• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سه‌گانه Dune

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع هادی.
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سریال پیشگویی ۳ قسمتشو دیدم (۶ قسمته) یک چیزی عجیب بود ظاهر عادی هارکونن ها بودش، از هوش مصنوعی پرسیدم در اصل فهمیدم کارگردان dune1,2 تو ظاهر هارکونن ها اغراق کرده بوده و بجز بارون که مریض بوده بقیشون ظاهر عادی داشتن طبق کتاب و میخواسته یک تصویر صنعتی و بی رحمی نشون بده که متناقض با تصویر انسانی آتریدیز باشه، چون همینکه جسیکا مادر پل و دختر بارون یک زن عادی بود باعث تناقض میشه.

درمورد سریالم بگم بد نیستش همچین ولی در حد فیلم اصلی نیست به هیچ وجه و چند سطح پایین تره

سریال پیشگویی ۳ قسمتشو دیدم (۶ قسمته) یک چیزی عجیب بود ظاهر عادی هارکونن ها بودش، از هوش مصنوعی پرسیدم در اصل فهمیدم کارگردان dune1,2 تو ظاهر هارکونن ها اغراق کرده بوده و بجز بارون که مریض بوده بقیشون ظاهر عادی داشتن طبق کتاب و میخواسته یک تصویر صنعتی و بی رحمی نشون بده که متناقض با تصویر انسانی آتریدیز باشه، چون همینکه جسیکا مادر پل و دختر بارون یک زن عادی بود باعث تناقض میشه.

درمورد سریالم بگم بد نیستش همچین ولی در حد فیلم اصلی نیست به هیچ وجه و چند سطح پایین تره
یه خروار سوال دارم از دنیای dune ولی نت نیست از جپت بپرسم😭

یه خروار سوال دارم از دنیای dune ولی نت نیست از جپت بپرسم😭
از gapgpt پرسیدم جواب بود خیلی دنیای پر سوالیه و جواب نمیده تو فیلم، مخصوصا سریالش که واقعا میزنه جاده خاکی و کلی سوال برات پیش میاره

سریال پیشگویی تل ماسه رو تموم کردم واقعا ارزش دیدن داره قشنگ بود و نکته اینه اینم سریال هم تموم نشدش و احتمال بالا باید یک فصل دوم براش حداقل بسازن و خب نمیدونم کی قراره بسازن اگه کسی چیزی میدون بگه. این سریال هم مال 2024 بودش

Back
بالا