• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اولین باری که اومدین سمپادیا چی دیدین؟ :)

متاسفم ولی این پیام خودکار سیستمه کسی تلاشی هم نمی‌کنه براش:(
نه خیرم برای من عاطفه اومد سوالامو جواب داد
شما که نداشتید ¬¬
نه واقعا شما انسان های خاص بودید به من کسی چیزی نگفت
فقط یه پ خ بعد از اولین بانگم یه نفر بهم داد و گفت تو فرزانگان ناحیه دویی؟:/ گفتم اره و بعدش پاکش کرد
عه پ.خ دوطرفه پاک میشه مگه؟

اگه اسپمه پاک کنین

داشتم توی گوگل(آخی) دنبال منابع برای یک تحقیق میگشتم درباره "شکنجه دانش آموزان در مدارس سمپاد"
که اینجا رو پیدا کردم. با شوق اکانت ساختم بعد به کل یادم رفت اینجا وجود داره تا چند ماه بعدش

اون اوایل که اومدم اینجا بنا به علاقم رفتم سمت تاپیک‌های مربوط به شعر و ادبیات و بعد دیدم عه چه جالب یه سریا اینجا خودشون شعر میگن...
اولین نفرایی هم که باهاشون اینجا حرف زدم از همون انجمن شعر پارسی پیدا شدن، @reza-handsome و @arman aria

+کسی هم که اینجا رو بهم معرفی کرد همکلاسیم بود... شکوه

خیلی رندوم داشتم تو چت روم با @Hriend صحبت کردم :))

منو پردیس اورد اینجا و اولین کاری که کردم دنبال کردن پردیس بود
هفتم که اینجا بودم به شدت تباه بودم یه مدت فعالیتی نداشتم بعدش هم که اومده بودم توی پیشنهاد آهنگ بود فکر کنم؟نمیدونم یه سری آهنگ مینوشتم اصلا-عرق شرم-
ولی اولین چیزی که توی سایت دیدم صندلی داغ یکی از بچه ها بود آره رفتم چرت و پرت پرسیدم ازش :< اه ممنون که اکانتم حذف شد خوشحالم

مستقیم رفتم پی‌وی. هیچی ندیدم اولش:))

وقتی اکانتم رو ساختم، هنوز نمی‌دونستم دارم چه غلطی میکنم.
داشتم می‌چرخیدم توی سایت، که دیدم عه! «پیغام خصوصی» برام اومده. (از کی؟ نمی‌گم.)
باز کردم، کمی چاق سلامتی و معرفی و اینها، و سپس گفت شماره‌ت رو بده کارت دارم.
یه آن به عنوان بچه کلاس دوم سوم راهنمایی، اونم در اون دوران، ترسیدم به خودم. :))
گفتم تبلت دارم و و سیم‌کارت نمیخوره.(بله، دروغ گفتم.)
خلاصه اینورش کن و اونورش کن و اینها، آخر سر توی وایبر بهم توضیح داد که چیکار داشته باهام. :- " : )))
امیدوارم خودش بخونه اینو : ))
هرچند که بعیده یادش مونده باشه.

دنبال متن یکی از سرودا بودم، اولین تاپیکی که دیدم سرودای فرزانگان بودد

پ خ خوش آمد گویی ادمین ها :))

من وقتی اومدم اینجا طفل خرد بودم، از فضای مجازی می‌هراسیدم؛ فلذا سنم رو توی اکانت قبلی‌م، ۳۷ سال وارد کردم جای ۱۳ سال که کسی فکر نکنه بچه هستم و اذیتم نکنن خلاصه.😂
یه ح.ب نوشتم درباره‌ی کلاس زبان، یکی توی بانگ ازم پرسید ترم چندی؟ گفتم reach 3_ سطح نوجوان کانون زبان😂_ بنده‌ی خدا گفت آها موفق باشی🙂 و در افق محو شد.

Back
بالا