• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تفاوت انسان ها بر اساس ماه تولد + بحث

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Paulhenry
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

در دید شما، آیا میتوان خصوصیات رفتاری، فیزیکی و... انسان ها را بر اساس ماه تولد آن ها دسته بندی کرد؟

• بله، اما فقط خصوصیات رفتاری (روانی) و اجتماعی (فرهنگی)

رای‌ها: 9 8.9%
  • بله، اما فقط خصوصیات فیزیکی (صفات فیزیکی)

رای‌ها: 1 1.0%
  • بله، خصوصیات متفرقه (در متن توضیح میدهم)

رای‌ها: 0 0.0%
  • بله، متولدین یک ماه کاملا شبیه هم هستند

رای‌ها: 0 0.0%
  • ممکن است میانگین متولدین یک ماه شبیه هم باشند، اما همه نه

رای‌ها: 21 20.8%
  • خیر، نمی توان خصوصیات را بر اساس ماه تولد دسته بندی کرد

رای‌ها: 48 47.5%
  • خیر، اما بر اساس فصل ممکن است

رای‌ها: 8 7.9%
  • چرا انقدر گزینه ها زیاد هستند؟ + :|

رای‌ها: 28 27.7%
  • خردادی هستم، دیدن نتایج

رای‌ها: 11 10.9%

• رای‌دهندگان
    101
به آدمای متولد فروردین اردیبهشت خرداد تیر مرداد شهریور مهر آبان آذر دی بهمن اسفند نزدیک نشید

بریم سراغ یک مثال خیلی ساده: متولدین ۳۱ شهریورماه همراه با متولدین ۱ مهر سال قبل الی ۳۱ شهریور اون سال مدرسه میرن. به مدت ۱۲ الی ۱۸ سال، اون ها کوچکترین عضو نه فقط همکلاسی هاشون، بلکه همه دانش آموزان اون پایه در تمام کشور، یا کشورها خواهند بود.
دقیقا برعکس، و به فاصله ۱ روز، تمام بچه های متولد ۱ مهر، میشن پیرترین کسی که در جشن تجدید دیدار همکلاسی ها، ۳۰ سال بعد، شرکت میکنه.
این که کسی تصور کنه مثلا مهری ها اخلاق مشابهی با شهریوری ها خواهند داشت، آسون نیست.
فکر کنم اینو تو کتاب استثنایی‌ها مطرح میکرد، نه؟
برای منم مبحث جالبی بود. حالا نه از نظر اخلاق (که قطعا مباحث دیگه روش تاثیر میذارن) بلکه از نظر درسی و اینا. بلاخره اون متولد مهرماه یک سال از متولد شهریور بزرگ تره و تو سنین ابتدایی، منطقیه که درس رو بهتر بفهمه. این مسئله میتونه رو اعتماد به نفس بچه کوچکتر و تواناییش تو ارتباط گرفتن با بقیه هم تاثیر بذاره و کلا مسیر زندگیشو عوض کنه.
این کتابه اومده بود تحقیق کرده بود دیده بود اونایی که متولد نیمه دوم سالن و بزرگتر از نیمه اولیان معمولا درساشون بهتره و موفقیت‌های آکادمیک بیشتری دارن.

یه چیز دیگه که خود من میتونم بهش اعتقاد داشته باشم، تاثیر خود ماه رو زندگی و خلق و خوی آدما توی زندگیشونه؛ نه ماه تولد. چرا؟

یه جا مبحث جالبی رو مطرح میکرد. حالا میگم میتونم اعتقاد داشته باشم به این معنی نیست که دارم، صرفا مطلبش غیر منطقی نبود از نظرم.
میگفت ماه، کامل بودن یا نبودنش و چرخه‌اش و... روی همه آبهای جهان مثل دریاها و... تاثیر میذاره و باعث جزر و مد میشه. پس چطور بدن ما که میگن ۷۰ درصد از آب تشکیل شده ازش تاثیر نگیره؟ میگفت قطعا رو سطح انرژیمون تاثیر داره و این موضوعو در مورد خانما که چرخه هورمونیشون هم ماهانه‌ست بولد میکرد.
(این موضوع کلا از موضوع تاپیک پرته، میدونم، ببخشید)

