- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بَلْدَةً مَیْتاً
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
- رشته دانشگاه
- معماری
ممنونم تا حالا انقدر به حرفم گوش نداده بودن تو سایتدرخواست اضافه کردن گزینه «خردادی هستم دیدن نتایج».
رضایت مشتری 💯
ممنونم تا حالا انقدر به حرفم گوش نداده بودن تو سایتدرخواست اضافه کردن گزینه «خردادی هستم دیدن نتایج».
فکر کنم اینو تو کتاب استثناییها مطرح میکرد، نه؟بریم سراغ یک مثال خیلی ساده: متولدین ۳۱ شهریورماه همراه با متولدین ۱ مهر سال قبل الی ۳۱ شهریور اون سال مدرسه میرن. به مدت ۱۲ الی ۱۸ سال، اون ها کوچکترین عضو نه فقط همکلاسی هاشون، بلکه همه دانش آموزان اون پایه در تمام کشور، یا کشورها خواهند بود.
دقیقا برعکس، و به فاصله ۱ روز، تمام بچه های متولد ۱ مهر، میشن پیرترین کسی که در جشن تجدید دیدار همکلاسی ها، ۳۰ سال بعد، شرکت میکنه.
این که کسی تصور کنه مثلا مهری ها اخلاق مشابهی با شهریوری ها خواهند داشت، آسون نیست.
متاسفانه مطالعه نداشتم. ولی به نظر کتاب جالبی میاد! همین مساله رو میشه در خیلی جاهای دیگه بررسی کرد. ۲۹ اسفند و ۱ فروردین، هرکدوم جایگاه مخصوص به خودشون رو در زندگی دارند. ۱۳ فروردین همینطور. ۳۰ آذر، آخرین شب و طولانی ترین شب پاییز. از نظر بار روانی، این ها خیلی در آینده کودک موثر هستند.این کتابه اومده بود تحقیق کرده بود دیده بود اونایی که متولد نیمه دوم سالن و بزرگتر از نیمه اولیان معمولا درساشون بهتره و موفقیتهای آکادمیک بیشتری دارن.

اتفاقا میگن دی ماهی ها سردنخوشم میاد با این حجم از چرت و پرتی که درباره ماهها میگن تا حالا ندیدهم کسی درباره دیماه نظری داشته باشه. ما حتی در دنیای خرافه نامرئیایم.

من متولّد ۳۱ شهریورم و برای من این موضوع برعکس بود، اعتماد به نفس یادگیری و هیجانات بیشتری داشتم همیشه.فکر کنم اینو تو کتاب استثناییها مطرح میکرد، نه؟
برای منم مبحث جالبی بود. حالا نه از نظر اخلاق (که قطعا مباحث دیگه روش تاثیر میذارن) بلکه از نظر درسی و اینا. بلاخره اون متولد مهرماه یک سال از متولد شهریور بزرگ تره و تو سنین ابتدایی، منطقیه که درس رو بهتر بفهمه. این مسئله میتونه رو اعتماد به نفس بچه کوچکتر و تواناییش تو ارتباط گرفتن با بقیه هم تاثیر بذاره و کلا مسیر زندگیشو عوض کنه.
این کتابه اومده بود تحقیق کرده بود دیده بود اونایی که متولد نیمه دوم سالن و بزرگتر از نیمه اولیان معمولا درساشون بهتره و موفقیتهای آکادمیک بیشتری دارن.

من خودم متولد یک شهریورم و حداقل تو دبستان جزو رتبه های بالا بودم و خیلیم سوال میپرسیدم و حرف میزدم (یعنی کلا خیلی فعال بودم).من متولّد ۳۱ شهریورم و برای من این موضوع برعکس بود، اعتماد به نفس یادگیری و هیجانات بیشتری داشتم همیشه.![]()
حالا اینکه ماه تولد بتونه رو بدن انسان تاثیر بذاره رو نمیدونم، من به نظرم منطقی نمیاد.
ولی یه چیز دیگه شاید بتونه منطقی باشه. خوراکیایی که مادرامون هنگامی که ما رو حامله بودن خوردن. خب بلاخره هر ماه یه میوهای هست و یه غذاهایی زیادترن. یه موقع سال هندونه هست یه موقع لبو یه موقع توت فرنگی. اگر بگن اینا رو خلق و خوی ادما تاثیر میذاره من شاید بیشتر بتونم بپذیرمش.