- نام مرکز سمپاد
- تيمارستان
- شهر
- ...
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
سوار موشکا میشیم سر از یه جایی در میاریم بالاخره
میسازیمکالسکه هم میخوایم
کاش واقعا زندگی قدیمی بودخیلیم بی نتی خوبه ، زندگی قدیمی رو تجربه میکنیم
ببخشید😅 واقعیت اولش میخواستم جدی باشن دیدم اصلا نمیشه جدی بودمیمووووون من تاپیک رو دیدم گفتم پشمام میخوان راه حلهای خفن بدن![]()
عالیهکاش واقعا زندگی قدیمی بود
زندگی بدون برق از قدیمی قدیمی تره
تو مایه های انسان نخستین میشم
متاسفانه چون برق قطعه سیستم بازار طلا هم بسته هست و کمکی نمیکنهپ.ن: من همون ایده راه زنی رو چسبیدم. زن پولدارا رو خفت میکنم طلاهاشونو میدزدم
تازه ایمن تر هم هستقاطر هم خوبه ، مصرف سوخت و استهلاکش هم از ماشین های ایرانی کمتره
تلفن قدیمی رو میخوای چکار آخه؟الان من بخوام جدی بگم گوشی های موبایلمون بزودی تبدیل به آشغال میشن شاید این تلفن قدیمی ها کار کنن ولی اون هم یه برق ضعیفی میخوان
اره دیگه نهایتا میریم با قاطر از چشمه اب بیاریم که عجله هم نداریمتازه ایمن تر هم هست
سرعتش یکم" مسیر مهم تر از مقصد" هستش ولی طوری نیست
برق نباشه عجله کجا رو داریم؟
آخه زندگی قدیمیا رو یه ساختاری بنا شده بود که این مسائل رو ساپورت میکرد خب وقتی اینترنت و گوشی و برق نبود اونا از اول با یه چیزی به جای اون عادت داشتنکاش واقعا زندگی قدیمی بود
زندگی بدون برق از قدیمی قدیمی تره
تو مایه های انسان نخستین میشم
از پوریا بپرس ببینیم چجوری میشه مدت طولانی حموم نرفتبزودی قشنگ چرک میشیم مثل انسان های اولیه نه حتی آخرین زمانی که برق نبود
شاید خط تلفن اضطراری کار کنه حداقلتلفن قدیمی رو میخوای چکار آخه؟
برقا قطع باشه آنتنی هم وجود نخواهد داشت
نگران نباشید ادرارمون رو تصفیه میکنیم و زنده میمونیمحقیقت تلخ اینه که اگه واقعا بزنه برق نداریم پس آب و بعد از مدتی غذا هم نخواهیم داشت و خواهیم مرد...
اتفاقا چون دستگاه پوزا از کار میفتن پول نقد و طلا ارزش پیدا میکنند میری مبادله کالا با کالا.متاسفانه چون برق قطعه سیستم بازار طلا هم بسته هست و کمکی نمیکنه
احتمالش کمهشاید خط تلفن اضطراری کار کنه حداقل
@سینا اینو دیگه توهم باید کمک کنی روی تخصصت حساب بازکردیم