sphr something cool ارسالها 58 امتیاز 558 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر ضروری سال فارغ التحصیلی 1401 2026/3/27 #1 بزرگترین دستاوردتون تا اینجا چی بوده؟ مهمترین چیزی که تو زندگی بهدست آوردین؟ یا اینکه دوست دارین وقتی زندگی تموم میشه جوابتون به این سوال چی باشه؟
بزرگترین دستاوردتون تا اینجا چی بوده؟ مهمترین چیزی که تو زندگی بهدست آوردین؟ یا اینکه دوست دارین وقتی زندگی تموم میشه جوابتون به این سوال چی باشه؟
آسفالت ميو فارغالتحصیل ارسالها 114 امتیاز 2,106 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 1395 2026/3/27 #2 تا اینجا زنده موندن بزرگترین دستاورد من بوده. مهمترین چیزی که بدست آوردم لحظات لذتبخش بوده. میخوام بزرگترین دستاوردم تا اخر زندگیم، بردن حداکثر لذت از زندگی باشه.
تا اینجا زنده موندن بزرگترین دستاورد من بوده. مهمترین چیزی که بدست آوردم لحظات لذتبخش بوده. میخوام بزرگترین دستاوردم تا اخر زندگیم، بردن حداکثر لذت از زندگی باشه.
f.hn کاربر نیمهحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 220 امتیاز 5,126 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بیرجند سال فارغ التحصیلی 1399 دانشگاه IASBS رشته دانشگاه زمین شناسی- رسوب شناسی 2026/3/27 #3 بزرگترین دستاورد من این بوده که کسی که عاشقشم، عاشقم شده (عشق دوطرفه)
ماهوک کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 285 امتیاز 6,938 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر بیرجند سال فارغ التحصیلی 1397 دانشگاه علامه طباطبایی تهران رشته دانشگاه حقوق 2026/3/27 #4 بزرگترین دستاورد من همین آدمیه بهش تبدیل شدم تحفهای هم نیست ولی از این بابت که تا حد زیادی بر اساس تصمیمات خودم ساختمش، خوشحالم
بزرگترین دستاورد من همین آدمیه بهش تبدیل شدم تحفهای هم نیست ولی از این بابت که تا حد زیادی بر اساس تصمیمات خودم ساختمش، خوشحالم
_Khan_ کاربر فوقحرفهای ارسالها 748 امتیاز 3,366 نام مرکز سمپاد دستغیب شهر شیراز سال فارغ التحصیلی 1408 2026/3/27 #5 بزرگترین دستاورد من اینه که همه ازم متنفرن. حتی یک نفر هم از من خوشش نمیاد. هر چقدر هم بقیه نشون بدن دوستم دارن آخرش معلوم میشه پشت سرم ازم حرف میزنن.
بزرگترین دستاورد من اینه که همه ازم متنفرن. حتی یک نفر هم از من خوشش نمیاد. هر چقدر هم بقیه نشون بدن دوستم دارن آخرش معلوم میشه پشت سرم ازم حرف میزنن.
دختربهار کاربر حرفهای ارسالها 542 امتیاز 4,401 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر خانه سال فارغ التحصیلی 00 2026/3/27 #6 شناخت خودم، ارزش هام و ماهیت زندگی.