• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بدترین راه برای مرگ؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Mojo
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سکته از شدت ترس در هر یک از مواردی که شما گفتید و خواهید گفت و سایر موارد

برق گرفتگی؟
چیزی که نکشت قوی ترت می‌کنه و می‌دونیم که ولتاژ های بالای ۵۵ ولت AC کشنده هستن،

من توی باشگاه با ولتاژ ۵۴.۹ ولت:

زینب گل بنظرم یه میم از این بسازم
@zeynabgol
البته بستگی به مقدار برق هم داره.
شوکر چندهزار ولت داره ولی نمیکشه برق شهری دویست و بیس ولته درجا میکشه.
حجم برق مهمه :))

البته بستگی به مقدار برق هم داره.
شوکر چندهزار ولت داره ولی نمیکشه برق شهری دویست و بیس ولته درجا میکشه.
حجم برق مهمه
درود بر تو. درسته مهم جریانه.
البته چیزی که باعث میشه شوکر کشنده نباشه، مسیر جریانه. شوکر جریان رو از قلب رد نمیکنه و تنها از فاصله بین دو الکترود جریان رد میشه. منتهی در برق گرفتگی فاز به زمین، جریان از قلب و ریه عبور می‌کنه و باعث انقباض غیر عادی ماهیچه های قلب میشه.

برای تو احتمالا کشمش شدن یا شیره انگور
بنظرم کشمش شدن خوبه کشمش این شیرینی کشمشی بشی
شراب شدن هم خوبه
میگن کسایی که قرص برنج خوردن لحظات آخر عمرشون خیلی زجر آوره و از شدت گازی که داخل بدنشون تولید میشه احشا شکم متلاشی میشه.
رفع اسپم=دونه به دونه اجزای بدنت رو نابود میکنه و کامل حسش میکنی

ام جدی هستین نه?قول میدین بنویسم پاک نشه?🤣

بشینی توی آشپزخونه اون، چاقو رو برداری و شروع کنی خودت پوست خودت رو بکنی تا وقتی که بمیری

سوختن
گاز گرفتگی
خونریزی آروم و یه مرگ تدریجی
شاید هم وقتی درگیر یه بیماری هستی و نزدیک خوب شدن هستی یهو بمیری

یه شکنجه ای بود قبلا
یارو رو مینداختن تو یه گاو فلزی بزرگ، بعد زیرشو روشن میکردن تا آروم آروم واسه خودش قل بخوره
یکی دیگه هم تیکه پاره شدن توسط سگ/حیوونای وحشی/موش

یه شکنجه ای بود قبلا
یارو رو مینداختن تو یه گاو فلزی بزرگ، بعد زیرشو روشن میکردن تا آروم آروم واسه خودش قل بخوره
یکی دیگه هم تیکه پاره شدن توسط سگ/حیوونای وحشی/موش
اولی گاو برنزیه
جالبه که فردی که این وسیله رو سفارش میده وقتی اون گاو رو براش میارن به سازنده میگه بره توی گاو تا ببینه چطوره و بعد زیر گاو رو روشن میکنه و سازنده اولین قربانی این گاو برنزی بوده")

یکی از بدترین‌هایی که شنیدم مرگ خلخالی بود که کرم زده بود :))

اینا داستان آدم‌هاییه که میشناسم:
یکی از آشناهای دورمون رو سیل برد
یکی دیگه از روی قاطر میفته ولی پاش گیر میکنه به طناب روی قاطر و یه مسافت طولانی روی زمین کشیده میشه و میمیره
یکی دیگه توی آتیش سوزی خونه روستایی (که به سقف پلاستیک میزنن برای جلوگیری از چکه کردن آب بارون و اینا) در بسته میمونه و پلاستیک ها ذوب میشن و میریزن روش و میمیره
یکی دیگه سر دعوای ناموسی دستاشو بسته بودن و زنده زنده آتیشش زده بودن
یه داستان قدیمی از قشلاق هم روستایی هامون هست که یه تایمی فقط سه چهار نفر اونجا بودن و یه مسافری میاد از اونجا رد بشه بخاطر پول زیادی که همراهش بوده باهاش درگیر میشن و معلوم نیست چطور میکشنش، تکه تکه‌اش میکنن و میریزنش تو آب رودخونه

ولی در نهایت وحشتناک ترین شیوه کشتن یک آدم برای من مرگ نیکا شاکرمی بوده.

برق گرفتگی؟
چیزی که نکشت قوی ترت می‌کنه و می‌دونیم که ولتاژ های بالای ۵۵ ولت AC کشنده هستن،

من توی باشگاه با ولتاژ ۵۴.۹ ولت:

زینب گل بنظرم یه میم از این بسازم
@zeynabgol
اره فک کنم بتونم بسازم

این روش‌هایی که دارین میگین من با ۹۰ درصدش توی داستان‌هام ملت رو کشته‌م:))

یادمه تو نقاشی‌هایی که داخل کلیسای وانک کشیده شده بودن و زجرایی که حواریون کشیدن رو نشون می‌داد، یکیش این بود که فرد رو دست و پا بسته تو دیگ آبجوش انداخته بودن. من برام همیشه سوال بود که اول گذاشتن آب جوش بیاد بعد اون بنده خدا رو انداختن تو دیگ یا از اول گذاشتن و آب باهاش جوشیده؟

زجرکش دن از نظر روحی
بخوام توصیف دقیق بگم چیزی مثل داستان «اسب تورین» که از یک جایی به بعد خود کاراکترهای فیلم خواستن که بمیرن
یا مثل فیلم «ویواریوم»

یک مرگی که قبلش تمام دست و پاهات رو برای زنده موندن و زندگی کردن زدی ولی میبینی جواب نمیده و میگی اه کیرتوش بذار بمیرم تموم بشه بره

Back
بالا