• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

یادگاری قبل از خاموشی کامل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع MohamaD.Z
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
خب کلی کتاب دارم که میتونم بخونم
شاید از یه جهاتی مفید برام واقع شه حتی این اتفاق:))
درس میخونم و سعی میکنم تمرکز کنم

من و داداشم همیشه از کار زیاد و خستگی بدنی می‌نالیدیم ولی این چیزایی که شما راجع بهش خیال پردازی می‌کنیدو ما واقعا تو روستامون هر سال زندگی می‌کنیم :)) مامان بزرگم گله‌ی بز و کلی مرغ و خروس و بوقلمون داره، نون ساجی می‌پزه، چند وقت دیگه باید میوه‌های درختای آلو و گوجه سبزی که بابام کاشته رو بچینیم، اردیبهشت فصل قارچه و میریم واسه کشف قارچ، خرداد ماه فصل برنج کاریه و باید بریم سر زمین کار کنیم...
اینام چندتا از عکسای پارساله:
من بالای درخت:

IMG_20250501_224651_642.jpg

نتیجه‌ی برداشت:
IMG_20250501_224651_508.jpg

من خشنود از کشف قارچ‌های پنهان در دل خاک:
IMG_20250501_112046_457.jpg

برق نیست
حمومی وجود نداره چون آبش گرم نمیشه.
وسایل داخل یخچال فاسد میشن.
پولی هم وجود نداره و نقدم که زیاد نیست.
شوفاژ و کولر که کار نمیکنن.
نانوایی ها کار نمیکنن...
احتمالا دارم به بقا فکر میکنم اون موقع.

می‌ریم روستا و احتمالا اونجا بمونیم
مشکل برق به او نصورت تا وقتی گازوئیل باشه نداریم احتمالا
اینترنت که دیگه کلا قطع میشه و میرم سمت کتاب و فیلم های درسی دانلود شده
کنکور و المپیاد و دانشگاه این چیزا هم که معلوم نیست تکلیفشون چی میشه

احتمالا بعدش که برق وصل بشه من نیستم، پس لطفا فراموشم نکنید تا وقتی که خبری ازم بشنوید.

خب کلی کتاب دارم که میتونم بخونم
شاید از یه جهاتی مفید برام واقع شه حتی این اتفاق:))
درس میخونم و سعی میکنم تمرکز کنم
احتمالا در این حالت صداوسیما چند نفرو بیاره از این چیزا بگن توی تلویزیون 😂
البته اگه برقی داشته باشیم تلویزیون ببینیم

احتمالا در این حالت صداوسیما چند نفرو بیاره از این چیزا بگن توی تلویزیون 😂
البته اگه برقی داشته باشیم تلویزیون ببینیم
فکر کنم بعد چند هفته در این حد برق داشته باشیم
نه؟

اگه اعتراضاتی بود صد درصد توش شرکت میکنم به امید کشته شدن، اگه نمردم دیگه خودکشی

این پیامم به عنوان یادگاری میذارم شاید یه روزی نسل های آینده ببیننش

اگه برق قطع بشه و در پی اون آب، دغدغه‌‌ی همه‌مون خرید دستمال توالت و دستمال مرطوب و در کمبود اون‌ها استفاده از برگ درخت‌ها میشه نه اینکه شارژ گوشیمون تموم شد یا نه : )))
بعد اینکه هر روز باید تا چشمه‌ای چیزی بریم و ساعت‌ها توی صف طولانی آب وایستیم یا کلا سفر کنیم به نواحی که رودخونه داره.🥰 (سعی می‌کنم به اینکه شهرها خالی میشه و دزدی زیاد و طبیعت به گند کشیده میشه فکر نکنم).
غذا هم که خب مشخصه :)) اینکه تا کی قراره برق نداشته باشیم؟ قطعا طولانی مدت بشه قحطی نزدیکه.
پول نقد تموم بشه، اگه دولت به فکر نباشه و راه‌حلی نده، به معاوضه کالا به کالا روی میاریم.

زندگی به سبک انسانهای غارنشین، بیداری با طلوع آفتاب و خواب با غروب
+ کتابهای زیاد

:) حس میکنم دارید خوشبینانه میرید تو دل طبیعت کتاب بخونید
نه آب نه برق ، ساعت ۵ باید با صدای خروس پاشی تازه اونم که نداری ساعت ۶ با تاریکی هوا بخوابی
دیگه برق و نتی نیست مه باهاش بری‌کلاس کنکور و درس و مدرسم که کنسل میشه
دیگه حتی با دوستاتم نمیتونی ارتباط برقرار کنی
شارژ گوشیتم که کم کم تموم میشه نهایتش یه روز گوشیتو داری
یخچال نداری باید در بهترین خالت نون و آب و کنسرو بخوری تازه اونم تموم میشه بالاخره آبم نیست چون پمپ آب نیست باید بریم از چاه آب پیدا کنیم‌گرم کنیم برای حمومون
امیدوارم بمیرم خودم تا در این شرایط نباشم💘

شاید یه فرصتی باشه برای اینکه مجبور شم کتاب بخونم به جای ویدیو دیدن برای درسا. یه تعدادی کتاب غیر درسی هم لیست کردم که بخونم. اگه بشه کتاب گیر اورد اونا رو هم میخونم. البته اگه آب داشته باشیم و قحطی نشه
از لحاظ چت باتای هوش مصنوعی مشکلی ندارم چون قبل اینم ازشون خیلی استفاده نمی‌کردم ولی خب خیلی از منابع کاربردی و جالب برنامه نویسی و آموزشی رو از دست میدم(هر چند با نت الان هم ندارمشون)

از اونجایی که حس میکنم بدون برق نمیتونم زنده بمونم و زندگی کنم (به خصوص تو خوزستان) پس فقط میخوام بگم آرزوم این بود که آدم مفید و تاثیرگذاری برای مردم و دنیا باشم

چقدر رمانتیکید همه
من برق قطع شه میرم داخل چاله‌ای که برای خودم کندم و یه سیستم خاک ریز خودکار براش درست کردم میخوابم و دکمشو میزنم و بعد تعجب میکنم که چرا کار نمیکنه(برقیه) و احساس میکنم این نشونه الهیه برای اینکه این دنیا به من نیاز داره و سریع میرم یه کمپین حمایت از کرم‌های خاکی لوله‌ای مدل A53 میزنم

برای مقابله با گرما میشه شبها بیدار بود ولی دیگه تاریکیش بحث دیگریست

توی همون روز اول از شدت گرما بخار میشم> <

Back
بالا