• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور چگونه در این ایام درس میخونید؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع سنگدزد
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

سنگدزد

گینگور شده
کنکوری 1405
نام مرکز سمپاد
خداحافظ فرزانگان
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
1405
همه ما ها هرچقدرم که آدم چیل و آرومی باشیم و حتی محل زندگیمون مایل ها با صدا ها فاصله داشته باشه باز هم این عدم تمرکز و درس نخوندن رو تجربه کردیم
فشاریه که روی هممون سنگینی میکنه
اگر راهکاری دارین که تونسته تا حدی انگیزه راهتون بشه یا روشی هست که باهاش تونستین به روند مطالعه برگردین و از دره خودتون رو خلاص کنید
بیاین برای هم پیشنهاد بدیم❤❤

من برعکسم. چون اینترنتا قطعه، تمرکزم بیشتره نسبت به روزای عادی بازدهیم بالاتره!

شرط ببند
پولی
بگو چمیدونم امروز اینقدر نخونم ۵۰۰ می‌زنم به حساب ملینا _ایموجی سوت زدن_
بعد درس می‌خونی
یاها

عاااا
گوشی رو هم‌ در دور ترین حالت از خودتون بذارین
نت همراه نخرین
بگین رمز وای فای رو عوض کنن و بهتون نگن

بعدش کولی بازی در بیارین و بگید درس دارم و فلان تا رمز وایفای رو ازشون بگیرید.
خب اخه....
چیزی نیاز دارین دانلود کنین با گوشی بقیه بکنین بریزین رو گوشی خودتون
خبرا رو هم با گوشی بقیه دنبال کنین

خب ما سرِ کنکور تیرماه درگیر جنگ بودیم و تاحدودی شرایط مشابه بود، نکاتی که کاش خودم بهش‌شون توجه می‌کردم.
۱.درسته که کنکور یک ماراتن علمیه، اما همین که شروع می‌کنی به سرزنش خودت و گفتن اینکه" فلانی تو این وضع درس می‌خونه اما من نه" بیشتر به بار عذاب وجدانت اضافه می‌کنه نه به انگیزه‌ت، چون مدام این حس رو داری که وسط مسابقه‌ی دو، همه دارن با تمام توان می‌تازن، تو پات پیچ خورده نشستی داری آه و ناله می‌کنی وسط میدون.
۲.ادایی باش.
شاید خیلی لوس و عجیب به نظر بیاد، اما من سال کنکورم تنها جایی که درس نمی‌خوندم میز مطالعه‌م بود، کتابام رو زمین پخش بود و یکی وارد اتاق می‌شد پاش احتمالاً می‌رفت روی تست اقتصاد یا منطق؛ من شروع کردم به نشستن پشت میز در مدت جنگ، تمیز کردم اتاق رو، مرتب کردم میز رو، لوازم‌التحریر ادایی‌م رو استفاده کردم، با تبلت عین یه بلاگر واقعی💪خیلی ادایی زمان می‌گرفتم، نوشیدنی ادایی می‌ذاشتم کنار دستم و از این کارها.
۳.محیط درس خوندن رو عوض کن، به مغزت یه چیز جدید بده.
ما خونه‌مون حیاط داره، من هیچوقت برای درس خوندن ازش استفاده نمی‌کردم، اما در مدت جنگ، صبح زود می‌رفتم اونجا، تو هم می‌تونی جای میز رو تغییر بدی، مکان درس خوندن رو عوض کنی و قس علی هذا.
۴.تغذیه و خوابت رو درست کن
من واقعاً یه درصد درس نخوندنم در دوران جنگ به خاطر خواب خرابم بود، یعنی انقد اذیت بودم شب‌ها که روز انرژی درس خوندن نداشتم، ببین با خوردن نوشیدنی آرام‌بخش، گوش کردن به موسیقی یا متدهایی که روی خودت جواب می‌دن، سعی کن خواب خوبی داشته باشی.
من مدت کنکور مصرف شیرینی‌م وحشتناک بالا بود، تغذیه‌م که درست شد متوجه علت آشفتگی اون بازه‌ی زمان شدم کامل.
۵.مغز آدم دور از جون مثل سگ می‌مونه تو سال کنکور، باید استخوان موردعلاقه‌ش رو براش تکون بدی تا حرکت کنه، ۱۰ صفحه بخونم، انیمه‌ی مورد علاقه‌م رو ببینم، ۲۰ تا تست بزنم برم سمپادیا چک کنم.

باز اگه یادم اومد می‌گم.

