• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سریال From

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع pako
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

pako

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دارالجنون
شهر
شهر
سال فارغ التحصیلی
1293
هم زمان با اومدن قسمت 2 فصل 4 سریال و نبود تاپیک برای این سریال تصمیم گرفتم اینجا رو درست کنم
اگر کسی هست که سریال رو میبینه بیایید توش از تئوری های سریال و کلا چیز های پیرامونش بگیم...
اگر هم سریال رو ندیدید : https://www.myf2m.org/series/from/

هم زمان با اومدن قسمت 2 فصل 4 سریال و نبود تاپیک برای این سریال تصمیم گرفتم اینجا رو درست کنم
اگر کسی هست که سریال رو میبینه بیایید توش از تئوری های سریال و کلا چیز های پیرامونش بگیم...
اگر هم سریال رو ندیدید : https://www.myf2m.org/series/from/
من ندیدم خوبه؟ در مورد چیه؟

من ندیدم خوبه؟ در مورد چیه؟
تا الان که بد نبوده ولی یکم داره طولانی میشه
سریال From در شهری مرموز در آمریکا جریان دارد که هر کسی وارد آن شود دیگر توان خارج شدن از آن را ندارد. ساکنان این شهر که قبلاً در این شهر به دام افتاده‌اند در تقلای پیدا کردن راهی برای خروج از این شهر هستند، شهری که در آن علاوه‌بر مهمان‌های تازه‌وارد، ساکنانی ترسناک و قدیمی‌تر هم وجود دارند
{زومجی}

تا الان که بد نبوده ولی یکم داره طولانی میشه
سریال From در شهری مرموز در آمریکا جریان دارد که هر کسی وارد آن شود دیگر توان خارج شدن از آن را ندارد. ساکنان این شهر که قبلاً در این شهر به دام افتاده‌اند در تقلای پیدا کردن راهی برای خروج از این شهر هستند، شهری که در آن علاوه‌بر مهمان‌های تازه‌وارد، ساکنانی ترسناک و قدیمی‌تر هم وجود دارند
{زومجی}
بنظر جالب میاد میبینمش پاکو :)

• دابل‌لایک
امتیازات: pako
چرا این فصل انقد داره مریض و مریض تر میشه؟..
و تا اینجا میدونیم خب دلیل اینجوری شدن شهر اینه که واسه جاودانه شدن معامله کردن
نشونه ها چیه؟مشکلات چیه؟یا همشون همون‌طور که اون کارکتر جدید(سوفیا)نشون داد واسه فروپاشوندن اون مردمه
اصلا چرا اینکارو میکنن
و اینکه جید و تابیتا شهرو نجات میدن یا اون حقیقتی که راجب بچها و خودشون فهمیدن بازم یه راه واسه نابود کردن روانشونه
و تیتراژ اول سریال اسپویل خیلی زیادی داره مخصوصا بخش نقاشیا فصلای قبل هم دیدیم و شاید ادامه داستان هم مرتبط با همونا باشه؟
do.php

do.php
do.php

و بله تئوری کم و سوالات زیاد دارم😔

من چند ماه پیش شروع کردم به دیدنش و حقیقتا اطلاع نداشتم که هنوز ادامه داره. فکر می‌کردم پخشش تموم شده. چون عادت ندارم سریالی که داره پخش می‌شه رو دنبال کنم دلم می‌خواد همه رو یه جا ببینم. و خب وقتی فصل سه تموم شد من واقعاً غافلگیر شدم. و فکر می‌کردم پیچیدگی سریال به حدیه که نمی‌خوام وقت بذارم و مابقیش رو ببینم. چون احتمالاً قراره خراب بشه و این همه پیچیدگی جمع نشه در پایان سریال.
اما از نظر ساخت سریال خوش‌ساختیه به نظرم، کلا ژانر وحشتی که با نشون دادن قیافه‌های ترسناک نخواد مخاطب رو بترسونه خیلی بیشتر پسند منه. اما مسئله‌ای که دارم و واسم سواله اینه که داستان چه پیامی می‌خواد بگه؟ دنبال بازگو کردن این کلیشه‌ست که ما آدم‌ها باید تو شرایط سخت کنار هم باشیم؟
یا اینکه آدم‌ها ممکنه در شرایط سخت از اصول اخلاقیشون بگذرن؟ و صادقانه اونجا که شخصیت شرور جدید داستان ادعای معنویت داره واسم عجیبه. چون معمولاً عادت دارم فیلم‌های ترسناک من رو به یک پیام مذهبی یا ماوراءالطبیعه برسونن. یعنی این دنیا حتی از قلمرو حکومت خدا هم خارجه؟ تقریباً از اول سریال واسم سواله که قواعد این دنیای جدید بر چه اساسیه؟

