• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بررسی و نقد انیمهٔ کد گیاس (Code Geass)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sinara
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Sinara

Wilᦔflꪮwꫀr
عضو مدیران انجمن
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
آبادان
سال فارغ التحصیلی
1402
رشته دانشگاه
هوشبری
bx1575-ZJYlg8yjvMKI.jpg

نام: Code Geass
ژانر: اکشن، رباتی، درام، علمی-تخیلی، نظامی، مدرسه‌ای
سال ساخت: ۲۰۰۶
معرفی: در دهم آگوست سال ۲۰۱۰ کشور ژاپن به دستور امپراتور بریتانیا مورد حمله نظامی قرار می‌گیرد. قوای انگلیس با استفاده از ربات‌های جدیدی به نام Knightmare Frames که اخیرا تولید کرده‌اند موفق به اشغال کشور ژاپن می‌شود. آزادی و حقوق مردم از آنها سلب می‌شود و به کشور اشغالی ژاپن نام منطقه ۱۱ داده می‌شود. Lelouch با خود عهد بسته که پدرش را به قتل رسانده و بریتانیا را نابود کند و انتقام مادرش را از قاتلان بگیرد. او همچنین قصد دارد دنیایی جدید با قوانین جدیدی به وجود آورد که در این دنیا خواهرش Nunnally با خوبی و خوشحالی زندگی کند. Lelouch قدرتی دارد که به آن Geass اطلاق می‌شود؛ نیروی مرموزی که به Lelouch اجازه می دهد تا هر کسی را که بخواهد تحت انقیاد خودش در آورد و هر دستوری که بدهد آن شخص بدون چون و چرا اجرا کند.

پخش کد گیاس سال ۲۰۰۶ شروع شد و تا اواسط سال ۲۰۰۷ ادامه داشت. اون سال به همراه Death Note تونست در ششمین مراسم The Tokyo Anime Awards جایزهٔ بهترین مجموعهٔ تلویزیونی رو ببره. تجربهٔ دیدنش برای من اینطوری بود که بعد از اون دیگه خیلی سخت تونستم از انیمه‌ای به اون صورت لذت ببرم. به نظرم که یک شاهکار واقعی. البته منظورم سریالش بود؛ دو فصل ۲۵ قسمتی بود با بهترین پایان‌بندی. بعد از اون، ۵ قسمت سینمایی تو سال‌های بعدش تولید شد که ۳ قسمتش در حقیقت خلاصه‌ای از سریالش بود و ۲ قسمت دیگه‌ش... راستش به نظرم پایان سریالش اون‌قدر بی‌نظیر بود که دیگه دلم نمی‌خواست ادامه داشته باشه، برای همین هنوز هم ندیدم‌شون. معمولاً وقتی ازم می‌خوان انیمه‌ای معرفی کنم، فارغ از اینکه طرف چه ژانری رو دوست داره یا از چی بدش میاد، به نظرم از کد گیاس لذت می‌بره.
من کل نوجوونیم داشتم اپنینگ فصل یکش رو گوش می‌دادم ولی تو هیجده سالگی بالاخره انیمه‌شو دیدم. برام خیلی خاطره‌انگیزه.
حتماً ببینید. اگر هم احیاناً گرافیکش اذیت‌تون می‌کنه سعی کنید دو سه قسمت بهش فرصت بدید ☝🏼

عالیه، از وقتی این تاپیک رو زدی ۱۸ قسمت دیدم. امیدوارم تا برق هست همه‌شو دیده باشم.

لولوش همیشه با ارن از انیمه اتک آن تایتان و ایتاچی از انیمه ناروتو مقایسه میشه و سربلند میاد بیرون. اینکه هرکدوم حاضر شدن بخاطر خواسته‌شون چه چیزهایی رو فدا بکنن و این وسط لولوش به نحوی هوشمندانه‌تر عمل کرد. البته خب داستان‌ها هم فرق میکنه. ولی نمیدونم چرا انقدر کدگیاس اندرریتده. حتی یک اپیزود حوصله‌سربر هم نداره!

Back
بالا