حالا اینکه ماه تولد بتونه رو بدن انسان تاثیر بذاره رو نمیدونم، من به نظرم منطقی نمیاد.
ولی یه چیز دیگه شاید بتونه منطقی باشه. خوراکیایی که مادرامون هنگامی که ما رو حامله بودن خوردن. خب بلاخره هر ماه یه میوه‌ای هست و یه غذاهایی زیادترن. یه موقع سال هندونه هست یه موقع لبو یه موقع توت فرنگی. اگر بگن اینا رو خلق و خوی ادما تاثیر میذاره من شاید بیشتر بتونم بپذیرمش.

و کلا من نقش محیط رو خیلی بیشتر میدونم تا ماه. مثلا میگن خردادی‌ها فلانن. خب اون خردادی مذکور بچه اوله یا دوم یا سوم؟ تو چه خانواده‌ای رشد کرده؟ چقدر پول تو زندگیش جریان داشته؟ چقدر تغذیه مناسبی داشته؟ به نظرم تاثیر اینا رو رفتارها و خلق و خو و منویات طرف تاثیرش خیلی بیشتره تا ماه تولد.

فقط مردای خردادی اونقدر بولدن که تونستن ثابت کنن!
بقیه ماه ها رو اونقدر ادم توشون ندیدم...
اما ضایع س و واضحه که فقط ۱۲ نوع ادم نداریم!
فقط دو نوع داریم مردای خردادی و بقیه:)

کلا فیلمای تاریخی هم ببینین خیلی به منجم و پیشگویی اینا علاقه بوده همیشه و هرچی علاقه توش زیاد باشه حرف زیاده ازش خلاصه صدتا صفت تو کتابا مینویسن بیستاش درست درمیاد فکر میونن واقعیه ولی قدرت خلاقیت و تفکر و روانشناسی و جمعه شناسی و ... در طول تاریخ این چیزا رو به وجود اورده چون مثل خیلی چیزا جالبه طرفدار داره و اصلانم مهم نیس درسته یا نه که نیست صرفا تفریحه مثل فال، فوتبال و هزارتا چیزی که مهم نیس ولی خرجای زیادی سرش میشه و تجارته...

این کتابه اومده بود تحقیق کرده بود دیده بود اونایی که متولد نیمه دوم سالن و بزرگتر از نیمه اولیان معمولا درساشون بهتره و موفقیت‌های آکادمیک بیشتری دارن.
متاسفانه مطالعه نداشتم. ولی به نظر کتاب جالبی میاد! همین مساله رو میشه در خیلی جاهای دیگه بررسی کرد. ۲۹ اسفند و ۱ فروردین، هرکدوم جایگاه مخصوص به خودشون رو در زندگی دارند. ۱۳ فروردین همینطور. ۳۰ آذر، آخرین شب و طولانی ترین شب پاییز. از نظر بار روانی، این ها خیلی در آینده کودک موثر هستند.

اینجوری که میگین ماه تولد به اون نگاه استرولوژی رو کسی قبول نداره ولی به واسطه ی اون شرایطی یکسانی که افراد ماه های مختلف داخلش قرار دارن یه سری رفتار ها شکل میگیره که خب منطقیه
مثلا من که مردادی بودم عموما نمیتونستم مثل بچه های ماه های دیگه تولدم رو با دوستام جشن بگیرم ( اونموقع اصلا ارتباطی خارج از مدرسه وجود نداشت )
یا همون مبحث که سن بیشتر باشه دروس راحت تر فهمیده میشه مخصولا تو نظام آموزشی ایران محسوسه

خوشم میاد با این حجم از چرت و پرتی که درباره ماه‌ها می‌گن تا حالا ندیده‌م کسی درباره دی‌ماه نظری داشته باشه. ما حتی در دنیای خرافه نامرئی‌ایم.
اتفاقا میگن دی ماهی ها سردن

