• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تفاوت انسان ها بر اساس ماه تولد + بحث

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Paulhenry
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

در دید شما، آیا میتوان خصوصیات رفتاری، فیزیکی و... انسان ها را بر اساس ماه تولد آن ها دسته بندی کرد؟

• بله، اما فقط خصوصیات رفتاری (روانی) و اجتماعی (فرهنگی)

رای‌ها: 9 8.9%
  • بله، اما فقط خصوصیات فیزیکی (صفات فیزیکی)

رای‌ها: 1 1.0%
  • بله، خصوصیات متفرقه (در متن توضیح میدهم)

رای‌ها: 0 0.0%
  • بله، متولدین یک ماه کاملا شبیه هم هستند

رای‌ها: 0 0.0%
  • ممکن است میانگین متولدین یک ماه شبیه هم باشند، اما همه نه

رای‌ها: 21 20.8%
  • خیر، نمی توان خصوصیات را بر اساس ماه تولد دسته بندی کرد

رای‌ها: 48 47.5%
  • خیر، اما بر اساس فصل ممکن است

رای‌ها: 8 7.9%
  • چرا انقدر گزینه ها زیاد هستند؟ + :|

رای‌ها: 28 27.7%
  • خردادی هستم، دیدن نتایج

رای‌ها: 11 10.9%

• رای‌دهندگان
    101

Paulhenry

آخرین نئاندرتال | Lamark's Bannerman
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی کرج
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
علوم پزشکی همدان
رشته دانشگاه
داروسازی
آیا آذری ها واقعا شوخ طبع و بیخیال هستند؟
آیا فروردینی ها واقعا مهربان تر از دیگران هستند؟
آیا خردادی ها مغرورند؟ یا کلا، متولدین زمستان یا تابستان، از نظر رفتاری با یکدیگر تفاوتی دارند؟
از نظر صفات ظاهری چطور؟ میشود گفت متولدین یک ماه از ماه دیگر عموما لاغرترند؟ یا باهوش تر؟
این تاپیک برای بررسی این مسائل، و بحث پیرامون آن ایجاد شده است. قاعدتا هر گزینه و هر طرف از این بحث، پشتیبانان فراوانی دارد. بسیاری از بحث ها در حیطه آمار، علوم اجتماعی، انسان شناسی یا حتی فلسفه وارد میشود، یا به ترکیبی از این ها ارتباط دارد؛ هر پاسخی، میتواند بسته به استدلال و منطق پشت آن، ارزشمند باشد. بنابراین تا حد امکان از پاسخ هایی که تنها ابراز انزجار یا تنفر میکنند یا گروهی را که مقابل شما بحث میکنند را تحقیر میکنند بپرهیزید.
برای راه افتادن بحث، چند سوال ساده میپرسم، و امیدوارم افرادی در تاپیک و فروم که به علوم مختلف مسلط هستند، پاسخ های ارزنده خود را ارائه کنند.

سوال اول: آیا ویژگی های کره زمین، بر اساس فصل و ماهی که در آن باشیم، از منظر فیزیک (دما، مقدار نور دریافتی از خورشید ) شیمی (رطوبت، ترکیبات هوا، بو) و زیست شناسی (وجود ترکیبات پیچیده مثل گرده گل در هوا، فعالیت نسبی اکوسیستم، بیماری ها) تغییر میکند، و میتوان بین ماه های مختلف در فاکتور های مختلف تفاوت چشمگیر قائل شد؟
سوال دوم: آیا ویژگی های کره زمین، بر اساس فصل، ماه و روزی که در آن باشیم، از منظر نجوم (سطح جاذبه سیارات همسایه در منظومه شمسی، میزان رادیواکتیویته و پرتابش گاما، سطح جاذبه ماه بر زمین، جذر و مد) تغییر میکند، و میتوان بین ماه ها یا روزهای مختلف در فاکتور های مختلف تفاوت چشمگیر قائل شد؟
سوال سوم: آیا ویژگی های اکوسیستم های انسانی و غیر انسانی در کره زمین، بر اساس فصل و ماهی که در آن باشیم، از منظر اجتماعی (افزایش جنب و جوش، افزایش میل به جفتگیری، ذخیره سازی آذوقه، بالا و پایین شدن بازار ها، کم و زیاد شدن منابع) تغییر میکند، و میتوان بین ماه ها یا روزهای مختلف یا نیم سال ها، در فاکتور های مختلف تفاوت چشمگیر قائل شد؟

