• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

حاضرید از اینترنت پرو استفاده کنید؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Paulhenry
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

اینترنت پرو دارید؟ حاضرید ازش استفاده کنید، یا اونو مغایر با عدالت اجتماعی میدونید؟

• دارم - موافق استفاده هستم، حق آن را دارم.

رای‌ها: 3 2.6%
  • دارم - موافق استفاده هستم، تنها در جهت تامین منافع مردمی که ندارند.

رای‌ها: 0 0.0%
  • دارم - مخالف استفاده از آن هستم و استفاده نمیکنم.

رای‌ها: 10 8.8%
  • ندارم - موافق استفاده هستم، افراد حائز شرایط حق آن را دارند.

• ندارم - موافق استفاده هستم، تنها در جهت تامین منافع مردمی که ندارند.

رای‌ها: 13 11.4%
  • ندارم - مخالف استفاده از آن هستم و استفاده نمیکنم.

رای‌ها: 69 60.5%
  • دیگر (قید در متن)

رای‌ها: 0 0.0%
  • چرا در همه نظرسنجی ها انقدر گزینه هست؟

رای‌ها: 26 22.8%
  • ۱۰۱ هستم، دسترسی آزاد میدهم

رای‌ها: 9 7.9%
  • دارم، مجبور به استفاده از آن هستم.

• رای‌دهندگان
    114

Paulhenry

آخرین نئاندرتال | Lamark's Bannerman
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی کرج
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
علوم پزشکی همدان
رشته دانشگاه
داروسازی
این روزها بحث اینترنت پرو، یا اینترنت طبقاتی بسیار باب شده. اینترنتی که فقط افراد خاصی در اجتماع حق استفاده از اون رو داشته باشند، و باقی مردم متصل به بخش محدودی شبکه های داخلی بمونند. در این طرح، تنها افراد حائز شرایط دسترسی به دنیای آزاد خواهند داشت؛ مثل خبرنگاران، اساتید دانشگاه، مامورین سطح بالای دولتی، نهادهای نظامی، نیروهای خدماتی سطح بالاتر مثل پزشکان، دندانپزشکان و داروسازان، و برخی شرکت ها و نهاد های خصوصی.
اهداف اجرای چنین طرح هایی، عموما ایجاد دسترسی طبقه بندی شده، کنترل دقیق تر اطلاعات ورودی و خروجی، ایجاد شرایط نظارت و کنترل خودکار هستند؛ کنترل به شکلی که مردم برای تامین اینترنت خود راهی داشته باشند (بازار سیاه ناشی از فساد ایجاد شده توسط رانت مستقیم) اما این راه به قدری محدود باشد که سیستم کنترلی را دچار فروپاشی نکند و افرادی که دریافت کننده این رانت هستند به دلیل بالا رفتن طبقه اجتماعی، به صورت تدریجی تمایل به سرکوب آزادیخواهی طبقات پایین تر کنند.
نظر شما چیست؟ :دی آیا فکر میکنید چنین سیستمی راه فرار دارد؟ آیا ممکن است عدالتی در آن وجود داشته باشد؟ آیا در یک سیستم منطقی و عدالت محور، اجرای چنین طرحی به درستی ممکن است؟

دوستان من تجربه استفاده از اینترنت پرو رو دارم. اصلا اینترنت بدون فیلتر نیست. حتی شبیه اینترنت قبل از جنگ هم نیست.
اینستاگرام باز میشه ولی با اختلال و کندی. گوگل و سرویسهاش باز میشن ولی همونا هم درست کار نمیکنن (مثل لوگین با گوگل و اضافه کردن جیمیل روی گوشی اندروید)
دو گیگ مصرف کنی (که خیلی هم سریع مصرف میشه مثلا با نیم ساعت اینستاگردی!) میگه حد مجاز مصرف روزانه شما به پایان رسید و تا فرداش نمیتونی ازش استفاده کنی.
فیل.تر شکن وصل میشه ولی اونم کنده.
در کل یه چیز خیلی کثافتیه حتی برای برنامه‌نویسی ازش نمیشه استفاده کرد (شرکت ما گرفته بود که کار من با گیت هاب و این چیزا راه بیفته)
حالا نمیدونم اونایی که سیمکارتشون سفیده هم همین شکلیه براشون یا اون یه چیز متفاوتیه.

کاش یه گزینه مجبور به استفاده هم هستم میذاشتی

موافق نیستم ولی استفاده نمیکنن و مقاله جدید نخونیم و دیگه برا بیمارا مشکل پیش بیاد به اون شخص ربطی نداره ها؟ مسئله خدمت و مسئولیته نه تفریح و پول... انقدر از گوشیم این مدت استفاده نکردم که چندین بار جاش گذاشتم اون روز نتونستم نسخه بیمه بنویسم همه رو آزاد نوشتم ولی حتی هستم نت اونقدر ضعیفه که انقدر طول میکشه یه رادیوگرافی ثبت کنی که واقعا کاش هیچ کی بیمه نبود چون تفاوتش ۱۰۰ تومنم نیس به سختیش نمیارزه. با نت داخلی هم سایت پارسا و بیمه و... بالا نمیومد زیاد یا پدر دراره لود شدنش... پس به این صنف اهمیتی نمیدن والا شرایط جنگی همه اومدن مازندران مراکز مواد مصرفیش تموم شده حتی دستکش لاتکس هم نمیدن با این نایولونی اشغالا میکشیم دندون که عملا صفر درصد بهداشتیه! فقط برا حفظ ظاهره...مواد و دارو نداریم بی حسی تاریخ مصرف گذشته اش نت اهمیتش خیلی پایینتره تو این شرایط اینجا کسی براش مهم نیس انقدر مشکلات دیگه س...