اینا همش خضعبلاتیه که توی شبکع های اجتماعی پخش شده. ولی شایددد بشه یک مقدار خیلیییی کم نسبت نیمه سال یا فصل (نه ماه دقیق) به دلیل آب و هوا به روحیه افراد تاثیر بزاره. اونم نه مقداری که قابل توجه باشه

اصولا ، در اینجور ویدیو ها یا متن ها که داخلش میگن ویژگی های متولدین فلان ماه
کلی ویژگی میگن ، بعد مثلا تو که مال فلان ماه هستی ، میبینی چندتاش درسته ، بعد فکر میکنی حرفش درسته
البته این به این معنا نیست که بگم اینها دروغه ، همش راست نیست ، من خودم به اینجور چیزها باور دارم و در زندگی هم لمسشون کردم ، یه سایتی بود که ویژگی ها رو می‌نوشت ، اون از نظر من معتبر تر بود ، الان پیداش نکردم ، ولی گفتم که منتظر باشین وقتی پیدا شد میفرستمش
لین رو هم بگم که وقتی یه چیزی که توسط علم تایید نشده یا ما تجربه اش نکرده‌ایم ، به معنای غیرواقعی بودن اون چیز نیست
تجربه ما که خیلی اندک هست تقریبا توی هر زمینه ای ، علم هم هرساله داره تغییر میکنه ، اگه یه نفر این موبایل رو در گذشته داشت ، احتمالا جادوگر محسوب میشود
ویرایش:
https://pichak.net/
اون سایت نیست ، ولی همون متن ها رو داره
میری توی سایت ، پایین نوشته فال روز متولد هر ماه ، میزنی روش ، بعد پایین تر دوتا عکس هست یه مرد و یه زن که نوشته ویژگی مردهای این ماه و زن های این ماه ، این متن برای ازدواج و نامزدی اینجور چیزها نوشته شده ، ولی از داخلش میتونی ویژگی ها رو بفهمی

اینجا باز بحث احساس در میونه!
احساسی نباشید دوستان ، احساسی بودن خوبه ها نه که بد باشه، ولی وقتی میخواید یه چیزی رو صحت سنجی کنید منطقی باشید
اینجا شما دارید راجب یه گروه خاصی صحبت میکنید بدون داشتن هیچ دیتا و آماری در این زمینه
و خیلی از چیزایی که میگید تاثیر محیط و ژنتیکه نه ماه تولد
و اینکه خب نمیشه به بحث اینکه کسی ۳۱ شهریوره با کسی که ۱ مهره مقایسه کرد
علاوه بر تاثیر محیط بر این مورد موارد نقض بسیار زیادی هست
فرض کنید نظام آموزشی متولدین رو از ۱ مهر بیاره روی ۱۴ مهر الان دقیقا این تفاوتی که شکل میگیره هیچ ربطی به ماه تولد نداره

مثلا به شخصه دوستای فروردینی که دارم همشون پرانرژی و مهربونن و یا دوستای آبانیم واقعا جذاب ولی گاهی سرد هستن. من خودم ۳۱ تیرم و خب اکثر مواقع براساس چیزایی که میگن راحب ماه ها،برای من ترکیبی از شخصیت تیرماهی و مردادی هست

این موضوع میره سمت اثر پروانه ای و نقش تاثیرات کوچیک، از این نگاه هر چیزی حتی اینکه ساعت ۱۴:۴۳ دقیقه سال ۱۳۹۰ چطور روی صندلی نشستی هم تاثیر داره

حس میکنم اهمیت اتفاقات بزرگ بیشتر باشه و ماه/سال تولد جز اون تاثیرات بزرگ حساب نشه.
دسته بندی رفتار انسانی بر اساس ماه تولد به نظر کلیشه ای میاد که بخاطر حس هیجان و همزاد پنداری که وقتی کسی رو میبینیم که با ما توی یک ماه به دنیا اومده بهمون دست میده، بین مردم جا افتاده

