• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سه‌گانه Dune

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع هادی.
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

هادی.

کاربر حرفه‌ای
کنکوری 1405
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
بوشهر
سال فارغ التحصیلی
1405
محلی برای بحث درمورد سه‌گانه Dune، اثر دنی ویلنوو، اقتباس از کتاب‌های Dune اثر فرانک هربرت.

من خیلی تلماسه‌ رو دوست دارم. هرچند فرصت نکردم کتاب‌هاش رو کامل بخونم و اطلاعات زیادی ازش کسب کنم ولی خب. خواستم به‌مناسبت منتشر شدن تریلر سومین قسمتش این تاپیک رو ایجاد کنم.

تماشای تریلر قسمت سوم:‌ https://cp.hadi7546.ir/prot/videos/ZGH6HNFrdjFZJyDOhH7x+3_9vCamtuPY.mp4

مجموعه ۶ جلدی، زبان انگلیسی، epub:
https://cp.hadi7546.ir/prot/files/Dune_1_6_Frank_Herbert_Frank_Herbert's_Dune_Saga_Collection_Books.epub

ساندترک‌های Dune 1 و Dune 2 و دوتا از موسیقی‌های همراه کتاب، اثر هانس زیمر:
https://cp.hadi7546.ir/music/Soundtrack/Dune

و عجل فرجهم
قسمت سوم کی قراره بیاد؟

وای بالاخره!

قسمت اول و دوم تفاوت‌های بزرگ، و به نظر من، ناجالبی با کتاب داشتن. مثلا من هنوز قانع نشدم چرا کاراکتر لیت کاینز در فیلم زن بود؟ در کتاب مرد بود و اصلا با این تغییر خیلی چیزها در موردش عوض شد و تا حدی با کتاب فاصله گرفت. یه مورد دیگه هم که برای من ناخوشایند بود نحوه کشته شدن بارون هارکونن بود. این حتی در مقایسه با مورد قبلی خیلی پررنگ‌تر و مهم‌تر هست. در کتاب آلیا/عالیه (دو تا کتاب اول آلیا و کتاب سوم عالیه نوشته) بارون هارکونن رو میکشه و این موضوع بعدا نقش خيلی پررنگی در زندگیش ایفا میکنه.
امیدوارم در مورد این قسمت همچین اتفاقاتی نیفته یا حداقل کمتر بیفته، از نظر من کتاب دوم که فیلم سوم قراره بر مبناش ساخته بشه از بین سه کتاب‌ اول که تا الان ترجمه شدن جالب‌ترینه و داستانش به هیچ تغییری نیاز نداره🙏
+به نظرم آنیا تیلور جوی برای نقش آلیا/عالیه بهترین انتخاب ممکن بود

محلی برای بحث درمورد سه‌گانه Dune، اثر دنی ویلنوو، اقتباس از کتاب‌های Dune اثر فرانک هربرت.

من خیلی تلماسه‌ رو دوست دارم. هرچند فرصت نکردم کتاب‌هاش رو کامل بخونم و اطلاعات زیادی ازش کسب کنم ولی خب. خواستم به‌مناسبت منتشر شدن تریلر سومین قسمتش این تاپیک رو ایجاد کنم.

تماشای تریلر قسمت سوم:‌ https://cp.hadi7546.ir/prot/videos/ZGH6HNFrdjFZJyDOhH7x+3_9vCamtuPY.mp4
مگه قسمت دوش اومد :|

اگه فکر می‌کنید پاول بی رحم ترین حاکم هستیه، پسرش رو ندیدید(بعد از سه گانه ی تلماسه به نظر من تازه داستان شروع میشه! درست از خدا امپراطور تلماسه‌ست که عرفان حقیقی داستان شروع میشه، تا قبل اون بیشتر با مسائل مردم شناختی دست و پنجه نرم می‌کرد و بعدش تبدیل میشه به یه مشت کتاب آسمانی)

بهت اطمینان میدم کتاب هارو که بخونی وارد یه فضای کاملا متفاوت میشی‌(اگه میخوای شروعشون کنی حتما زبان اصلی بخون چون شنیدم ترجمه‌ش انقدر دستکاری شده‌ست که به جای "مهدی"، اسم منجی زرتشتی هارو ترجمه کردن، از اون طرف اروتیسم بنیاد خیلی مسائل تلماسه‌ست و من بعید میدونم قابل ترجمه باشه.) فیلمای ویلنوو نتونستن اون فضای آوانگارد کتاب رو در بیارن. برخلاف نظر عمومیت من Dune دیوید لینچ رو خیلی بیشتر دوست داشتم.

آخه فارسی‌شم به زور می‌شه فهمید. انگلیسی‌ش رو واقعا فکر نکنم مغزم بکشه

بهت اطمینان میدم کتاب هارو که بخونی وارد یه فضای کاملا متفاوت میشی‌(اگه میخوای شروعشون کنی حتما زبان اصلی بخون چون شنیدم ترجمه‌ش انقدر دستکاری شده‌ست که به جای "مهدی"، اسم منجی زرتشتی هارو ترجمه کردن، از اون طرف اروتیسم بنیاد خیلی مسائل تلماسه‌ست و من بعید میدونم قابل ترجمه باشه.) فیلمای ویلنوو نتونستن اون فضای آوانگارد کتاب رو در بیارن. برخلاف نظر عمومیت من Dune دیوید لینچ رو خیلی بیشتر دوست داشتم.
ترجمه‌ش همون "مهدی" رو به کار برده. در مورد اروتیسم نمیدونم، همچین چیزی رو حس کردم اما مورد خاصی رو به طور مستقيم یادم نیست پس آره شاید این یکی ترجمه نشده باشه :‌)
ولی ترجمه شده‌ش هم گاها قابل فهم نیست🙏

من در این حد میدونم پسرش از اون زالوها میچسبونه به خودش و کلا از ریخت میوفته و ۶۰ میلیارد نفر رو هم میکشه😂🙏

ولی اصلا داستان رو دنبال نکردم

من همون فیلکو دیدم ولی کلا مشخص بود دارن کیو میگن به چی اساره میکنم دیگه.اکثرا از اسم لسان الغیب استفاده میکردن
و این ایده پردازیشون راجبش خدایی خیلی جالب بود

خیلی کتاب سنگینیه و واقعا باید زبانت خوب باشه. من سه روز با دیکشنری تونستم دو صفحه پیش برم. = ))

خیلی کتاب سنگینیه و واقعا باید زبانت خوب باشه. من سه روز با دیکشنری تونستم دو صفحه پیش برم. = ))
فقط زبان کافی نیست آخه
هر چند که توی مقدمه‌‌ای که پسر هربرت نوشته بود گفته بود سطح نوشتار هربرت از انگلیسی عادی برای کتاب خیلی بالاتره؛ این حجم زیاد کلمه‌ها و اصطلاحات ابداعی خود هربرت هم خیلی مشکله و آدم باید همه‌ش داخل اون سایت فندومش سرچ کنه بعد اینطوری هر صفحه یکی دو ساعت طول میکشه :<
(دم مترجم‌هاش گرم)

الان منطقی شد چرا هر جلدش یه تومنه:)

Back
بالا