• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بدترین راه برای مرگ؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Mojo
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
به نظرم مرگ فقط نمیتونه پایان زندگی جسم و ایستادن قلب و ازکار افتادن مغز باشه بعضی اوقات طوری نابودت میکنه که نفس میکشی حرکت میکنی ولی با ادم زیر خاک هیچ فرقی نداری
نوع دومش وحشتناک بدتر از اولیه

یکی از شکنجه‌هایی که من خوندم.

به طرف انقدر عسل می‌دن که مسموم شه و کل بدن طرف رو با عسل میپوشونن
بعد به تنه درخت می‌بندن و توی باتلاق میذارن.
آخر هم حشرات میخورنش.
چه شکنجه ی گرونی

عرضم به حضور که یه نوع انگل تک سلولی وجود داره به نام Naegleria fowleri
این بزرگوار توی اب های گرم و راکدی که برای مدت طولانی دست نخورده موندن زندگی میکنه و ازقرار معلوم تنها غذایی که میخوره مغز انسان هست☺️

اگر اب حاویشو بخوری یا روی پوستت بریزی هیچ اتفاقی نمیفته ولی وای به حالت اگه یه قطره اب داخل بینی راه پیدا کنه. از عصب بویایی خودش رو میکشه بالا و رسما شروع میکنه به خوردن مغز

این طبیعتا بیماری نادری هست ولی اگه کسی براش این تشخیص داده بشه هیچ گونه درمانی نداره و فقط میتونی ژلوفن بخوری تا با خورده شدن مغزت دردت نگیره

بلی، این از نظرم تاپ ۱۰ بدترین چیزیه که میتونی باهاش بمیری

وای چقد این فیلم رو اعصاب بود هر صحنه‌ش دلم میخواست بمیرم
یک نفر رو ندیدم از این فیلم حس خوبی گرفته باشه

از دقیقه ۳۰ دلم میخواست بزنم بره ولی میخکوب شده بودم

ما اینارو میگیم شمارو به زندگی علاقه‌مند کنیما
زندگی خوبه دانلود کنید

دیل کردن با اکس تخمی من

اینکه زیر پخته شدن تو دیگ آب نوشتین تنهایی صحنه جالبی رو خلق کرده:‌))

• لایک
امتیازات: Only7
موجو نمیدونم احساسم درسته یانه ولی فکر میکنم این تاپیک یک مقداری احساس خودکشی رو توی افراد افزایش میده با توجه به ناامیدی که وجود داره
نه موجو اتفاقا باحال هم شده کامنت های بچه ها

شوک سپتیک

توی یه فروم دیگه‌ای یک کاربری رو دنبال می‌کردم به اسم WIP(مخفف شده) که به خاطر شوک سپتیک فوت شد و یادمه داشت از تب، لرز، گرفتگی و درد ماهیچه و عرق شدید مینوشت تا اینکه دیگه چیزی ننوشت و بعد از یک ماه حساب رو بر فوتش گذاشتن.
زیر پست اون یکی دیگه درباره‌ی فوت شدن همسرش بخاطر شوک سپتیک نوشته بود و از این میگفت که ساعتای آخر با اینکه دست همسرشو گرفته بوده ولی نمیتونسته تو صورتش نگاه کنه.

Martyrs 2008
مرگ و کشته شدن مثل شخصیت اصلی این فیلم🚶‍♂️

زمان قاجار نوعی شکنجه به اسم "شمع آجین" کردن بوده که ممکن بوده به مرگ هم منجر بشه. به این صورت بوده که تن فرد رو سوراخ می‌کردن و در حفره های شمع روشن می‌کردن.

Screenshot%202025-11-19%20202438.png
https://
سلیمان خان بهایی بوده. s17.uupload.ir/files/llllllllll/Screenshot 2025-11-19 202438.png

زمان قاجاری نوعی شکنجه به اسم "شمع آجین" کردن بوده که ممکن بوده به مرگ هم منجر بشه. به این صورت بوده که تن فرد رو سوراخ می‌کردن و در حفره های شمع روشن می‌کردن.

همونجوری که چیزهای آسیب‌زایی مثل قمه زدن و در خاک غلتیدن وارد عزاداری محرم شد، این مورد هم در تصاویر محرم دوران قاجار دیده میشه، به همراه "قفل آجین" کردن (به گوشت تنشون قفل می‌زدن در راه امام حسین.)
IMG12464613.jpg
images.jpg