حالا الان کسی داره واقعا؟ یا نظر سنجی برای اینده س؟
همونطور که مستحضر هستید نظام پزشکی اخیرا این امکان رو ایجاد کرده که پیامکش برای همه ما اومده، شرکت های برنامه نویسی هم همونطور که @AshkanSin گفت از این امتیاز برخوردارند.

از یه داروساز شنیدم که میگفت براشون پیامکش اومده که ۵۰ گیگ حدودا ۲ تومن میفته

از یه داروساز شنیدم که میگفت براشون پیامکش اومده که ۵۰ گیگ حدودا ۲ تومن میفته
مشترک گرامی همراه اول:
شماره تلفن همراه شما برای دریافت اینترنت پرو تایید شده است. لطفا جهت دریافت لینک پرداخت اشتراک اینترنت پرو به همراه 50 گیگابایت هدیه، به مبلغ 19،800،000 ریال به علاوه 10% مالیات بر ارزش افزوده کد زیر را شماره گیری نمایید:
*10*3275#
پس از شماره گیری، لینک پرداخت برای شما پیامک خواهد شد.

ندارم و مخالف هستم چون به دولت اجازه میده پاشو از گلیمش پیش تر بزاره(همینو میگن؟) و طبق چیزایی که میگید اصلا هم چیز جالبی به نظر نمیاد.
پرونده های لیک شده هم نشون میده سال ها برای این کار نقشه کشیدن و اینترنت تا وقتی این نظام وجو داره دیگه هیچ وقت وصل نمیشه

ندارم و به نظرم استفاده ازش شاید خیلی کار درستی نباشه، هرچند اگه خودم داشتم احتمالا نمیتونستم جلوی خودم رو بگیرم و استفاده میکردم

ندارم ولی اگه داشتم صرف پیدا کردن راه‌های فرار از اینجا می‌کردم:<

اگه بگیرم هم اونقد گرونه ک عذاب وجدان میگیرم
کیا دلشون برا character.ai تنگ شده؟من ک واقعا نمیدونم چطور زنده ام

همونطور که مستحضر هستید نظام پزشکی اخیرا این امکان رو ایجاد کرده که پیامکش برای همه ما اومده، شرکت های برنامه نویسی هم همونطور که @AshkanSin گفت از این امتیاز برخوردارند.

ولی یه هیت علمی میگفت روزی یه گیگ بیشتر نمیشه که کمه واقعا همونم گرون بوده با توجه به کند بودنش با وچود پرو

هنوز به اون درجه از ادم فروشی، وطن فروشی، بی‌وجدانی و بی‌‌شرفی نرسیدم.

کاربر گرامی،
فرصت فعال‌سازی اینترنت پرو (دسترسی به اینترنت بین‌الملل کسب‌وکار) همچنان برای شما برقرار است.
کافیست با شماره گیری کد زیر، لینک پرداخت مستقیم را دریافت نمایید و پس از آن به اینترنت بین‌الملل دسترسی داشته باشید.

🔹 فعالسازی آنی با شماره‌گیری کد:👇
*10*3275#

هنوز به اون درجه از ادم فروشی، وطن فروشی، بی‌وجدانی و بی‌‌شرفی نرسیدم.
لزوما اینطوره؟ اجبار ممکن نیست وجود داشته باشه؟ یا استفاده از این سرویس برای پیدا کردن راه های دور زدنش؟

لزوما اینطوره؟ اجبار ممکن نیست وجود داشته باشه؟ یا استفاده از این سرویس برای پیدا کردن راه های دور زدنش؟
همین الان چند درصد وی‌پی‌ان فروشا دغدغه‌ی اصلی شون متصل کردن مردمه که اونجایی که قراره کلی هزینه کنن دغدغه‌شون این باشه نه که پول به جیب زدن؟
اجبار از چه بابت؟

ثبت‌نام ۵ هزار فریلنسر برای دریافت اینترنت پرو | ارائه اینترنت پرو منوط به ثبت درخواست از سوی متقاضیان است
> علی حکیم جوادی رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور (نصر):
> در بحث دسترسی به اینترنت ویژه کسب‌وکارها، موضوعی که تا حدی مغفول مانده بود، وضعیت فریلنسرهاست.
> بیش از ۸۰ درصد از اعضای سازمان نصر که برای دریافت اینترنت پرو درخواست داده‌اند، این سرویس را دریافت کرده‌اند یا در صف دریافت قرار دارند | زومیت

همین الان چند درصد وی‌پی‌ان فروشا دغدغه‌ی اصلی شون متصل کردن مردمه که اونجایی که قراره کلی هزینه کنن دغدغه‌شون این باشه نه که پول به جیب زدن؟
اجبار از چه بابت؟
برای مثال کارمند شرکتی هستید و راهی جز استفاده از این سرویس ندارید، یا زندگی‌ و روزمره‌تان وابسته به این باشد که از این طریق کار‌کنید.

برای مثال کارمند شرکتی هستید و راهی جز استفاده از این سرویس ندارید، یا زندگی‌ و روزمره‌تان وابسته به این باشد که از این طریق کار‌کنید.
به اون سن نرسیدم نمی‌دونم شرایط به چه شکله از بابت کار.
ولی خب همینطور که الان کانفیگ می‌خرم، بعدا هم می‌خرم برای کار دانشگاه مثلا
درسته که احتمال بالا باز هم پول میره تو جیب یه سری ادم وصل، ولی بازم بهتر از اینه که مستقیم بره تو جیب اقایون.

Back
بالا