• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

یادگاری قبل از خاموشی کامل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع MohamaD.Z
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

MohamaD.Z

یک عدد INTP هستم :)
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی ۵
شهر
شهرجدیدهشتگرد
سال فارغ التحصیلی
1401
مدال المپیاد
متاسفانه ندارم :)
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی برق - مخابرات میدان
بیاید بگید (اگر) ترامپ حرفشو عملی کنه و نیروگاه‌ها رو بزنه و خاموشی ایجاد شد و ارتباطمون قطع شد ، تصورتون از اینده چیه ، دوست دارید چی بشه و دوست دارید چی نشه

از کارایی که میخواید بکنید بگید
تهش بعد این ماجراها برمیگردیم ببینیم چقدرش دقیق بوده

خودم :
اگر خاموشی اتفاق بیوفته احتمالا کتاب سینوحه رو تموم بکنم .

یکم سعی میکنم از اینترنت مستقل بشم و تا جای ممکن کتابای درسیمو بدون chat gpt بخونم

احتمالا اگر برق نباشه برای اینکه حوصلم سر نره میرم پیاده روی یا با سگ توی کوچمون وقت میگذرونم

گیتارم رو خیلی وقته دست نزدم میشینم یکم پاش کتاب اکسفورد رو تموم میکنم

اگر به نحوی برق داشتیم (بابامو راضی کردم پنل خورشیدی بگیره) میشینم فیلمایی که تو هاردم جمع کردم رو میبینم + فیلمای درسی

>> البته همه اینا با فرض وقوع خاموشی سراسری هست

اگه بی برق بشیم احتمالا بیشتر میرم سمت طبیعت و روستا.
الان دارم کتاب همسایه‌های احمد محمود رو می‌خونم، اون کامل میشه و کتاب‌های دیگه...
با داداشم داریم رو یه همنوازی دیگه کار می‌کنیم، اونو ضبط می‌کنیم.
و تمرینای شخصی ساز خودمو بیشتر می‌کنم.

میرم شمع می‌خرم که در جهت رمانتیک سازی فضا زیر نور شمع بشینم کتاب بخونم👩‍🦽

اگه بی برق بشیم دیگه نمیتونم با برق خودکشی کنم؛((
jk
بابا خب واقعا توی این شرایط قرار نگرفتم
بهتره برم شمع و کبریت و فندک بگیرم
و همینطور چراغ قهوه‌های خورشیدی
نمیدونم، هیچی یادگاری‌ای به ذهنم نمیرسه،
یادش بخیر تقریبا بیشتر از یک ماه پیش که وصل بود همه چی، من یه شغل پیدا کرده بودم و ادیتور بودم و حقوق میگرفتم😭😭😭
اگه برق قطع شه گوشی عزیزم چی میشه😭 اگه قطع شه روزامون ۲۶۷۳۸۲۷۶۲۶۲۸۳۸ ساعت میشه
واای تا الان همش درمورد برق گفتم، اگه آب قطع شه😭😭😭😭😭😭😭 اصلا نمیخوام بهش فکرکنم
امیدوارم سینا رودتر پادکست رو آماده کنه که حداقل تا جایی که گوشیم خاموش میشه بتونم اینو درنبودتون گوش کنم😭
اگه برق و آبو قطع کردن خیلی دوستتون دارم😭 (اگه قطع نشد اینو درنظر نگیرین)

بیش‌ترین نگرانیم گرما، آب، نظم عمومیه. یعنی اون وحشتی که تو جامعه اتفاق می‌افته و تبعات وحشتناک بعدش.
احتمال قحطی هم هست تازه(کوبیدن دست بر پیشانی)

اگه فرض بگیریم که صرفا خاموشی باشه و نخوایم برای بقا بجنگیم(هه!)، کتاب و دفتر به اندازه کافی دارم... روزگار می‌گذره.

و بزرگترین سوالم اینه آیا وصل می‌شیم بعدش؟ همینجا تو همین خاک یا یه جغرافیای دیگه؟
با کثافت و ناامیدی قراره خداحافظی کنیم یا خونه‌امون؟
با ما همراه باشید!