داستان پیش نمیره. تا قسمت آخر فصل ۳ همه چیز تکراری‌ بود و سوالا همون واسه اول سریال. هیچ مسئله ای حل نشد تا اون ثانیه ای که فاطیما و تابیتا یهو گفتن ها من دیدم اینا فلان کردن. و من واقعا نمیدونم ایده اصلی پشت این شهر قراره چی باشه در نهایت، ولی "نجات دادن بچه‌ها" یکم لوس بنظرم میاد واسه همچین فضا و ژانری.
تو دو قسمت اول فصل جدید هم این کش دادن سریال رو من واضح تر حس کردم. مونولوگای اضافی و تکراری. و ده دقیقه جزئیات صحنه نجات کشیش از ماشین؟:))
خلاصه بد نیست و سرگرم میشیم ولی میتونست مختصر و مفیدتر باشه. یکمم مثل دارک بیشتر توهم علمی بودن میداد بهتر بود. یکم زیاد داره تخیلی میشه.
این ماجرای کشته شدن بابای فاطیما که خودش فکر کنم فصل ۲ واسه الجین تعریف کرد چیچی بود؟ آخوند بوده باباش مثلا؟ چون گفت preacher اگه اشتباه نکنم. بعد در کدام برهه تاریخی ایران کسی شبانه به خونه پریچر ها حمله میکرده و میکشتتشون؟ :))

تا سیزن دوش برام جالب بود اون ترسناک‌بودنِ زیرپوستیِ سیر داستان و کلاً فضاسازی‌ش طوری بود که آدم کنجکاو بشه برای دیدن بقیه‌ش. فصلِ ۳ یکم افت کرد ولی باز چون مثلاً یه سری ایده‌ی فلسفی داشت قصّه رو دنبال کردم. چیزی که تو ذوق میزنه توی این سریال پراکندگیِ زیاد تئوریاست.:د یعنی خب هر کدوم از کاراکترا انفرادی دنبال حل مسئله‌ست و یه سرنخ‌هایی هم میگیرن هرکدوم، ولی باز سوالات بی‌جواب میمونه.
فصل چهار خیلی ناجالب شده با این ایده‌ی کتاب کودک اینا. :‌)) یعنی خب، میشد فکر کرد قضیه تناسخه، یه شبیه‌سازی از جهان‌ه که آدما برحسب جبر توش گیر افتادن و غیره و میک‌سنس میکرد، ولی این سیزن بیشتر هم داره دور میشه از همین ایده‌ها هم، یه چیزهایی مثل سفر در زمان رو ادد میکنه به داستان که ایده‌ش خیلی تکراریه دیگه. :د

فصل ۳و ۴ نسبت به بقیه فصل ها واقعا ضعیف تر بود ولی خب خیلی چیز ها توی فصل ۴ مشخص شد اینکه اون کت زرده یه چیزی مثل گیم مستره و چیکارا میکنه ولی دلیلش مشخص نیست و هفته دیگه هم معلوم میشه منظور جید از اینکه راه خروج پیدا کرده چیه
در کل من فضاسازی سریالو خیلی دوست دارم جدا از دیالوگا و هرچیز دیگه ای ولی خب باید خیلی بیشتر دیتا به مخاطب بدن

فصل ۳و ۴ نسبت به بقیه فصل ها واقعا ضعیف تر بود ولی خب خیلی چیز ها توی فصل ۴ مشخص شد اینکه اون کت زرده یه چیزی مثل گیم مستره و چیکارا میکنه ولی دلیلش مشخص نیست و هفته دیگه هم معلوم میشه منظور جید از اینکه راه خروج پیدا کرده چیه
در کل من فضاسازی سریالو خیلی دوست دارم جدا از دیالوگا و هرچیز دیگه ای ولی خب باید خیلی بیشتر دیتا به مخاطب بدن
امیدوارم که قسمت بعدی منظور جید مشخص بشه و ۵ قسمت این قضیه رو طولش نده:))

نظرتون درباره اینکه شخصیتی که داره سعی می‌کنه بینشون اختلاف بندازه مذهبیه چیه؟ :)

انگار اینا هربار که جید یا تابیتا راه خروج پیدا میکنن درگیر میشن خودشون خودشونو میکشن
سوفیا هم یه دیالوگی گفت که هدفشو نشون داد اصلا
میخواست بینشون دعوا و درگیری بسازه
و یسری تئوری ها بود که اون مرد با کت شلوار زرد همون ایتنه..ایده ای دارید راجبش؟

اوایل واقعا خوب میفهمیدم داخل سریال چه اتفاقی میوفته از فصل ۳ انگار خنگ شدم 😭😭🤣🤣🤣

بچه ها صرفا همینجوری بگم که میدونستید بازیگر نقش فاطیما ایرانی عه؟ ((((:
پگاه غفوری

Back
بالا