• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

باکس & Buy

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alone.koala
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

alone.koala

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان لنگرود
شهر
۰
سال فارغ التحصیلی
1396
رشته دانشگاه
روان‌شناسی
های های ✨️❤️
من حدود هفت هشت ساله که بیشتر خریدام رو آنلاین انجام میدم و گشتن تو سایت های مختلف،سبد خرید درست کردن(مخصوصا به قصد خریدن کادو>>‌‌) برام جالبه + ویدئوهای آنباکسینگ یوتوب+کامنت یوتوبرا درباره اون محصول+معرفی کد تخفیف یا کلا تخفیف🥲 همه شون رو دوست داشتم.
اینجا دوست دارم فضایی داشته باشیم که بتونیم:
🛍خریدهای موفق مون رو معرفی کنیم: اگه از فروشگاه اینترنتی یا حضوری خرید کردیم و راضی بودیم، اینجا معرفیش کنیم.
مخصوصااا چیزایی که نسبت به پولی که دادیم،کیفیت خوبی داشتن.
📯از تخفیف‌های خوب باخبر بشیم: اگه جایی تخفیف خوبی دیدیم اینجا به بقیه هم بگیم.
⚰️ آنباکسینگ کنیم. دوست دارم عکس‌ها و تجربه‌هاتون از باز کردن جعبه‌ی خریدها رو اینجا ببینم. از لوازم تحریر گرفته تا مایع ظرفشویی،.... پذیرای همه‌شونم.
مرسییی❤️

های های ✨️❤️
من حدود هفت هشت ساله که بیشتر خریدام رو آنلاین انجام میدم و گشتن تو سایت های مختلف،سبد خرید درست کردن(مخصوصا به قصد خریدن کادو>>‌‌) برام جالبه + ویدئوهای آنباکسینگ یوتوب+کامنت یوتوبرا درباره اون محصول+معرفی کد تخفیف یا کلا تخفیف🥲 همه شون رو دوست داشتم.
🛍خریدهای موفق مون رو معرفی کنیم: اگه از فروشگاه اینترنتی یا حضوری خرید کردیم و راضی بودیم، اینجا معرفیش کنیم.
⚰️ آنباکسینگ کنیم. دوست دارم عکس‌ها و تجربه‌هاتون از باز کردن جعبه‌ی خریدها رو اینجا ببینم. از لوازم تحریر گرفته تا مایع ظرفشویی،.... پذیرای همه‌شونم.
مرسییی❤️
به نظرم رنگ نوشته‌های این پستو به همون مشکی تغییر بدی بهتره🙃

های های ✨️❤️
مرسییی❤️
🎁 *هدیه روز دختر 🎀✨
🔻فقط تا پایان ۳۱ فروردین
✅ کد تخفیف خرید آنلاین : grb10*
🌐 hiba.style

از اینجا تا حالا چیزی برای خودم نخریدم ولی آبجیم خرید کرده. و تا جاییکه میدونم خرید قسطی تو اسنپ پی هم دارن. امشب دیدم کد تخفیف گذاشتن. گفتم اسنپ پی
یادم اومد بگم از فروشگاه اینفینیتی زیاد خرید کردم و همیشه راضیم ازشون.(یکم گرون تره از آیبولک و هیبا)

به نظرم رنگ نوشته‌های این پستو به همون مشکی تغییر بدی بهتره🙃
های های
حتماً. من تازه سایت اومدم و زیاد جزئیات بلد نیستم ممنون که گفتی. خودم بکگراندم سیاهه طبق همون نوشتم🙅‍♀️

های های
حتماً. من تازه سایت اومدم و زیاد جزئیات بلد نیستم ممنون که گفتی. خودم بکگراندم سیاهه طبق همون نوشتم🙅‍♀️
آره متوجه شدم عزیزم، دیفالت قالب سایت روی لایته، خودم گاهی تفننی دارکش میکنم اما الان روی لایتم و واقعا یه لحظه حس کردم هیچی تو پست نیست جز چندا ایموجی :D

گل برای دفاع خانم لپ زاده.
راستش من گل تو گلدون (منظورم تو خاکه)هدیه دادن رو خیلی بیشتر دوست دارم.(کلا گل هدیه دادن رو بیشتر از گل هدیه گرفتن دوست دارم) ولی خب دوست داشتم هدیه دفاع دوستم همیشه بمونه براش .برای همین گل کاموایی انتخاب کردم.
شمام اگه گل کادو گرفتین/دادین خوشحال میشم عکسشو بفرستین 😍
do.php
do.php

موس پد میزاکس مدل K101
اواخر دی ماه از دیجیکالا خریدم ۳۰۰ تومن
واقعا نسبت به قیمتش میارزه. خیلی زیباست.

do.php

گل برای دفاع خانم لپ زاده.
راستش من گل تو گلدون (منظورم تو خاکه)هدیه دادن رو خیلی بیشتر دوست دارم.(کلا گل هدیه دادن رو بیشتر از گل هدیه گرفتن دوست دارم) ولی خب دوست داشتم هدیه دفاع دوستم همیشه بمونه براش .برای همین گل کاموایی انتخاب کردم.
شمام اگه گل کادو گرفتین/دادین خوشحال میشم عکسشو بفرستین

هدیه^_^

شمام اگه گل کادو گرفتین/دادین خوشحال میشم عکسشو بفرستین 😍
خیلی ناراحت کننده‌ست که سلیقه چندان خوبی تو گل ندارم :‌((( منتها اینی که برا دفاع یکی از دوستام گرفته بودیم رو خیلی دوسش دارممم T.T
do.php

۷۷٪ تخفیف بانی‌مد + ۴ میلیون تخفیف بیشتر در درگاه ۴ قسطه دیجی‌پی🎁

📌کد ۱.۵ میلیونی: DEBMFY
حداقل خرید: ۴.۵ میلیون

📌کد ۲.۵ میلیونی: DEBMSD
حداقل خرید: ۱۰ میلیون

تا ۵ اردیبهشت
dgpay.ir/8ucBFa

من از تخفیف اسنپ پی استفاده کردم که حداقل خرید ۴ تومن و تخفیف ۱ تومن بود.

۱میلیون تومن تخفیف خرید از بهترین‌های مد و پوشاک با اسنپ‌پی رو از دست نده!
کد تخفیف: PAYMPNR
کف خرید: ۴ میلیون تومن
مدت محدود
خرید:
l.snpy.ir/uvcjh

بردیا عزیز،
ارسال رایگان، برای کالایی که منتظرش بودی
کد: DKUM-4ZFHXAQG4H1
کف سبد ۲ میلیون تومان
فقط امروز، ویژه خرید از دیجی‌کالا 👇
dgkl.me/fgiyEQ

Back