سوالات خیلی زیادی بین سوال اول و چهارم میشه مطرح کرد. برخی از اون ها رو جلوتر مطرح میکنم و برخی سوالات رو دیگران مطرح خواهند کرد و پاسخ هایی خواهند داد. برای همین، مستقیم میپرم به سوال چهارم:

سوال چهارم: آیا تا به حال روز عجیبی را تجربه کرده اید، و حس کنید که دیگران هم روز عجیبی داشته اند، گویی اتفاقات جهان به هر نحو ممکن با یک نخ نامرئی به هم متصل شده اند؟ آیا تصور میکنید ممکن است ارتباط واقعی اما نادیدنی، اما باز هم واقعی و حتی علمی و منطقی، بین اجزایی که به ظاهر بی ربط هستند وجود داشته باشد، و تنها شما از درک کافی برای آگاهی از آن ها برخوردار نباشید؟

ابهام زدایی: برای ساخت این موضوع، در سایت جست و جوی کلی برای یافتن تاپیک های مشابه انجام شده و چیزی یافت نشده است.
تاپیک هایی مثل زودیاک شت و فال و طالع بینی و ستاره شناسی بیشتر مربوط به دسته بندی افراد و فال و سرگرمی میشوند.
این تاپیک، گرچه در رده بندی های علمی جایگاه مشخصی ندارد، اما یک منطقه میان رشته ای محسوب میشود، به این معنی که عوامل متفاوتی از علوم و رشته های متفاوت، در آن دخیل هستند. از جمله فیزیک، شیمی، زیست شناسی و نجوم.

میشه یکم در مورد مشترک بودن خاصیت های فیزیکی توضیح بدی؟💀
نه اون ویژگی هایی که توی اینترنت میگن، ولی آره من گاهی یه نظمی توی متولدین ماه های مختلف میبینم که شاید تصادفی باشه ولی بامزه اس

میشه یکم در مورد مشترک بودن خاصیت های فیزیکی توضیح بدی؟💀
نه اون ویژگی هایی که توی اینترنت میگن، ولی آره من گاهی یه نظمی توی متولدین ماه های مختلف میبینم که شاید تصادفی باشه ولی بامزه اس
من اطلاعی از ویژگی هایی که توی اینترنت میگن ندارم. ولی یه اصلی هست، که هرچیزی بنا به دلیلی در طی زمان شکل میگیره. اگه از متون قدیمی تا الان، خصوصیات متولدین ماه مثلا تیر، آتیشی بودن ذکر شده و هیچ وقت تغییر نکرده، ممکنه واقعا عموم مردم در عموم (یا میانگین) تیرماهی ها چنین صفتی رو مشاهده کرده باشند و چنین چیزی رو ثبت کرده باشند.

خاصیت های فیزیکی مثل: میانگین قد، میانگین وزن، میانگین درجه روشنی/تاریکی پوست، تراکم استخوان ها، رنگ چشم، رنگ مو، صفات تناسلی اولیه و ثانویه.

بارنوم افکت

البته اثر بارنوم مربوط به نحوه عملکرد فال و طالع بینی میشه. بحث متفاوتیه اینجا :دی
شما متولد چه ماهی هستی؟✨️
من قدم ۱۶۷ و وزنم ۴۹ هست متولد چه ماهیم؟🥲

خوشم میاد با این حجم از چرت و پرتی که درباره ماه‌ها می‌گن تا حالا ندیده‌م کسی درباره دی‌ماه نظری داشته باشه. ما حتی در دنیای خرافه نامرئی‌ایم.

