• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

معرفی شهر و چیز‌های خوبش - مشهد

-Pegah-

دختر گل‌های یاس
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
💕قوچان
سال فارغ التحصیلی
1402
مدال المپیاد
مرحله 1 ادبیات و شیمی
رشته دانشگاه
پزشکی
سلام، از اونجایی که اخیرا مشهد زندگی می‌کنم و دوست دارم مکان‌های جالب مشهد و بشناسم ازتون دعوت می‌کنم اینجا مکان‌های دیدنی و مورد علاقه‌تون و با من و بقیه به اشتراک بذارید: ) ممنونم🌟

من مشهدی نیستم اما خب برای اینکه تاپیک خانومی خالی نباشه؛
چالیدره رو من خیلی دوست دارم و خوب بود
دیگههه شهرکتاب رو من هرسال میرم=) توی شهرکتاب حتی کافه هم داره😭 دیگه بلد نیستم؛(

آها یه سالی که اردو رفته بودیم مارو پارک پروفسور بازیما که داخل یه پاساژ بود بردن، نمیدونم هنوز برقراره و هست یا نه، اما خب برای من به شخصه سرگرم کننده بود؛(

و با مترو ما رفتیم سمت طرقبه و بعد با اتوبوس رفتیم ایستگاهی که به آرمیتاژ میخورد، ایستگاه رو پیاده شدیم که بریم سمت آرمیتاژ، انقدر کوچه‌ها برام جالب بودن، حتی یه خونه سبز هم دیدیم و خیلی ناز بود، بعد دیگه رفتیم آرمیتاژ و از قیمتایی که داشت دهنمون تا روی زمین کش اومد=)

رستوران برادران کریم غذاش خوب بود فقط اون تایم که ما رفتیم اسنپ گیر نمیومد کلا غذا و اسنپ و لباس توی مشهد به نسبت ارزونه

آه از این شهر عجیب و غریب 🙃
اینجاها صرفا برای من دوست داشتنی بود در این چند سال شاید تجربه ها متفاوت باشه:
- کتاب فروشی امام(چهار راه دکترا)، برای من جاییه که ترم یک مابین کلاس هام از دانشکده میرفتم اونجا و میشستم کتاب میخوندم (حتی اگه نمیخریدم) و حس و حال خاطره انگیزی داشت و داره واسم...
- پرسه زدن توی وکیل آباد و کافه خیابون بیست و هشتم....
- پردیس تئاتر مستقل مشهد هم همیشه تئاتر های قشنگی دارن اگه طولانی مدت مشهد بودین حتما از سایت گیشات چک کنین و برین واقعا تجربه های دوست داشتنی خواهد بود و ارزون

خیابونای سجاد
یوگولند
پارک وکیل اباد
یه کبابی هست توی پیروزی ادرس دقیقشو بعدا میدم
قدم زدن تو طرقبه
قدیما اسکی رو یخ شاندیز کیف میداد، اصلا نمی‌دونم هنوز هست یا نه
دیگه عااام

جدی گرفتیدا ترول بود :////////
ولی هر موقع با ملت حرف میزنیم میگیم واقعا مشهد جایی نداره
یه دسته دیگه هم می‌گن ما بین هتل و حرم و موج‌های آبی جا به جا می‌شیم فقط:))

یه دسته دیگه هم می‌گن ما بین هتل و حرم و موج‌های آبی جا به جا می‌شیم فقط:))
حرم که حالا جای تفریحی نیستش

ولی خب اکثر جاهایی که با خانواده بریم مگه رستورانی جایی، پارکی، شاندیز طرقبه
با بچه هام گیم نت و جایی بریم برای غذا (تهش بولینگ)

حرم که حالا جای تفریحی نیستش

ولی خب اکثر جاهایی که با خانواده بریم مگه رستورانی جایی، پارکی، شاندیز طرقبه
با بچه هام گیم نت و جایی بریم برای غذا (تهش بولینگ)
وقتشه کشف کردن مشهد رو شروع کنی پس

کوهسنگی
شهر کتاب شاهنامه توی خیابون سجاد:((واقعا عاشقشم توی همون خیابون سجاد هم قیف پوک یه شعبه داره و سیب زمینی هاش خوشمزن
برای رستوران هم رستوران احسان خوبه کیفیت خوبی داره

کتاب فروشی هایی از مشهد که حس و حال متفاوتی دارن به نظرم:
پردیس کتاب رو نگفتین؟:‌‌( شعبه سه راه ادبیاتش و شعبه حافظش هردو جالبن.

شهر کتاب شاهنامه هم که بالاتر گفتن هم خیلی قشنگه طبقه پایینش هم کافه دارن:‌)

نشر چشمه دلشدگان حاشیه بلوار وکیل آباد سمت هنرستانه. خلوته و قشنگه

کتاب فروشی راوی(کافه کتاب راوی) توی خیابون رضا احمدآباد

انتشارات جاودان خرد بین قائم و نشاط احمدآباد (کاسکو داره کتاب فروشیش بعضی وقتا حرف میزنه ^-^) ولی فروشنده هاش گاهی زیاد حرف میزنن :))

از در پارک ملت دانشگاه فردوسی هم بیاین بیرون کمی جلوتر زیر گذر پارک ملت هست که یه کتاب فروشی بزرگ داره(پاتوق کتاب) که خیلی کتاباش مذهبی سیاسی هست ولی! اگه خواستین برای بچه/نوجوونا کتاب بخرین قیمت های بهتری از بقیه جاها داره و تقریباً کامله کتابای این لاینش!دو سه تا کافه هم داره اینجا که توقع کیفیت نمیتونه آدم داشته باشه ولی خلوتن! یه فروشگاه صنایع دستی هم داره که قیمتاش خوبه و ماگاش جون داره :‌D

انتشارات به‌نشر سجاد کتابای جالبی اونقدر نداره ولی جینگول جات دکوری بامزه ای گاهی میاره!

