• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

harry potter HBO/ بازگشت هری پاتر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع dorincii
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بابا ببخشیدا، ولی این رولینگ هم گه زیاد می‌خوره. می‌بینه اون وسط هیچ دایورسیتی‌ای نیست، یا چمی‌دونم، تئاتر پولش شاید تو جیبش نره، یه تزی می‌پرونه.
سر دامبلدور هم جای اینکه توی بهترین موقعیت(مقاله‌ی ریتا اسکیتر) گی بودن یارو رو بیاره، بخاطر اینکه یه سری فن‌ها ریزش نکنن هیچی‌نگفت، گذاشت منتشر بشه، فروشش رو بکنه، بفدا یه نگاه انداخت گفت عه وا، ووک‌ها رو نداشته باشم؟ یه چی راجع به اونم گفت.
الانم که کلا یه ورش نیست، اندازه کافی پول داره و بازم در میاره.
گفتم دایورسیتی دوباره یاد فاکینگ "چو چنگ" افتادم=)
رولینگ کلا ردیه. چو چنگ هم تنها اسم سوال‌برانگیز تو داستان نیست. :))

تنها چیزی که میخوام راجبش بگم اینه که 'اصلا دوسش‌ ندارم :(( '
اه واقعا حس خوبی ازش نمیگیرم
تا ابد وفادار به هری‌پاتر قدیمی😭

من همیشه فکر می‌کردم داستان هری‌پاتر با اون همه جزئیات حیف شده تو ۸ ۹ قسمت فیلم.
تو فیلم خیلی چیزها مشخص نیست اصلاً. اون زیر و بمی که داستان روش شکل گرفته، حقایقی که به مرور آشکار میشه و هری می‌فهمه گذشته پدر و مادرش رو و حتی خود گذشته ولدمورت و اون نسل قبل، هیچ کدوم داخل فیلم مشخص نبود درست.
و همیشه دوست داشتم یه سریال دقیق از روی کتاب ساخته بشه بدون اینکه از سر و ته چیزی زده بشه.
کتابش خیلی پرتر بود. خیلی قشنگ‌تر بود.
امیدوارم این سریال اون جزئیات رو در بیاره.
ولی بازیگرهای قبلی رو خیلی بیشتر دوست داشتم. شایدم چون با اونا کلی خاطره دارم و بهشون عادت کردم این جدیدها واسم غریب هستند.

نهههههه هری پاتر قبلی رو میخوامممم :((
با هری پاترش مشکل نداشتم با خاله ش و رون هم ولی بقیههههه نهههه
وای هاگرید قدیمی :(( هرماینی قدیمی :((

درباره اسنیپ حرف نمیزنم و فرار میکنم یعنی اون آقای سیاهپوست با اون موها اسنیپه ؟؟؟ چرا چرا حس کردین باید همچون کاری بکنین وا !!!!!!!!

اگه اشتباه نکنم یه توصیف از اسنیپ توی کتاب بود که گفته بود پوستش رنگ پریده اس:<کاش به این توجه میکردن

من همیشه فکر می‌کردم داستان هری‌پاتر با اون همه جزئیات حیف شده تو ۸ ۹ قسمت فیلم.
تو فیلم خیلی چیزها مشخص نیست اصلاً. اون زیر و بمی که داستان روش شکل گرفته، حقایقی که به مرور آشکار میشه و هری می‌فهمه گذشته پدر و مادرش رو و حتی خود گذشته ولدمورت و اون نسل قبل، هیچ کدوم داخل فیلم مشخص نبود درست.
و همیشه دوست داشتم یه سریال دقیق از روی کتاب ساخته بشه بدون اینکه از سر و ته چیزی زده بشه.
کتابش خیلی پرتر بود. خیلی قشنگ‌تر بود.
امیدوارم این سریال اون جزئیات رو در بیاره.
ولی بازیگرهای قبلی رو خیلی بیشتر دوست داشتم. شایدم چون با اونا کلی خاطره دارم و بهشون عادت کردم این جدیدها واسم غریب هستند.
دقیقا منم همینطور . همیشه فکر میکردم باید از همون اول سریال میساختن واسش تا اون همه جزئیات کتاب رو بتونن به تصویر بکشن .
بیشترین مشکل همینه که بازیگر های قبلی خیلی به نقش هاشون میومدن + نوستالژی

خیلی ها نگران بودن که نکنه بخوان فضای سریال رو مدرن کنن و تلفن همراه و ... وارد داستان بشه که امیدوارم اینطوری نباشه و همون وایب اوایل دهه 2000 رو داشته باشه

فک نکنم هیچ بازیگری بتونه به خوبی مایکل گمبون نقش دامبلدور رو بازی کنه.
همونجور که هیچ جوکری نتونست جای هیت لجر رو بگیره.
کاش دست از گند زدن تو خاطرات ما بر میداشتن. رولینگ خودش این چند سال تپه نریده نذاشته دست بردارین از این فرانچایز.
یا حداقل این همه پول خرج میکنین زندگی بچه‌های هری و رون و هرماینی رو بسازین (تازه اونم داستان درست حسابی نه اون مزحرف هری پاتر و فرزند نفرین شده).