اصن یه مقاله در همین مورد شیشه هفت ماه پیش خونده بودم
گاو برنجی بود فکر کنم

• لایک
امتیازات: Mojo
هر چی فکر میکنم، (بعد از زندگی در ایران) ترسناکترین چیزی که منجر به مرگ میشه، یک دسته از بیماری ها هستن به اسم Prion Disease. جنون گاوی هم یکی از این دسته س. اینطوری کار میکنن که یک دسته پروتئین وجود داره به اسم "پریون" ها. وقتی یک پریون فعال میشه، شروع میکنه باقی پروتئین ها رو به هم ریختن. هیچ درمان، یا راهی برای کند کردنش نیست، پروتئین های مغز تدریجاً زائل میشن و در هوشیاری کامل آدم میفهمه کم کم مغزش تحلیل میره تا به مرگ ختم شه. عملاً مغز از درون تبدیل به یک توده پروتئینی شبیه لاستیک میشه تا بمیری. ترسناک ترین پریون هم، Fatal Familial Insomnia س. یک پروتئین که نسل به نسل منتقل میشه، و یک روزی رندوم وقتی فعال میشه. حالا معلوم نیست تو بیست سالگیت فعال شه یا شصت سالگی. یک روز این پریون کل بخشی که خوابیدن رو ممکن میکنه از کار میندازه. حتی با هیچ دارویی هم خوابت نمیبره. بعدش انقد نمیخوابی که میمیری!
و البته، ترسناک ترین قسمتش، اینه که فهمیدن این که پریون وارد بدن شده غیر ممکنه تا بیماری شروع شه. پریون ها به حرارت و مواد ضدعفونی هم مقاومن. حتی درصد کمی احتمال وجود داره که بدن به طور اتفاقی یک دونه مولوکول پریون تولید کنه، و همون همه بدن رو به هم بریزه و آدم رو بکشه، بدون این که پریون از بیرون بیاد.

هر چی فکر میکنم، (بعد از زندگی در ایران) ترسناکترین چیزی که منجر به مرگ میشه، یک دسته از بیماری ها هستن به اسم Prion Disease. جنون گاوی هم یکی از این دسته س. اینطوری کار میکنن که یک دسته پروتئین وجود داره به اسم "پریون" ها. وقتی یک پریون فعال میشه، شروع میکنه باقی پروتئین ها رو به هم ریختن. هیچ درمان، یا راهی برای کند کردنش نیست، پروتئین های مغز تدریجاً زائل میشن و در هوشیاری کامل آدم میفهمه کم کم مغزش تحلیل میره تا به مرگ ختم شه. عملاً مغز از درون تبدیل به یک توده پروتئینی شبیه لاستیک میشه تا بمیری. ترسناک ترین پریون هم، Fatal Familial Insomnia س. یک پروتئین که نسل به نسل منتقل میشه، و یک روزی رندوم وقتی فعال میشه. حالا معلوم نیست تو بیست سالگیت فعال شه یا شصت سالگی. یک روز این پریون کل بخشی که خوابیدن رو ممکن میکنه از کار میندازه. حتی با هیچ دارویی هم خوابت نمیبره. بعدش انقد نمیخوابی که میمیری!
چجوری این بیماری شروع میشه؟

چجوری این بیماری شروع میشه؟
یک دسته بیمارین، هرکدوم نشونه های خودشون رو دارن. اما در کل، جدا از خوردن گوشت آلوده به پریون (مثلاً خوردن گوشت گاوی که جنون گاوی داشته، یا بیماری Kuru که نوعی پریونه که از آدمخواری! به وجود میاد توی بدن)، باقی پریون دیزیز ها کاملاً اتفاقی و بدون مشخصه شروع میشن و اولین نشونه ازشون حواس پرتی، اختلال حرکتی، و در مواردی تغییر ناگهانی شخصیته. (به خاطر مختل شدن کارایی مغز)
یک نکته جالبی هم که راجع بهش هست، جایی خوندم رفتار زامبی ها توی سینما رو از حالت حاد بیماری Kuru که یک نوع پریون دیزیز هست، الهام گرفته بودن.

یک دسته بیمارین، هرکدوم نشونه های خودشون رو دارن. اما در کل، جدا از خوردن گوشت آلوده به پریون (مثلاً خوردن گوشت گاوی که جنون گاوی داشته، یا بیماری Kuru که نوعی پریونه که از آدمخواری! به وجود میاد توی بدن)، باقی پریون دیزیز ها کاملاً اتفاقی و بدون مشخصه شروع میشن و اولین نشونه ازشون حواس پرتی، اختلال حرکتی، و در مواردی تغییر ناگهانی شخصیته. (به خاطر مختل شدن کارایی مغز)
ای‌‌وای
عجب مریضی وحشتناکی.
حالا چقدر رایج هست؟ نادره یا رایج؟

فکر کنم gangrene Fournier اگر خیلی پیشرفت کنه،یه حالت عفونت گوشت خواره اگر اشتباه نکنم که گوشت یک سری از نواحی بدن شروع به از بین رفتن میکنه-دقیق یادم نیست قبلا خونده بودم-

بعد از این شاید از وسط دو نیم شدن -به هر نحوی-و اگر از پا شروع به دو نیم شدن بکنی-

Back
بالا