• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ادب از که آموختی؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع vinp(sailor)
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

vinp(sailor)

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان جهرم
شهر
جهرم
سال فارغ التحصیلی
1406
خیلیامون(یا حداقل من)موقع صحبت کردن با یه ادم بعد از سلام خوبین مرسی منم خوبم دیگه نمیدونیم چی بگیم یا هر وقت میخوایم یه درخواست داشته باشیم نمیدونیم چطوری مودبانه بیانش کنیم خلاصه که توی این تاپیک اگه جمله یا کلمه ی مودبانه ای بلدین میتونید به اشتراک بزارید بقیه هم یاد بگیرن.

اگه میخواین کارتونو تو یه جمله بیان کنین بگین غرض از مزاحمت فلان کار رو داشتم یا میخواستم فلان موضوع رو یادآوری کنم. بعدش توضیحات بیشتر بدین. اگر دوست ندارین از کلمات منفی مثل مزاحمت استفاده کنید بگید ممکنه وقتتون رو چند دقیقه بابت فلان مسئله در اختیار بنده بگذارید؟

یکی از راه های بیان درخواستتون اینه که به صورت مجهول بیانش کنید و از شخص مقابل تقاضای پیگیریشو کنید.
مثلا جناب فلانی، با توجه به گرم‌تر شدن هوا، راه اندازی و سرویس کولرها بهتره هر چه زودتر انجام بشه. ممنون میشم این مسئله رو پیگیری بفرمایید.
سعی کنید حتما طرف رو مخاطب قرار بدید (فامیلشو بگید) چون هم محترمانه تره هم اختصاصی تره هم حس مهمتر بودن به طرف میده و تاثیرگذاری رو میبره بالاتر

تو تلفن حرف زدن با فامیل هم بعد سلام خوبین حال اطرافیانشون و اعضای خانواده و... رو بپرسید. اگه جمعیت کمه میتونید دونه دونه نام ببرید حال فلانی چطوره فلانی چی و.. اگر جایی رفته‌ان از اونجا بپرسید. اگر تازه رسیدن خونه مثلا سفر بخیری چیزی بگید. معمولا اینطور تماسا مخصوص مناسبتاست؛ مناسبت رو تبریک/ تسلیت بگید. نیاز هم نیست مکالمه طولانی باشه، سعی کنید به جاش کیفیتش رو با لحن گرم تر و صدای رسا و اعتماد به نفستون بالا ببرید. آخرشم یه سلام برسونید / مراقبت کنید بگید و تمام.

دوستان اگر کسی از این جمله های لفظ قلم بلده بگه باتشکر

یه چیزی که دیروز دوستم بهم یاد داد گفتم شاید یه شیوه ارتباط صمیمانه به حساب بیاد "بغل پنگوئنی" هست که مثل حالتی که پنگوئن ها هم رو بغل میکنن انجام میشه به نظرم برای دوست پیدا کردن خوبه.

Back
بالا