بگو مثلا ۲۰ تست زدم میام سمپادیا چک می کنم و واقعا ملزم بمون یا مثلا ده صفحه خوندم خوراکی موردعلاقه امو میخورم. هرچند واقعا وقتی صدای جنگنده میاد واقعا حفظ تمرکز سخته وجود آدم میلرزه نا امید میشه

من یه عهدی با خودم بستم که هروقت حوصلم سر رفت پاشم تست شیمی بزنم(یا حوصله نداشته باشم)چون درغیر این صورت که مثل بچه خوب درسمو میخونم
معمولا یه ساعت یه ساعت و نیم طول میکشه بعد خود به خود موتور درس خوندنم روشن میشه
ولی اینکه بگم با کیفیت قبل هست ابدا.
من اصلا تمرکز الانم قابل مقایسه با قبل از این جنگ نیست ولی خب هرچقدر راکد بمونی بدتره.
شما میتونید به جای شیمی برید سراغ اون درسی که به نسبت توش چالش دارید(من اونقدر حتی تو شیمی ضعیف نیستم ولی الان رسیدیم به انتالپی و واقعا چالشه واسم)

یکی از مشکلاتی که همیشه و حتی الان ( که خب این روزا خیلی بیشتر) باهاش دست و پنجه نرم میکنم این حواس پرتیه . کافیه کوچیک ترین عامل حواس پرتی ای بهم داده بشه تا کلا از کاری که روش تمرکز کرده بودم دست بکشم . ولی خب زمان کنکور و امتحانا تونستم تا حد خوبی این رو کم کنم . نمیدونم شنیدی یا نه ولی میگن اگه در حال انجام یه کار با تمرکز بالا باشید و وسطش نوتیف گوشیتون حواستونو پرت کنه 20 دقیقه طول میشکه تا دوباره سطح تمرکزت دوباره به همون حالت بالای اولیه خودش برگرده. بنظر من در یکی از گامای مفید اولیه ت میتونه این باشه تا جای ممکن این عامل حواس پرتی رو از بین ببری از بدیهات شروع کن که میشه گوشی و اینترنت و نوتیف و غیره . در وهله بعد افکارت هستن من بشخصه خودم پرش ذهنیم زیاد بود ولی یه متد معروفی ی که رو خود من جواب میداد این بود هر وقت وسط درس خوندن ذهنم میرفت جاهایی که نباید اون موضوع رو کاغذ مینوشتم و ادامه میدادم به کاری که داشتم میکردم. یه موضوع دیگم هست اینکه شاید الان و در این شرایط تمرکز کردن خیلی سخت باشه و خب نباید از خودت انتظار داشته باشی بتونی یهویی به تمرکز های طولانی مدت دست پیدا کنی .اروم اروم این پیوستگی رو زیاد کن من خودم اوایل خیلی سعی داشتم یهو بشینم 2 ساعت متوالی درس بخونم ولی خب غیر ممکن بود از همون تایم های کم ولی پیوسته شروع کردم و اروم اروم زیاد شد. طبیعیم هست چون این چیزا کاملا سلسله مراتبیه و نمیتونی از صفر یهویی برسی یه یک .

روش درس خوندن من خیلی ساده است صبر میکنم تا استرس امتحان بهم فشار بیاره 🥲

درس خوندن گروهی با اپ ها و پلتفرم های انلاین ایرانیشم هست چند تایی

یه اسپویل برای کنکوری ها و پشت کنکوری ها
با تموم شدن و برگزار شدن کنکور زندگی همه فردای کنکور رنگین کمانی و آسمون آبی و پروانه درحال پرواز نخواهد بود.
تقریبا همه تازه کلی فکرو خیال میاد تو سرشون و بعد دیدن سوالات کنکور یه عده کثیری از دانش آموز ها که شاید نتیجه باب میل شون نشه و تجربه اولین کنکور جدی شون هست،میگن کنکور کنکور که می‌گفتن این بود؟این که اونقدرا هم ترسناک نبود،اونقدر هاهم سخت نبود و اگه اون یه بازه ای که شل کردم صرفا شل نمی‌کردم،نه اینکه شق القمر می‌کردم،از پسش برمی‌اومدم اونطور که دلم می‌خواست.
پس اگر از دسته شل کنندگانید سفت کنيد،تعویق ها و شرایط نا معلوم تا حدی زمان جبران بهتون میده،برگردید به درس و برای همیشه از این مرحله اونجور که دلتون می‌خواد عبور کنید.تمرکز رو نهایی داشته باشید خیلی میتونه کمک‌کننده باشه.خیلی خیلی خیلی!

آخرین ویرایش:
Back
بالا