اینکه من اهل درس و المپیاد و اینا نیستم کلا با درس حال نمیکنم متسفانه

آدمای اونجا زیاد از من خوششون نمیاد و اینکه من اهل درس و المپیاد و اینا نیستم کلا با درس حال نمیکنم متسفانه
با چی حال میکنی؟ ادمای مشابهت همه جا میتونی پیدا کنی مخصوصا تو سمپاد

اول دی ماه

تابستون ۱۳۹۲

• لایک
امتیازات: riant
محتوای تاپیک عملا یکیه
فعلا قفل میشه تا بیشتر بررسی بشه
اگر کسی حرفی داشت بانگ بده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا