• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

حاضرید از اینترنت پرو استفاده کنید؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Paulhenry
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

اینترنت پرو دارید؟ حاضرید ازش استفاده کنید، یا اونو مغایر با عدالت اجتماعی میدونید؟

• دارم - موافق استفاده هستم، حق آن را دارم.

رای‌ها: 3 2.6%
  • دارم - موافق استفاده هستم، تنها در جهت تامین منافع مردمی که ندارند.

رای‌ها: 0 0.0%
  • دارم - مخالف استفاده از آن هستم و استفاده نمیکنم.

رای‌ها: 10 8.8%
  • ندارم - موافق استفاده هستم، افراد حائز شرایط حق آن را دارند.

• ندارم - موافق استفاده هستم، تنها در جهت تامین منافع مردمی که ندارند.

رای‌ها: 13 11.4%
  • ندارم - مخالف استفاده از آن هستم و استفاده نمیکنم.

رای‌ها: 69 60.5%
  • دیگر (قید در متن)

رای‌ها: 0 0.0%
  • چرا در همه نظرسنجی ها انقدر گزینه هست؟

رای‌ها: 26 22.8%
  • ۱۰۱ هستم، دسترسی آزاد میدهم

رای‌ها: 9 7.9%
  • دارم، مجبور به استفاده از آن هستم.

• رای‌دهندگان
    114
به اون سن نرسیدم نمی‌دونم شرایط به چه شکله از بابت کار.
ولی خب همینطور که الان کانفیگ می‌خرم، بعدا هم می‌خرم برای کار دانشگاه مثلا
درسته که احتمال بالا باز هم پول میره تو جیب یه سری ادم وصل، ولی بازم بهتر از اینه که مستقیم بره تو جیب اقایون.
دقیقا همینطوره. به نظرم این بیشتر راضی نگه داشتن خوده.

دقیقا همینطوره. به نظرم این بیشتر راضی نگه داشتن خوده.
یه چیزیم هست استفاده هرچه بیشتر از نت پرو مقبولیت ایجاد می‌کنه برای مردم
بعد می‌بینیم یه نسل هم نگذشته و اینترنت طبقاتی خیلیم نرمال شده

میدونی چیه
مشکل اینجاست ما استفاده نکنیم یه عده دیگه میکنن
و در هر حالت استفاده کردن و نکردن ما ازش تاثیری روی اینا نداره که بخوان قطعش کنن یا وصل
این اینترنت پرو هم خیلی داغون تر از فیلترنت قبلی هستش

دقیقا همونطوری که الان خریدن کانفیگ و وی پی ان عادی شده. یه زمانی اصلا چنین چیزی وجود نداشت 😁 و الان نداشتن دسترسی به دنیای آزاد مگر از درگاه پرداخت پول به مجراهای قاچاق عادی شده.
من نمیگم برگردیم اون مسیر رو، گرچه شخصا کانفیگ هم نمیخرم چه برسه به اینترنت پرو. ولی میگم این روند عادی ایه که پیش میاد.

میدونی چیه
مشکل اینجاست ما استفاده نکنیم یه عده دیگه میکنن
و در هر حالت استفاده کردن و نکردن ما ازش تاثیری روی اینا نداره که بخوان قطعش کنن یا وصل
این اینترنت پرو هم خیلی داغون تر از فیلترنت قبلی هستش
دقیقا همونطوری که الان خریدن کانفیگ و وی پی ان عادی شده. یه زمانی اصلا چنین چیزی وجود نداشت 😁 و الان نداشتن دسترسی به دنیای آزاد مگر از درگاه پرداخت پول به مجراهای قاچاق عادی شده.
من نمیگم برگردیم اون مسیر رو، گرچه شخصا کانفیگ هم نمیخرم چه برسه به اینترنت پرو. ولی میگم این روند عادی ایه که پیش میاد.
اینکه یه عمل بد انجام میشه و روندش طی میشه و نرمال میشه دلیل بر این نیست که من هم انجامش بدم.
نمی‌دونم نگرش شماها چجوریه، ولی به نظر من این دست کار ها هم باید میشن تو مقصر باشی، هرچند چه انجامش ندی چه بدی تفاوتی نداشته باشه.
حاضر نیستم همچین‌ چیزی به گردنم باشه.

اینکه یه عمل بد انجام میشه و روندش طی میشه و نرمال میشه دلیل بر این نیست که من هم انجامش بدم.
نمی‌دونم نگرش شماها چجوریه، ولی به نظر من این دست کار ها هم باید میشن تو مقصر باشی، هرچند چه انجامش ندی چه بدی تفاوتی نداشته باشه.
خب همین که تو پول به کانفیگ هم بدی عمل بدیه و نرمال شده چرا اونو انجام میدی؟ اون چه فرقی با این میکنه؟ یعنی باز مقبولیت یه چیز بد توسط شخص تو داره ایجاد میشه، همین قضیه اینترنت طبقاتی رو هم داره ایجاد میکنه چون در نهایت در انحصار قشر برخورداره. الان چی با خریدن اینترنت پرو به گردنت خواهد بود که الان نیست؟

ما جوکی نیستیم این وسط

اگه به ۹۰ میلیون ایرانی نگاه کنی، وقتی حکومت خواست اینترنت رو طبقاتی کنه به راحتی اینکار رو با استفاده از دادن اینترنت به حامیانش انجام داد.

این اینترنت پرو هم که گذاشتن صرفا برای رفع مسئولیت هست برای وقتی که اگر به نبود اینترنت اعتراض کنی، بگن به قشر نیازمند اینترنت دادیم.

اینجا ما شاهد این هستیم که حرف ما هیچ تاثیری روی فردی و نهادی که اینترنت رو قطع کرده نداره و اون تا وقتی که صلاح بدونه وضعیت رو همینجور نگه میداره.

در این حالت ما مردم چه با استفاده نکردن و چه
استفاده کردن از اینترنت در هرصورت جزئی از این طبقبندی محسوب میشیم.
برای همین اگه کسی از مردم نیازی داره به اینترنت نباید احساس گناهی داشته باشه برای اینکه داره باعث طبقه بندی اینترنت میشه
و بیشتر حس میکنم باید بهش حس تحقیر دست بده

من استفاده از اینترنت پرو با اونهمه منت گذاشتن، احراز هویت و محدودیت رو تحقیر بیشتر خودم میدونم.

وضعیت افتضاحی داره رقم میخوره
شاید تنها امید برای دسترسی به اینترنت خوب، پیشرفت تکنولوژی هایی نظیر direct to cell تا چند سال آینده باشه

امروز برام پیامکش اومد اما ثبت نام نکردم تو سایت نظام پزشکی باید ثبت کرد شماره رو بعد دو سه روز فکر کنم میفهمیم قیمتش چقدره نزده

یعنی پس واقعا عادی نمیشه نت دیگه....

امروز برام پیامکش اومد اما ثبت نام نکردم تو سایت نظام پزشکی باید ثبت کرد شماره رو بعد دو سه روز فکر کنم میفهمیم قیمتش چقدره نزده

یعنی پس واقعا عادی نمیشه نت دیگه....
قیمتش زو بالاتر نوشتیم. حق نظام + ۲ میلیون تومان

بنظرم با این اینترنت پرو دارن ی بستری درست میکنن که هزینه ی قطع کردن اینترنت رو بیارن پایین
شاید چند وقت دیگه اینترنت وصل شه
ولی دفعه های بعدی قطع کردن اینترنت هزینه ی کمتری برای حکومت داره چون زیرساخت مربوطش درست شده
درکل استفاده ازش بنظرم اخلاقی نیست ولی از یه طرف مردم متحدی نداریم و با استفاده نکردن چیزی عوض نمیشه.

@101

کانفیگ هایی که الان تو بازار هست چند درصد هزینه هاش برای سرور ایرانیه، آیا این vpn فروش ها رانت ندارن؟

به نظرم تو یه ۲ راهی گیر کردیم

اینترنت پرو مشروعیت دادن به حکومته
اینی که تو بازار هست پول دادن به حکومته

چجوری تو روی مردم ابدانان نگاه کنم که برنج یارانه ای رو پرت کردن هوا ؟

البته همین اینترنت پرو هم پول ریختن توی جیب حکومته، پنجاه گیگ که قبلا سیصد تومن بود الان دو تومنه.

این پنجاه گیگ رو هم نوشته هدیه معلوم نیست از دفعات بعد چقدرش کنن
این خریدنی های غیر قانونی هم ۲ گیگ ۹ میلیونه
البته همین اینترنت پرو هم پول ریختن توی جیب حکومته، پنجاه گیگ که قبلا سیصد تومن بود الان دو تومنه.

دوستان خواهشا ادا در نیارید. چه من چه شما اگر صبح از خواب پا میشدید میدید نتتون همه چی رو باز میکنه صداش هم در نمیاوردید. حالا چون بقیه دارن ما نداریم شد بی شرفی.

پ.ن:منظورم از بقیه، مردم عادی هستند که سیمکارت پرو میخرن.

ندارم ولی اگر داشتم احتمالا ترغیب به استفادش میشدم ، به هرحال ۲ ماه بدون نت خیلی سخت که بگم قطعا استفاده نمیکنم

دوستان خواهشا ادا در نیارید. چه من چه شما اگر صبح از خواب پا میشدید میدید نتتون همه چی رو باز میکنه صداش هم در نمیاوردید. حالا چون بقیه دارن ما نداریم شد بی شرفی.

پ.ن:منظورم از بقیه، مردم عادی هستند که سیمکارت پرو میخرن.
خیلی ببخشید که اگه اینترنت رو باز کنن قربون صدقه مسئولین نمیریم.
کدوم یک از مردم عادی اینترنت دارن؟ یه بخش ناچیزی از مشاغل خاص هستن که دارن
و بله اون مقدار ناچیز از مردم که پرو گرفتن بیشرف نیستن. بیشرف اونی هست که اینترنت رو قطع کرده

Back
بالا