خلوت میکنم کلا میشینم کتاب میخونم
این روز ها و گذشته رو مینویسم

ایده ی اینورتر برق و برای پمپ آب مطرح میکنم تو خونه
روزا رفرنسای مورد علاقم و میخونم
شبام زود میگیرم میخوابم

خب اگه برق قطع بشه احتمالا اولین کاری که می‌کنم اینه که برم چندتا شمع بگیرم بعدش هم که همه تو بحران «ای وای حالا گلخونه رو چیکار کنیم» می‌یوفتیم و این بحران اونقدر بزرگه که اصلا نمی‌دونم اگه واقعا برق قطع بشه چی می‌شه فکر نکنم بیشتر از دو سه روز بتونم دووم بیارم همونم احتمالا می‌رم وسط گلخونه می‌شینم گریه می‌کنم:))

صبح زود همزمان با طلوع خورشید بیدار میشم و شبا هم با تاریکی هوا میخوابم.
چون برق قطع میشه و صدای پیانوی همسایه وجود نداره که مزاحم باشه سه‌تارم رو ادامه میدم.
ما نه رادیوی باتری‌خور داریم نه فانوس؛ فقط چندتا شمع داریم که بعید بدونم باهاش بشه کاری کرد.
اگه آب هم قطع بشه که برنامه‌ای برای قضای حاجت هم ندارم.

ویولنمو میزنم
کتاب شاید برم بخرم چندتایی
دوچرخم خیلی وقته سوارش نشدم دوچرخه سواری میکنم
با اینکه واقعا اکثر فعالیتام با موبایل و لپ تاپه و خالی

اگه بگم میشینم کتاب میخونم ، میرم طبیعت و... دروغ گفتم.
تبعات این اتفاق انقدر شدیده که اون موقع به احتمال زیاد نتونم به این چیزا فکر کنم‌.
برق قطع بشه یخچال، ماشین لباسشویی/ظرفشویی، جاروبرقی، اتو و ... دیگه کاربردی ندارن و باید برا کارهایی که قبلا با دکمه انجام میشد ساعت ها وقت تلف کنم. از اونجایی که دیگه نمیشه مواد غذایی رو فریز کرد باید دنبال راه های دیگه ای مثل خشک کردن و نمک سود کردن باشم.
باید بیشتر از قبل مواظب خودم و بقیه باشم چون بیمارستان و مراکز درمانی بدون برق عملا فلج میشن و نمیتونن مثل قبل خدمت رسانی کنن. مسواک و نخ دندون هم نباید فراموش کنم چون یونیت دندونپزشکی به برق نیاز داره.
البته این اول راهه ، تا زمانی که قرصای اعصابم تموم نشدن میتونم تا حدی زندگیم رو مدیریت کنم اگه قرصام تموم بشن دیگه نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم.
یادم رفت بگم ، به احتمال زیاد بیکار بشم یا مجبورمون کنن مثل قدیم برا هر مراجع پرونده فیزیکی باز کنیم و برا ثبت یه مراقبت دهنمون سرویس بشه‌

ای که از جام طلا می می‌خوری، کاش دیگه از جام طلا می نخوری.

از صبح تا عصرش رو زار میزنم چون همه ی کار هام با لپ تاپه
و به بدبختی فکر میکنم
یکم که اروم شدم
شروع میکنم به شقاوت درس میخونم چون یه کنکوری بیچاره ام
فکر نکنم اصلا اروم بشم
به نظر میرسه بعد از یه مدت باید برای بقا تلاش کنیم
امیدوار خواهم ماند که بعدش خوب بشه و خودم رو قانع میکنم که به گذشت زمان زندگی و اینکه توی سن کم و سرنوشت ساز این همه چیز هارو باید تحمل کنم فکر نکنم و نسبت یه جهان سومی خودم رو اذیت نکنم

این حرفایی که میزنید ببخشیدا ولی مثل داستان نون پختن تو زمان کروناست.

سعی میکنم زنده بمونم

هرچی دارم و ندارم رو می‌دم، یه زمین یا باغ و یه گاو یا گوسفند می‌خرم…
هرشب برای آرزوهای از دست رفته‌ام اشک می‌ریزم…

احتمالا چند روز بیدارم که محتویات یخچال و فریزر بخورم البته اگه گاز وصل باشه که با کبریت روشنش کنم

گفته بودم قبلا
تنور اتیشی و بخاری هیزمی ساختیم تو روستا
تو زمینمونم یونجه درومده میفرستم واسه ونوسی غذای گاو و گوسفنداشونو تامین میکنم، ازونجا پول درمیارم
کم کم گوسفند میخرم و برمیگردیم به زندگی انسان های اولیه
کاری جز این نمیشه انجام داد

سمت ما که زیاد موشک بخور به نظر نمیاد
پس در وهله‌ی اول به شرط بقا باید یه کاری برای این مواد توی یخچال و فریزر انجام بدیم تا فاسد و خراب نشن که از گشنگی داغون نشیم

بچه‌ها فکر کنم حواستون نیست، دیگه کانسپت پول و کارت بانکی و خرید و فروش بعید می‌دونم معنایی داشته باشه، مگه هر کس چقدر پول نقد داره؟
مگه سیستم بانکی موجودی هارو روی سیستم نداره؟ چجوری به موجودی دسترسی پیدا کنه، حتی اگر پول کاغذی داشته باشه!

Back
بالا