• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

حاضرید از اینترنت پرو استفاده کنید؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Paulhenry
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

اینترنت پرو دارید؟ حاضرید ازش استفاده کنید، یا اونو مغایر با عدالت اجتماعی میدونید؟

• دارم - موافق استفاده هستم، حق آن را دارم.

رای‌ها: 3 2.6%
  • دارم - موافق استفاده هستم، تنها در جهت تامین منافع مردمی که ندارند.

رای‌ها: 0 0.0%
  • دارم - مخالف استفاده از آن هستم و استفاده نمیکنم.

رای‌ها: 10 8.8%
  • ندارم - موافق استفاده هستم، افراد حائز شرایط حق آن را دارند.

• ندارم - موافق استفاده هستم، تنها در جهت تامین منافع مردمی که ندارند.

رای‌ها: 13 11.4%
  • ندارم - مخالف استفاده از آن هستم و استفاده نمیکنم.

رای‌ها: 69 60.5%
  • دیگر (قید در متن)

رای‌ها: 0 0.0%
  • چرا در همه نظرسنجی ها انقدر گزینه هست؟

رای‌ها: 26 22.8%
  • ۱۰۱ هستم، دسترسی آزاد میدهم

رای‌ها: 9 7.9%
  • دارم، مجبور به استفاده از آن هستم.

• رای‌دهندگان
    114
سینا ببین در ظاهر به همه دادن ولی به نظرم پروتکل هزینه و ایناش برای هر کسی فرق می‌کنه
برای مثال برای بالای من فقط پیامک اومد که برای شما فعال شده تا ۳۰ روز فرصت احراز هویت دارین
برای یه عده پیامک اومده که فلانقدر پول بدین و اون قضیه ۵۰ گیگ ۴۰ تومن
البته سیم بابام دائمیه و من نمی‌دونم چقدر داره هزینه می‌کنه ولی کلا مدل وصل شدن ها فرق می‌کنه ظاهراً همین اینترنت پرو فقط چند طبقه است
اون که اره

خبرنگار و بازرگان و استاد من دیدم سطح دسترسی هاشون فرق داشت

مثلا بازرگان واتساپ و تلگرام بود
خبرنگار اینستا هم داشت
استاد فقط یوتیوب

ببین من فکر میکردم واقعا باید ادم خاصی باشی بهت بدن یا خیلی دارن فیلتر بندی میکنن ولی علل حساب بابای من کد مستمری داره(یعنی رسما بازنشسته شده و تسویه کرده)

احتمالا تهشو بگیری میبینی به کاسب ها فقط ندادن

به هر کی به یه عنوانی دادن
نیاز نیست آدم خاصی باشی
اگه عضو صنفی یا شرکتی باشی شاید برات فعال شده باشه
که خب این بخش کوچیکی از جامعست
یعنی به بخش بسیار کوچکی تا الان دادن
اگه بخش زیادی از جامعه وصل بودن که الان آمار اتصال به اینترنت بیشتر از ۲٪ بدی
که تازه بازم از این تعداد اکثرشون با کانفیگ هستن

خیر.اینترنت پرو؟ حتما لول بعدیش هم آب پرو عه. برق پرو عه. جلوتر بریم اکسیژن پروعه. من نمیفهمم چرا باید یک راه ارتباطی اساسی که جزو بدهیات حقوق شهروندیه لوکس باشه؟ چرا باید جز کره شمالی تنها کشوری باشیم که به اینترنت اکسس نداریم؟ این چه جهنم و کثافتیه واسمون درست کردن؟ اگر میتونستم پیامک های اینترنت پرو رو تک تک میکردم تو ماتحت بنیان گذارش.

ببین اینی که الان وصلیم؛ مشروعیتی به کار حکومت نمیده؛ یجورایی نافرمانیه

یعنی من حاضرم گیگی ۶۰۰ هزار تومن بدم و خطرات فعالیت تو فضای مجازی رو بپذیرم؛ ولی نیام از تو گیگی ۴۰ هزار تومن بخرم
بله ولی حرف من اینکه با این شرایط نمیشه افرادی رو که ۲ ماه طعم نت رو نچشیدن قضاوت کرد که تو اگز استفاده میکین فلانی و بهمانی . چون دارم میبینم توی این تاپیک . باز هم میگم که من نه پرو دارم نه بهم میدن ولی نمیشه افرادی که گرفتن هم ملامت کرد

اون که اره

خبرنگار و بازرگان و استاد من دیدم سطح دسترسی هاشون فرق داشت

مثلا بازرگان واتساپ و تلگرام بود
خبرنگار اینستا هم داشت
استاد فقط یوتیوب
برا بابای من یوتوب رو نمیاره جدیدا ولی وی پی ان های مفتی کانکت میشن
و اینکه روز های اول اینستا هم می‌آورد براش
امروز وی پی ان دانشگاه هم برای دانشجو ها دوباره فعال شد ولی دسترسیش خیلی محدوده و رسما با نت سیم کارت معمولی فرقی نداره بنی یوتوب و اون سایتهای قدیم رو نمیاره سایتای علمی رو نمی‌دونم
و خب چون خودش وی پی انه نمیشه باهاش وی پی ان وصل کرد

این الان هیچ فرقی با این سهمیه دانشگاه نداره ، ولی فرقش اینه که حق خودتو ازت گرفتن بعد اگه سهمیه داشته باشی بهت پس میدن اونجا تو حق یکی دیگرو می‌گرفتی

بله ولی حرف من اینکه با این شرایط نمیشه افرادی رو که ۲ ماه طعم نت رو نچشیدن قضاوت کرد که تو اگز استفاده میکین فلانی و بهمانی . چون دارم میبینم توی این تاپیک . باز هم میگم که من نه پرو دارم نه بهم میدن ولی نمیشه افرادی که گرفتن هم ملامت کرد
من اتفاقا میگم مردم رو قضاوت نکنید

هر کار کنی به هر حال اونی که واقعا نیاز داشته باشه ۵۰ گیگ ۲ میلیون بیشتر از ۵۰ گیگ ۳۰ میلیون صرف داره

ضمنا همینکه باهر نتی ملت نرن عادی سازی کنن و عکس از لمیز و ساعدی نیا نزارن لطف کردن . بقیش پیش کش

من اتفاقا میگم مردم رو قضاوت نکنید

هر کار کنی به هر حال اونی که واقعا نیاز داشته باشه ۵۰ گیگ ۲ میلیون بیشتر از ۵۰ گیگ ۳۰ میلیون صرف داره
همین که ملن با هرنتی جنبش های مدنیشون رو ادامه بدن لطف بزرگیه

یعنی من حاضرم گیگی ۶۰۰ هزار تومن بدم و خطرات فعالیت تو فضای مجازی رو بپذیرم؛ ولی نیام از تو گیگی ۴۰ هزار تومن بخرم
الان جدی سیمکارت پرو رو میفروشن؟
کجا میشه خرید؟

الان جدی سیمکارت پرو رو میفروشن؟
کجا میشه خرید؟
نه دیگه

تشخیص باید بدن ایا صلاحیت این رو داری داشته باشی یا نه

اگر داشته باشی تازه میتونی بخری

فروشش اپن نیست اصلا

نه دیگه

تشخیص باید بدن ایا صلاحیت این رو داری داشته باشی یا نه

اگر داشته باشی تازه میتونی بخری

فروشش اپن نیست اصلا
خب سراین که لازم نیست بحث بشه. چون اونا هیچ وقت به ما صلاحیتشو نمیدن😃

همین که ملن با هرنتی جنبش های مدنیشون رو ادامه بدن لطف بزرگیه
یکی از چیزایی که متاسفانه من نظرم روی اینه و نمیدونم چقدر موافق داره و مخالف اینه که بر خلاف تصور خیلیا که فکر میکنن هر چقدر مردم بیشتری فقر و کمبود داشته باشن انقلاب زودتر رخ میده

خیلی برعکسه؛ مردم میرن رو حالت بقا

تو اون ۵۷ ۲ ۳ ماه راحت از جیب خوردن ملت تازه تهشم شاه وا داد نه اینکه چیز خاصی به دست اورده باشن

خیلیا الان نون روزشون رو شب میخورن به فردا نمیرسه

سینا در مورد این حرفت ببین اینا اگه میخواستن ما قطع باشیم همه اینارو مسدود میکردن یعنی وی پی ان پولی اصلا وجود نداشت ولی عملا داری ۱۰ برابر پول میدی و دوباره از خودشون میخری که بگی ما باهات مخالفیم
حکومت دیگه درین حد می‌فهمه همون ۱۸ دی فهمید دیگه تکرار مکررات فایده ای نداره

خب سراین که لازم نیست بحث بشه. چون اونا هیچ وقت به ما صلاحیتشو نمیدن😃
خب همین الان که داریم صحبت میکنیم به علوم پزشکی ها دادن
به مهندس ها دادن
احتمالا به وکیل و قاضی هم بدن و ...

اره شاید به کاسب عادی ندن

خب همین الان که داریم صحبت میکنیم به علوم پزشکی ها دادن
به مهندس ها دادن
احتمالا به وکیل و قاضی هم بدن و ...

اره شاید به کاسب عادی ندن
من و خانوادم و اطرافیانم متاسفانه تو هیچ کدوم ازین دسته ها قرارنگرفتیم

سینا در مورد این حرفت ببین اینا اگه میخواستن ما قطع باشیم همه اینارو مسدود میکردن یعنی وی پی ان پولی اصلا وجود نداشت ولی عملا داری ۱۰ برابر پول میدی و دوباره از خودشون میخری که بگی ما باهات مخالفیم
حکومت دیگه درین حد می‌فهمه همون ۱۸ دی فهمید دیگه تکرار مکررات فایده ای نداره
متوجه نشدم
درس گرفتن از اشتباهات دیدی از اینا؟

یکی از چیزایی که متاسفانه من نظرم روی اینه و نمیدونم چقدر موافق داره و مخالف اینه که بر خلاف تصور خیلیا که فکر میکنن هر چقدر مردم بیشتری فقر و کمبود داشته باشن انقلاب زودتر رخ میده

خیلی برعکسه؛ مردم میرن رو حالت بقا

تو اون ۵۷ ۲ ۳ ماه راحت از جیب خوردن ملت تازه تهشم شاه وا داد نه اینکه چیز خاصی به دست اورده باشن

خیلیا الان نون روزشون رو شب میخورن به فردا نمیرسه
بیجا کرده هر سگی که گفته ملت تو فقر میرن تو حالت انقلاب . اتفاقا ملت اون زمانی که نه با اندازه کافی پر پول ترینن نه فقیرن مثل الان، بلکه حالت وسطن بیشترین خطر انقلاب

• دابل‌لایک
امتیازات: Sina
بیجا کرده هر سگی که گفته ملت تو فقر میرن تو حالت انقلاب . اتفاقا ملت اون زمانی که نه با اندازه کافی پر پول ترینن نه فقیرن مثل الان بلکه حالت وسطن بیشترین خطر انقلاب
من الان به شخصه فقیرترینم.

Back
بالا