- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی ۱
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
- دانشگاه
- امیرکبیر
- رشته دانشگاه
- مهندسی دریا
بلهعکاس از بچه های کافه بود
به حرف شما گوش دادیم
این باریستا ها روزی ۲۰ شات قهوه میزنن، ۲۰۰ تا شات عکس
حرفه این خدایی
بلهعکاس از بچه های کافه بود
به حرف شما گوش دادیم
چه میتینگ شیک و جمع و جوری😍جیجیجینگ:
مشاهده پیوست 2786
گوگولی مگولی های ناز 🥹🥹جیجیجینگ:
مشاهده پیوست 2786
لباس راه راه ابی سفید شمایی!؟نه باقلوا لذیذ رفتیم
هییسسسسسس خرابش نکن🤧باز عاشق شدی؟
من تا اطلاع ثانوی هیچ صحبتی با هیچکس جز صاحب اون جمالات و کمالات ندارم🥹مردک من کی خراب کردم که دفعه دومم باشه؟

نازیااا 🥹جیجیجینگ:
مشاهده پیوست 2786
به زن من چیکار داری?😒لباس راه راه ابی سفید شمایی!؟

حبیب لیسانسه ها در سمپادیا:باز عاشق شدی؟
نه بخدا نمیخواستم چیزی یگم بچها شروع کردن به مزه ریختنحبیب لیسانسه ها در سمپادیا:
یه گندی زدم که هرجای سایت میرم جز هول چیز دیگه نمیبینن . اول باید رد اتهام کنم بعد جدی حرف بزنمقسم خدا نخور![]()

من خل بومه من اراذل بومه
بخدا ماهم قبول داریم ابدوغ خیار غذا نیست ولی مامانمون زورش بیشترههه😂💔خب من تا عکسا برسه، ویس میتینگ رو براتون آپلود کردم

جدی با اون حجم ماست و دوغ بعد خوردنش بیهوش نمیشین؟بخدا ماهم قبول داریم ابدوغ خیار غذا نیست ولی مامانمون زورش بیشترههه😂💔
والا نمیدونم من بشخصه خیلی این ماجرا که دوغ و ماست خواب اوره رو روی خودم اثرش رو حس نکردم اما شنیدم که معمولا برای شام ابدوغ خیار رو میخورن که از طرفی خواب راحتی داشته باشن و از طرفی گویا زیاد سنگینی نمیکنه برخلاف اینکه سیر کنندسجدی با اون حجم ماست و دوغ بعد خوردنش بیهوش نمیشین؟
باز خوبه مامان من سوپ غذا میدونه
خب من تا عکسا برسه، ویس میتینگ رو براتون آپلود کردم
جیجیجینگ:
مشاهده پیوست 2786

چه جالب فکر نمیکردم سیر کننده باشهوالا نمیدونم من بشخصه خیلی این ماجرا که دوغ و ماست خواب اوره رو روی خودم اثرش رو حس نکردم اما شنیدم که معمولا برای شام ابدوغ خیار رو میخورن که از طرفی خواب راحتی داشته باشن و از طرفی گویا زیاد سنگینی نمیکنه برخلاف اینکه سیر کنندس
اممم یه سوال! مگه سوپ رو غذا دونستن بد نبود یا معضل بچه ها با مامانا نبود؟
آرییییاز نظر من از استارا تا گرگان همهش شماله 😂
به همین جهت تگت کردم
بلییی موافقم شمال هستن ولی بهتره به میتینگ گیلان بپیوندم(´*ω*`)از نظر من از استارا تا گرگان همهش شماله 😂
به همین جهت تگت کردم
😍😍😍😍جیجیجینگ:
مشاهده پیوست 2786