به نظرم سوال هایی که پرسیدید خیلی مناسب این موضوعه و باعث میشه نه به عنوان یه چیز "جادویی و خرافی" تو این موضوع بلکه یه چیز واقعا قابل ارزیابی دیده بشه
هرچند هم به طور تاریخی هم فعلی این ویژگی های مشترک ماه ها یا سال ها بیشتر به عنوان یه چیز نجومی شناخته میشه که منطقی تره
چیز هایی که محسوس ترن مثلا مقدار نور دریافتی و تاثیر آب و هوا روی روحیات هرچند میتونن موثر باشن اما شباهتایی که گاها دیده میشه خیلی قویه

هرچند اطلاعات زیادی ندارم اما به نظرم سوالاتی که پرسیده شد میتونه جهت دهی خوبی برای مطالعه باشه به هرحال اولین قدم تو هر چیزی سواله

اما حس میکنم دلایل نجومی و فلان ستاره و فلان سیاره جالب تر باشن ازونجایی که این همه نسل منتقل شدن حتی کسایی جدی تر از چیزی که ما فکر میکنیم ازین موضوع استفاده میکنن و رو زندگیمون تاثیر دارن

خوشم میاد با این حجم از چرت و پرتی که درباره ماه‌ها می‌گن تا حالا ندیده‌م کسی درباره دی‌ماه نظری داشته باشه. ما حتی در دنیای خرافه نامرئی‌ایم.
نمیگن مهربون و از خود گذشتن؟ :دی

خوش به حالت
اگر می‌پرسی چرا؛ لازمه بگم آبانی هستم.🤝

خب من چندتا نظر پراکنده دارم، شروع میکنم به نوشتن تا ببینیم چی میشه :))

با زنده یاد هلن فیشر شروع میکنم. اگه درست یادم باشه ایشون معتقد بودن که در دوره جنینی سرشت آدم تحت تاثیر این هورمونها در بدن مادر شکل میگیره: دوپامین، اکسی توسین+استروژن، سروتونین، تستسترون. هر کدوم از این دسته هورمون ها منجر به بروز ویژگی های شخصیتی خاصی میشه. مثلا دوپامینی ها جست و جو گر و تنوع طلب و فلانن، سروتونینیا خیلی منظرم و قانون مند و روتین گران. (کتاب «چرا او» همین نویسنده رو بخونید).
من فکر میکنم وقتی هورمونی در بدن مادر انقدر تاثیر گذاره تو شخصیت فرزند، شرایطی که بر بالا و پایین شدن این هورمونا موثرن هم میتونن موثر باشن. پس فکر میکنم دما، رطوبت، میزان تابندگی خورشید، آلودگی هوا، صدا، حتی اخبار جنگ و ... بر شخصیت متولد موثرن.
اما این به این معنی نیست که بگم مثلا متولدین خرداد مودی ان و متولین مهر فلان (چون خودم خردادی ام زیاد شنیدم خردادیا مودی ان :)) )

اما آیا مودی بودن خردادی ها واقعیه؟ تا نباشید چیزکی مردم نگویند چیزها؟ نمیدونم. فکر میکنم اگر از فردا بگیم متولدین دی مودی ان و خردادی‌های خیلی فلانن، سال 1410 همه بگن خردادی ها فلانن و دی ماهی ها مودی. چرا؟ یک این که وقتی یه اسم میذاری رو یه کسی، اون شخص خواه ناخواه اون اسم رو برای خودش برمی‌گزینه (اثر نمیدونم چی چی)، و دو این که وقتی میگی فلان چیز ها بهمان ویژگی رو دارن، خواه ناخواه توجه رو به بهمان ویژگی فلان چیز ها جلب کردی و از اون جایی که فقط چیزهایی که بهشون توجه کردی تو خاطرت مونده، تو هم میگی آره بابا فلان چیزا بهمان ویژگی رو دارن.

