• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

عروسی مطهری

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع 11300
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
انگلیسی لهجه هندی =)):))
وایسا=نمسته (هندستانی: نَمَسْتے) یا نمسکار در هند و نپال به معنی خوشامدگویی و سلام کردن است. نمسته علاوه بر معنی متداول آن مفهومی مذهبی نیز دارد که عبارت است از «من به آن ذره خدایی که در توست تکریم می‌کنم». بنابر سنت رایج هنگام گفتن این لغت در مقابل گورو یا رهبر معنوی دو کف دست‌ها را بالای سر یا در مقابل صورت به هم می‌چسبانند. ولی در مقابل دیگران دو دست را در مقابل سینه قرار می‌دهند

چجوری نتیجه گرفتی چینی یا ژاپنیه?

عههه اونو می‌گی؟
بدگایز من دیدم ولی اینجور نصیحت هایی توی قسمت ۱ش نمیکرد. ( توی ۲شه؟ )
بیا به پویش آقا ماری ها بپیوند
گوشی جواب ندی کسی ناراحت نمیشه

وایسا=نمسته (هندستانی: نَمَسْتے) یا نمسکار در هند و نپال به معنی خوشامدگویی و سلام کردن است. نمسته علاوه بر معنی متداول آن مفهومی مذهبی نیز دارد که عبارت است از «من به آن ذره خدایی که در توست تکریم می‌کنم». بنابر سنت رایج هنگام گفتن این لغت در مقابل گورو یا رهبر معنوی دو کف دست‌ها را بالای سر یا در مقابل صورت به هم می‌چسبانند. ولی در مقابل دیگران دو دست را در مقابل سینه قرار می‌دهند

چجوری نتیجه گرفتی چینی یا ژاپنیه?
یا شازاده حسن ی چس؟

به قیافش میخورد چینی/ژاپنی

بیا به پویش آقا ماری ها بپیوند
گوشی جواب ندی کسی ناراحت نمیشه
یه پیشواز اینتراستلار دارم خیلی از اون بهتره.

اصن کسی زنگ نمیزنه بهم =)):))=)):)) ولی اگه زدن اهنگ اینتراستلارو گوش می‌دن روحشون جلال میابه

یه پیشواز اینتراستلار دارم خیلی از اون بهتره.

اصن کسی زنگ نمیزنه بهم =)):))=)):)) ولی اگه زدن اهنگ اینتراستلارو گوش می‌دن روحشون جلال میابه
انسان فرهنگی روشن فکر:

او نو نو الان شیپ بگم همون دونفر بعد چندبرابر لطفمو جبران میکنن🤣🤣
ایبابا همو گردن بگیرید دیگه....ماهم بعد عمری به عنوان باعث و بانی این خیر دعوت کنیم شربت بخوریم 😔 🥀

یاخدا دهند تاپیک رو سرویس کردید

Back
بالا