یک مورد دیگه هم اینکه اکثر چیز هایی که طالع بینی راجب شخصیت ماه و سال میگه زیادی کلی هست مثلا "گاهی اجتماعی هستی و گاهی نیاز به تنهایی داری" جمله ای هست که برای اکثریت مردم صدق میکنه و چیز غیرمعمولی نیست

فکر کنم اینو تو کتاب استثنایی‌ها مطرح میکرد، نه؟
برای منم مبحث جالبی بود. حالا نه از نظر اخلاق (که قطعا مباحث دیگه روش تاثیر میذارن) بلکه از نظر درسی و اینا. بلاخره اون متولد مهرماه یک سال از متولد شهریور بزرگ تره و تو سنین ابتدایی، منطقیه که درس رو بهتر بفهمه. این مسئله میتونه رو اعتماد به نفس بچه کوچکتر و تواناییش تو ارتباط گرفتن با بقیه هم تاثیر بذاره و کلا مسیر زندگیشو عوض کنه.
من متولّد ۳۱ شهریورم و برای من این موضوع برعکس بود، اعتماد به نفس یادگیری و هیجانات بیشتری داشتم همیشه. :))

بیشتر از همه به نظرم تلقینه

من خودم مستقل از همه اینا تا یه زمان فکر میکردم چون مهری هستم باید حتما مهربون باشم، چون اسم ماهم مهره😁

و داداشم چون آذره میتونه خشمگین باشه

اونم دقیقا همین نظرو داشت، یعنی میگفت من آذریم باید خشمم نسبت به تو زیاد باشه

اگر این تلقین رو بذاریم کنار و بخوایم واقعا ببینم ربط داره یا نه

باید یه مشت بچه پیدا کنیم به اینا تا یه مدت خوبی نگیم ماه تولدت چیه، ببینیم ایا واقعا بعد یه مدت این بچه های هم ماه شبیه هم میشن یا نه؟

بعد مثلا من مهری که بودم، تقریبا جز بزرگ های کلاس بودم، یا بزرگ ترین هم از نظر جثه(تو بچه ها واقعا یسال اینور اونور خیلی نشون میده)

این احساس رهبری کردن یه مسئله و اینها به نظرم از این دوران میاد، چون دبستان معلم نه بخاطر شخصیتم بلکه بخاطر ماه تولدم و جثه هم ما مهری رو میکردن مبصر کلاس و نمد اب خوری و فلان

الان شما راجب هر ماه چه تفکری دارید؟
خصوصا راجب تیرماه😹

من متولّد ۳۱ شهریورم و برای من این موضوع برعکس بود، اعتماد به نفس یادگیری و هیجانات بیشتری داشتم همیشه. :))
من خودم متولد یک شهریورم و حداقل تو دبستان جزو رتبه های بالا بودم و خیلیم سوال میپرسیدم و حرف میزدم (یعنی کلا خیلی فعال بودم).
ولی این تحقیقی بود که رو جمعیت بیشتری انجام شده بود. طبعا مثال های مخالفش هم هست.

حالا اینکه ماه تولد بتونه رو بدن انسان تاثیر بذاره رو نمیدونم، من به نظرم منطقی نمیاد.

ولی یه چیز دیگه شاید بتونه منطقی باشه. خوراکیایی که مادرامون هنگامی که ما رو حامله بودن خوردن. خب بلاخره هر ماه یه میوه‌ای هست و یه غذاهایی زیادترن. یه موقع سال هندونه هست یه موقع لبو یه موقع توت فرنگی. اگر بگن اینا رو خلق و خوی ادما تاثیر میذاره من شاید بیشتر بتونم بپذیرمش.

اینا یعنی تولد در فلان ماه عامل بروز فلان ویژگی نیست. یعنی رابطه علّی نیست.

یه نکته‌ای که هست اینه که ماه تولد مجاز از نه ماه جنینی قبلش و احتمالا یک سالگی بعد تولدشه.

حالا سوالی که هست اینه آیا بین این میلیون‌ها فاکتور موثر بر جنین و نوزاد، این خوردن لبو و هندوانه اونقد موثره که بگیم لبوخورا فلانن هندونه خورا بهمان؟

Back
بالا