• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

معرفی فیلم و سریال‌های تاریخی

Sinara

Wilᦔflꪮwꫀr
عضو مدیران انجمن
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
آبادان
سال فارغ التحصیلی
1402
رشته دانشگاه
هوشبری
سلام؛
اینجا تاپیکیه برای معرفی فیلم‌های تاریخی بر اساس واقعیت، یا در کل، آثاری که از یک واقعیت تاریخی الهام می‌گیرن. خوشحال میشم معرفی کنین و همچنین بنویسید که به چه رویداد تاریخی‌ای اشاره داشتند :-"

پ.ن: جهت معرفی آثار مربوط به جنگ جهانی

خب به گمونم معروف ترینشون مینی سریال Chernobyl باشه که به فاجعه هسته ای نیروگاه چرنوبیل اشاره داره:-"

فیلم درخت گردو
درباره بمباران شیمیایی سردشته ، فیلم قشنگ و غمگینیه که اگه دلتون نمیخواد گریه کنید نبینید . بزرگترین نقطه ضعف فیلم برای من بازی مهران مدیری بود .

سریال tudors هست. یه سری مغایرت های تاریخی داره، ولی در کل اقتباس خیلی بدی نیست.
راجع به هنری هشتم و شش همسرشه.

The Great سریالی در مورد کاترین کبیر -امپراتور روسیه- و به حکومت رسیدنشه. کمدی و بامزه‌ست.

فتح بهشت (داستان کشف آمریکا)
-----
سربداران (قیام سربداران علیه مغول)
-----
نظر نامحبوب:
سری ماجرای نیمروز
درسته که با سفارش ساخته شده، ولی هم خوش ساخته و هم سیر تاریخی وقایع دهه ۶۰ رو خوب درآورده.
-----
استرداد (داستان یه‌سری پول‌های بلوکه شده ایران که فکر کنم به شوروی ربط داشت. سفارشیه ولی خب بد نبود.)
-----
سقوط بلک هاوک (عملیات آمریکا در موگادیشو که با ضد حمله بومی‌ها مواجه شد. سفارشیه ولی قویه. موسیقی کار هم به شدت قویه.)
و
Surviving Black Hawk Down
این مستند پس از سال‌ها گذر از اون حادثه، برمی‌گرده و با بومی‌ها و سربازان حاضر در اون عملیات (دو طرف جنگ) گفت و گو می‌کنه و جالب بود.
-----
منطقه سبز
(مسائل بعد از سقوط صدام و حاکمیت جدید عراق تحت کنترل آمریکا)
-----
مصائب مسیح
یکی از روایت‌های مصلوب شدن مسیح رو فیلم کردن و جالبه و خوش ساخت.
-----
۱۰ فرمان
ماجرای زندگی موسی پیامبر.
-----
The Fall of the Roman Empire
مسائل بعد از مرگ مارکوس اورلیوس
-----
مردی برای تمام فصول
زندگی تامس مور- قرن ۱۶
-----
The Wind That Shakes the Barley(بادی که در مرغزار می‌وزد)

درمورد جنگ استقلال ایرلند و...
----
فعلا اینا یادم بود. بعدا میام می‌گم بازم.

بهترین فیلم ممکن از نسل کشی یهودیان طی جنگ جهانی دوم توسط نازی ها Schindler's List ساخته ۱۹۹۳ و به کارگردانی استیون اسپیلبرگ هست، از هر جهت بخوام بگم عالیه داستان پردازی، کاراکتر ها، موسیقی فوق‌العاده و در نهایت افسردگی که با پایانش در انتظارتونه! یادمه اولین بار بعد از دیدنش تا چندین ماه تو هیچ عکسی نبودم [یه سکانس که ببینید متوجه میشید چرا] و به شدت معنای زندگی برام پوچ شده بود که چقدر آدمیزاد میتونه موجود منفوری باشه…هیچوقت فکر نمیکردم یه روزی با ماجرایی تقریبا مشابه، توی کشور خودم مواجه بشم​

The devil's double
در مورد یه سرباز عراقیه که بعنوان بدل عدی حسین پسر صدام انتخاب میشه.
ادعا داره براساس واقعیته ولی آخراش تخیلی بود.

شیر در زمستان ۱۹۶۸
فیلم شیر در زمستان با بازی آنتونی هاپکینز و پیتر اوتول داستان شاه هنری دوم در سال 1183 است که بعد از تاجگذاری میخواهد ولیعهد را انتخاب کند و در این زمینه با ملکه بر سر اینکه کدام پسرشان را را انتخاب کنند اختلاف نظر دارند.

مرگ یزدگرد✨️

سریال Peaky Blinders با اختلاف سریال محبوبمه و کیلین مورفی جوری تو این سریال بازی کرده که فکر میکنم کمتر بازیگری انقدر خوب کارشو دراورده تو یه سریال. کلا کیلین مورفی رو ببینید خیلی جذاب و‌ گوگولی و مرد زندگیه : )))))))))))

Back
بالا