کافه کتاب خانه اکنون هم توی سجاده و میارزه حداقل یه بار ببینید

کافه کتاب اثر حس و حال دهه ۴۰ اینا داره توی وکیل آباد بین وکیل آباد ۸ و ۱۰ عه

من به لیست بالا کافه کتاب آفتاب تو قائم رو اضافه می‌کنم، کلی کتاب داره با قیمت قدیم، توشم می‌تونید بشینید و کاراتونو بکنید و اگه دلتون خواست چیزی بخورید.

یه کتاب دانشور هم هست تقاطع ملاصدرا و بعثت که کتابای قدیمی که دیگه چاپ نمی‌شن و اینا داره فروشنده‌شم کلی راهنمایی می‌کنه اگه بگید تو چه تم کتابایی کتاب می‌خواید.

اگه نوجوونید یا کتاب کودک نوجوان می‌خونید، بهترین جا بوکتابه. بوکتاب بالای پاژ تو میدون جانبازه، کتاب برای گروه‌سنی‌های بالاتر هم داره ولی عمده‌ش کتاب کودک و نوجوان+ لوازم‌التحریره.

کتابخانه‌ی کوچک ما هم مثل بوکتاب برای کودک و نوجوان تو حاشیه سناباد، فکر کنم بین سناباد ۴ و ۶ هست. قبلاً خیلییی کامل بود الآن اونقدر کامل نیست و گیم‌نت و اینا بیشتر فضاشو گرفته. (دیگه دوستش ندارم)

بالای مهر کوهسنگی هم، انتشارات سوره مهر هست. همه‌جور کتابی داره، من لوازم تحریراشو بیشتر دوست دارم. کتابای دفاع مقدسش نسبت به اینایی که بالاتر گفتم بیشتره (سوره‌ی مهره دیگه:))) ولی خب بازم می‌شه کتابای خوب پیدا کرد.

همین چشمه‌ی دلشدگان که بالاترم اسمش آورده شد، تو آرمیتاژم شعبه دارن. یکشنبه های هرهفته هم عموما نشست دارن.(یک هفته در ماه هم چشمه‌خوانیه که راجع به یک کتاب مشخص صحبت می‌شه) کلاً هم مدرسه‌ی چشمه برنامه‌های جالبی داره، تو تلگرام (یادش گرامی) اطلاع‌رسانی می‌کردن، الآن ایده‌ای ندارم اوضاع چطوره.

کافه های مشهد که خیلی دوست دارم: کافه پل و راموز. این سری برای اولین بار کافه گیم مارس هم رفتم و هم فضاشو دوست داشتم هم بازیاش زیاد بودن هم خوراکیاش خوشمزه.
برای شکم:
برادران کریم خواستی بری برو شعبه فرهاد.
شیشلیک خواستی برو باغ ارم شاندیز
آبمیوه سجاد که معروفه هیچی اصن
پیتزای شبدیز یه زمانی خیلی خوب بود نمیدونم هنوزم خوبه یا نه.
میشف حجم همه غذاهاش خوبه کلا و قیمتش نسبت به حجم
اگر بعلبکی خواستی، رستوران بیروت لبنان هم خوشمزست هم ارسال داره. اونای دیگه یا خیلی شلوغن یا ارسال ندارن.

اگه تازه رفتی مشهد و لوازم آشپزخونه خواستی برو حسام پلاستیک تنوعش خوبه قیمتاشم خوبن (بغل بازار گوهرشاد)
مهر کوهسنگی هم برای دوردور خوبه ولی من شنیدم قیمتش بالاتره نسبت به بقیه جاها
اگر کوهسنگی رفتی هم یه بار بستنی اصغرمشتیو تست کن باحاله

کافه کتاب های مختلف که بهترین هاشون به نظرم افتاب و راوی و شاهنامه‌ست
کوچه نور(کلی مغازه با وسایل وینتیج اونجا هست)
کافه اثر،کافه های سوزنچی(پیاده رو،ایران برگر و...)
رستوران های شاندیز(ارم،مهستان،باغ دربار،...)
یه جگرکی کوچولو هم کوچه کنار زیست خاور هست که نمیدونم چرا ولی خیلی خوشمزست
پارک ملت(صبح ها البته)
خانه توکلی ها
موج های آبی(زمستون ها خلوت تره)
بعضی از مغازه های خیابان سجاد و همچنین دوتا مغازه توی حاشیه خیابان احمد اباد هم برای خرید میتونن خوب باشن
خیابان دانشگاه هم برای خرید کیف و چمدان
یکی از دوستان هم به حسام پلاسکو اشاره کرده بودن اونجا هم برای ولخرجی خصوصا برای مامانا عالیه:>
خیلی جاها هم هنوز هستن که متاسفانه به یاد نمیارم حتما اگه یادم اومد میگم🪷

Back
بالا