• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اگر مردید و خدا رو دیدید بهش چی می‌گید؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع موجو
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

موجو

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهر
سال فارغ التحصیلی
1290
سلام
اگر شما مردید و رفتید اون دنیا و خدا رو دیدید چی بهش می‌گید؟
چجوری قانع‌ش می‌کنید که اشتباه کردید و ببخشدتون؟

Two avocados for ten bucks.

اگر یارو واقعا خدا باشه هیچ حرفی نمیمونه ...

راهی برای قانع کردن و اینا نیست

ولی خب ممکنه تحریک بشم یک بحث فلسفی باهاش راه بندازم قانعش کنم که توضیح بده چرا من رو در تخمی ترین دوران تاریخی ایران ، فرستاده ایران

نوچ طلب بخشش نمیکنم— بهش میگم مرد یا زن یا نان باینری حسابی این چه وضعش بود؟ با احترام گند زدی با این آفرینش بی حساب کتابت! هر کی زورش رسید زد و خورد و برد هر کی هم نرسید بدبخت شد! دانشمندایی مثه مریم و تورینگ چهل سالگی مردن، اراذلی مثل ترامپ هشتاد سالگیم دیدن.
نه باووو خدا اگه باشه به چیزشم نیست کی چیکار کرده تو این دنیا!

بقول پاول اردوش عزیزم:

God is the greatest fascist

• دابل‌لایک
امتیازات: Oreo
از عدالتی که دم زده بودی چیزی ندیدم جز قوی تر شدن قوی و ضعیف تر شدن ضعیف.

همین بود میگفتی دوسم داری منو؟

هیچی نمیگم یه لبخند میزنم خودش خجالت بکشه

ازش در مورد زندگی های مختلفی که میتونستم داشته باشم میپرسم
بهش میگم بشینیم حرف بزنیم با هم. برام از پشت پرده‌ی رفتارای آدما بگه، از قوانین دنیا، حکمت پشت چیز ها و ...

با این شرایط مارو بفرستی جهنم دیگه خیلی رو داری

اولش فحش نوشتم بعد یادم افتاد بچه تو سایت هست پس؛
همون فحشای بد بد

همیشه از بقیه می‌پرسیدم که من برم اون دنیا
بلاخره خدا هم باید منو قانع کنه که چرا این حجم از بدبختی وارد زندگی ی ادم می‌تونه بشه و من هم مطمئنم قانع نمیشم. بعدش میخواد چیکار کنه؟

که دیدم اشاره کردن بهش

اول سعی میکنم ببینم اون خدا، خدای چه دینیه!
اگه مثلا خدای هندوها، خدای مسیحیا، خدای یهودیا یا خدای هزاران باور دیگه بود هیچ شانسی ندارم
ولی مثلا اگه خدای اسلام بود میگم مشتی، ما خودمون ختنه‌ایم هااااا
بعدشم یادش میارم که یه چند روزی روزه گرفتم و سعی میکنم سرش منت بذارم که تا ۱۳-۱۴ سالگی بهش باور داشتم ولی دریغ از کمک در برابر مصائب زندگی!
میگم اون ۱۴ سال کجا بودی هان؟؟؟ بعد از یه بحث طولانی هم میگم نبخش بابا، منو بفرست به جهنم، تو بهشت برم انگار ساعت ۸ و نیم شب رفتم لای این عرعریای تو خیابون 😏
تو جهنم جمع جمع مشتی‌هاست و خواننده‌های دلخواهم همه اونجان بیشتر خوش میگذره، بزم و طرب!

چیزی که همیشه برام سوال بوده و دلم میخواد بپرسم اینه که انگیزه اش واسه به وجود آوردن ما چی بوده؟ یهویی تصمیم گرفته یه موجود به نام انسان بسازه برای چی؟ کسی که از همه چی بی نیازه چه نیازی به ساختن انسان داره؟

اگر من الکل مصرف کنم، توی اسلام گناه حساب میشه، پس من دینمو به مسیحیت تغییر میدم و گناهم پاک میشه.
فلسفه این چیه؟؟

البته که آتئیستم، پس کلا مهم نیست

دمت گرم که سنگ تموم گذاشتی ...

خدا که هست قطعا ولی ازش می‌پرسم حکمت بلاهایی که سرم امده چیه، اگه این دنیا فهمیدم که هیچ.
ازشم هرچی سوال داشته باشم می‌پرسم.
مثلا چیزای علمی ویا هر سوال.
هرچی پشت سرم هم گفتن می‌پرسم.

ازشم درخواست می‌کنم همینجوری منو بفرسته تو یه دنیایی ک من تو سوئیس هستم و لذت ببرم.

همین دیگه.
البته پیش تمام عزیزان از دست رفته هم‌می‌رم و می‌خوام پیششون باشم

Back
بالا