اصلا یه بلاگر آفریقایی تبار بود که می‌گفت آقا حتی ماهم موافق نیستیم، این کار درست نیست، همون‌جوری که بقیه توی تاپیک گفتن اینجوری یه سیاه پوست مرتب داره بولی میشه توی مدرسه، چندتا کوت هم از داخل کتاب آورد که نشون میداد واقعاً اسنیپ نمیتونه بلک باشه.
ولی بقیه چیزا رو واقعا دوست داشتم، مخصوصا هرماینی.
طبق کتاب هرماینی اصلا قرار نیست stereotypically زیبا باشه،خود جی کی رولینگ گفت، تمرکز روی هوش و تواناییشه، اگر بود توی مدرسه محبوب و مشهورتر بود.
دریکوشم فقط یه شات دیدیم اگر اشتباه نکنم.هنوز برای قضاوت زوده.

هری پاتر بهترین چیز دنیاست. عمم جلد اولش رو بهم داد و من رو با دنیاش آشنا کرد. هیچ کتابی تو کل زندگیم اندازه هری پاتر من رو نکشوند. ۴ دور کل کتاب‌هاش رو خوندم. داخل سخت‌ترین شرایط همراهم بود. باهاش بزرگ شدم خندیدم گریه کردم. با فیلم‌هاش هم. کلی داخل دنیاش زندگی کردم. و خب درمجموع سریال جدید باعث میشه از ابعاد جدیدی دوباره نگاهش کنم و این فوق العادست!

حالا کی رو میخوان جای هلنا بونهام کارتر بیارن ؟ واقعا استاد نقش های عجیبه و هرکسی نمیتونه نقش هایی که بازی کرده رو اجرا کنه
+ امیدوارم بازم قسمت های کوچولوی انیمیشنی داشته باشه مثل اون جایی که یادگاران مرگ رو معرفی کردن . یکی از بهترین بخش ها بود برای من .

اینایی که اسنیپ رو سیاه کردن میتونستن دریکو و لوسیوس هم سیاه کنن و رولینگ بگه من باهاش هیچ مشکلی ندارم 😑 من قبلا دیده بودم که میگن رولینگ لیاقت دنیای هری پاتر رو نداره ، الان واسم ثابت شد
ولی یکی از چیزای مثبت سریال اینه که همونطور بقیه اشاره کردن جزئیات بیشتری از اون داستان رو می‌بینیم

وقتی ادما میفهمن هری پاتر و ندیدم بشدت تعجب میکنن
ولی من همیشه منتظر یکی بودم باهاش هری پاتر ببینم :)

منم جدی به عنوان یه هری پاتر کید خیلی ددیکتید خیلی حس خوبی نسبت به سریال جدیدش دارم، یعنی واقعا از وقتی خبرشو دیدم یه عنوان یک جنگ زده روحیه ام رو عوض کرد.
اینکه توی تریلرش نشون میده ‌پتونیا موهای هری رو کوتاه میکنه جزو چیزهایی بود که توی فیلم ها ندیدیم مثلا.
بازیگر ها هم خوب به نظر میان مخصوصا هرماینی ، ولی مشخصه توی کل طول بازیشون تو این سریال سایه بازیگرای فیلم قراره روشون باشه.

وقتی ادما میفهمن هری پاتر و ندیدم بشدت تعجب میکنن
ولی من همیشه منتظر یکی بودم باهاش هری پاتر ببینم :)
توروخدا، ازت خواهش می‌کنم، اول کتابش رو بخون بعد فیلم 😭😭

الان دوباره نگاه کردم
به جز اسنیپ بقیه خوبن و کلاه دامبلدور :))
ولی اسنیپ رو نمیتونم تحمل کنم اسنیپ ابهت داشت این بازیگر جدیده اصلا وایب یه شخصیت جدید رو میده اسنیپ نیست :|

Back
بالا