• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

برقی ها!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Aliovski
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
غیرممکن نیست چون مثلاً استاد آزمایشگاه مدار ما تو ترم دو یه پروژ‌ه‌ی امتیازی داده بود که مربوط به همین موضوع گرفتن موج رادیویی بود و چند نفر هم با همون مداری که دیود و سیم پیچ داشت تونستن انجامش بدن. البته وضوح و کیفیت صدایی که دریافت می‌کرد خیلی مطلوب نبود ولی با سواد ترم دو بنظرم کار جالبی بود. :D
من تجربه‌ی انجام همچین کاری رو نداشتم ولی به لحاظ تئوری، دور از ذهن و پیچیده نیست. تو دانشگاه هم احتمالاً مفاهیم و درس‌های لازم برای انجام همچین کاری گفته میشه. البته ویژگی پروژه و کار عملی اینه که با محدودیت‌ها و مشکلاتی روبه‌رو میشی که تو رو وادار می‌کنه به راه‌های جدید فکر کنی یا بری بگردی و یه سری چیزا رو هم خودت یاد بگیری.
ولی بنظرم این چیزی که گفتی رو نمیشه از صفر تا صدش رو یه نفر تکی انجام بده. (و کار باکیفیتی بشه.)
بخش‌های مختلف این پروژه به تخصص‌های مختلف نیاز داره و هرکسی یه بخش مربوط به خودش رو جلو می‌بره. اینکه چقدر لازم میشه از ماژول‌های آماده استفاده کنیم و چقدر باید خودمون طراحی انجام بدیم به پارامترهایی بستگی داره که مربوط به جزئیات تخصصی‌ میشه و من اطلاع ندارم.
ولی شدنی هست و پروژه‌های تحقیقاتی و صنعتی در این سطح و پیچیده‌تر از این هم داشتیم و داریم.
سلام. مهندس من شمارو نمی‌شناسم آیا؟ 👀

• لایک
امتیازات: Tabe
Back
بالا