• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بهخوان!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Roxan
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من با ایمیل اکانت ساخته بودم نمی‌تونم وارد شم الان
یادمه اکانتمو پرایوت کرده بودم آشنا پیدام نکنه، الان آیدیمم یادم نیست:))
@sabab
کتابا رو به ترتیب وارد نکرده بودم پس توجه به این که کتابای کلاس سومم آخرین کتابای ثبت شده‌ست نکنید:‌)

منم plantpieck 🚶

• دابل‌لایک
امتیازات: Roxan
Anaana251223
منم

• دابل‌لایک
امتیازات: Roxan
صبح به خودم گفتم امروز چت مت نمیرم که به کارام برسم...
تا الان مشغول ساختن اکانت و اضافه کردن کتاب به بهخوان بودم.
اینم اکانت منه خلاصه
البته منم کتابا رو به ترتیب وارد نکردم و درواقع به ترتیبی که یادم اومد زدم لطفا بر اون اساس جاجم نکنید🫠😂🫶

من یه مدت مقاومت می‌کردم که فقط گودریدز می‌مونم، بعد که چند نفر تشویق کردن برم بهخوان خیلی پسندیدم!😁
اگر خواستید می‌تونید گزینه‌ی «انتقال سابقه از Goodreads» رو بزنید، تا اطلاعات کتاب‌ها به اینجا منتقل بشه.
راستی اکانت منم اینه: reyhaanehsh@

اینم منم. با توجه به اسکیپ ده ساله‌ای که تو کتاب متفرقه خوندن داشتم خیلی کم و شرم‌آورن ولی خب همین چند روز که اکانتاتون رو دیدم خیلی تشویق شدم دوباره بخونم (:
@echo

سلاممم
ممنون که بهخوان رو معرفی کردی♡.
اکانت من s.reader@

دارم یکی یکی فالوتون میکنم

از اونجایی که مدتیه منظم‌تر می‌خونم و می‌نویسم این اکانتو ساختم: @h4lium
به زودی تکمیل می‌گردد :-"

درسته که گودریدز نازم رو میخوام ولی خب _KIKI "آندرلاین اولش هست."
تازه بصورت رگباری فالوتون کردم

باز میشه سایت؟
من داشتم یه یادداشتی می‌نوشتم یهویی پرید😑

من هی صبر کردم کتابامو وارد کنم بعد آیدیمو بذارم دیدم بی‌حوصله‌ تر از این حرفام :))
علی الحساب منم بازی
@reyhaneh24

@rhvrd
باید لیست کتابامو اینجا هم وارد کنم^^

منم بازییی
Golrokh

کتابام رو کامل و به ترتیب ثبت نکردم ولی اصلا با دیدن اکانت من روحتون به دوران بچگی برمیگرده😂🎀

بچه‌ها فقط منم یا شما هم حس می‌کنین به طور واضحی یه گروه فکری خاص دارن اونجا گسترده فعالیت می‌کنن و پستاشون تو اکسپلور؟! بالا می‌آد.

بچه‌ها فقط منم یا شما هم حس می‌کنین به طور واضحی یه گروه فکری خاص دارن اونجا گسترده فعالیت می‌کنن و پستاشون تو اکسپلور؟! بالا می‌آد.
بله بله

اکسپلورش برای من اصلاً آپدیت نمی‌شه و چندان هم اکسپلورطور نیست. یعنی طبق علایق خودم چیزی نمیاره. همون خط فکری خاص رو میاره فقط.

چند روز دیگه گودریدز لطفا

Back
بالا