خب فقط میتونم بگم شرم بر من...واقعا خیلی نگران کارنامه نوبت دومم هستم چون امتحان های پیش نوبتم رو چون آنلاین بود هیچی نخوندم و واقعا نمرات وحشتناکی گرفتم😔جوری شده که امیدوارم بتونم سال دیگه هم تو این مدرسه باشم
خب باید بگم که شب رو بیدار موندم و بیشتر از نصف ویدیو های شیمی رو دیدم و نکات رو نوشتم و فقط بخش تکمیلی مونده که کمتر از یه ساعته و خب یادم رفت با همسو درس بخونم اههههه (ناراحتی زیاد)
جدی فهمیدم که زیستی که توش خیلی خوب بودم از زمانی که مدارس آنلاین شده برام به یه غول عظیم تبدیل شده و دبیرمون با اینکه فقط یک تک زنگ (۲۰ دقیقه) دیگه باهاش کلاس داریم،هنوز داره درس میده و هیچ تایمی رو برای رفع اشکال نذاشته و تنها پناه من شده علوم خیلی سبز تیزهوشان که اونم از دو درس آخر زیست بازم چیزی نمیفهمم و در کل هم دبیرمون تو مجازی خوب درس نمیده😕
● نوشتن جزوه ای که از همکلاسی ها طلب کردم و پیدا کردن اشکالاتم
● اگر کسی بهم داد طلب جزوه یکی دو درس فیزیک هم بکنم و بخونم
پ ن : فکر نکنید از اونایی هم هستم که خودم چیزی نمی نویسم و از بقیه میگیرم...حقیقتا به خاطر نت من اصلا نتونستم تو بعضی از کلاس ها حاضر باشم و مجبورم با خواهش و التماس جزوش رو از بقیه بگیرم که اونم بهم نمیدن
خب امروز هیچ کاری نکردم ولیییی دوره جمع بندی رایگان ماز رو ثبت نام کردم و الان دارم ویدیو هارو دانلود میکنم تا از فردا شروع کنم و بخونم...فیزیک هم جزوش گیرم نیومد و فقط زیست گیرم اومد که فردا صبح مینویسم و بله