چند موضوع هست که به نظرم جالبه بدونیم:
1.ذهن انسان جوریه که ویژگی هایی که غالبا درسته رو توی ذهنش میمونه و ایرادات رو نادیده میگیره ، مثلا اگر توی چنین ویژگی هایی نوشته باشد این فرد شهود قویی دارد خب شخص این موضوع رو با خودش مقایسه میکنه و میبینه تا حدی درسته و خیلی چیزای نادرست رو نمیبینه
2. اغلب ویژگی هایی که طرفداران ( به اصطلاح متخصصان) این موضوع بیان میکنن بسیار گنگه مثلا بیان میشه: شما شخصی برونگرا هستید که گاهی درونگرایید که خب این ویژگی ویژگی جمعیت کثیری از مردم هست
3. فرمودید بر اساس نجوم و تاثیر نیرو های نجومی و سیارات بر شخص هنگام تولد خب این جا دوتا مسئله هست 1 اینکه طبق نیروی گرانش بین دو جسم نیرویی که دکتر به شما وارد میکنه خیلی بیشتر از سیاره ای مثل نپتونه و 2 اینکه شخص هرچقدر بزرگتر میشه به نسبت مکانش و جرمش نیرویی که بهش وارد میکنن سیاره ها بیشتره و خب منطقا اگر نجوم تاثیر گذار بود خب باید هر لحظه نیروی وارد بر اون شخص و ذائقه اش و علایقش تغییر میکرد!
4. آیا دوقلو ها ویژگی ها و شخصیت مشابهی دارند؟؟

متنای طولانی رو نمی‌تونم بخونم، حدس برنید ماه تولدم چیه؟

پ ن: اعتقاد زیادی ندارم به این چیزا. ولی مثلا ثابت شدهدماه و فصل تولد رو قد و زیبایی تاثیر داره پس روی خلق و خو هم احتمالا بی‌تاثیر نیست
پ ن۲: ممنون برای دادن ایده برای تحقیق🤩

میتونم سه صفحه در نقدش بنویسم کاملا بر مبنای عقل و منطق و بدون نیاز به رفرنس

چیز هایی که محسوس ترن مثلا مقدار نور دریافتی و تاثیر آب و هوا روی روحیات هرچند میتونن موثر باشن اما شباهتایی که گاها دیده میشه خیلی قویه
من فکر میکنم وقتی هورمونی در بدن مادر انقدر تاثیر گذاره تو شخصیت فرزند، شرایطی که بر بالا و پایین شدن این هورمونا موثرن هم میتونن موثر باشن. پس فکر میکنم دما، رطوبت، میزان تابندگی خورشید، آلودگی هوا، صدا، حتی اخبار جنگ و ... بر شخصیت متولد موثرن.
اما این به این معنی نیست که بگم مثلا متولدین خرداد مودی ان و متولین مهر فلان (چون خودم خردادی ام زیاد شنیدم خردادیا مودی ان :)) )

بریم سراغ یک مثال خیلی ساده: متولدین ۳۱ شهریورماه همراه با متولدین ۱ مهر سال قبل الی ۳۱ شهریور اون سال مدرسه میرن. به مدت ۱۲ الی ۱۸ سال، اون ها کوچکترین عضو نه فقط همکلاسی هاشون، بلکه همه دانش آموزان اون پایه در تمام کشور، یا کشورها خواهند بود.
دقیقا برعکس، و به فاصله ۱ روز، تمام بچه های متولد ۱ مهر، میشن پیرترین کسی که در جشن تجدید دیدار همکلاسی ها، ۳۰ سال بعد، شرکت میکنه.
این که کسی تصور کنه مثلا مهری ها اخلاق مشابهی با شهریوری ها خواهند داشت، آسون نیست.

Back
بالا