• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چالش مطالعاتی Mishka

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Mishka
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Mishka

خدایا چرا ایران
کنکوری 1405
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
خرم‌آباد
سال فارغ التحصیلی
1405
درود.
از فردا که 12 بهمن باشه تا 23 بهمن یه چالش برای خودم می‌ذارم که برای آزمون 24 بهمن تلاش کافی کنم و بعد این مدت درگیر اخبار و استرس بودن به روال برگردم.
باید دیسیپلین داشته باشم تا ترازم رو از قلمچی پس بگیرم!
سر رودربایستی با کسایی که ممکنه تاپیک رو باز کنن هم که شده باید سخت درس بخونم.
اینجا
ساعت مطالعه و تعداد تست روزانه‌ام رو ثبت می‌کنم.

روز یکم
مجموع ساعت مطالعه: 11 ساعت
مجموع تعداد تست: 110 تست

-امروز بیشتر برنامه‌ام دیدن ویدئو و مطالعه عمومی بود پس این تعداد تست منطقیه.
-خیلی سختم بود بعد این همه فاصله افتادن بین من و درس بتونم مطالعه کنم؛ ولی جدی درس خوندن جز بهترین راه‌ها برای دور کردن ذهن از مشکلات، اخبار و... هست.
-احساس می‌کنم ساعت مطالعه مفیدم خیلی کمتر از چیزیه که نوشتم. باید تمرکزم رو بیشتر و استفاده غیردرسی از اینترنت رو کمتر کنم.
-در کل راضیم ولی به امید فردای بهتر👍

یک‌شنبه 12 بهمن 1404

روز دوم
مجموع ساعت مطالعه: دقیق حساب نکردم.
مجموع تعداد تست: دقیق حساب نکردم.

-امروززز خیلی خوب نبود. ویدئو دیدم و مطالعه کردم ولی تقریبا کل مدت گوشی دستم بود.
-می‌دونی باید شب زود خوابید تا بشه صبح زود بیدار شد و با تمرکز مطالعه کرد. من دیشب 2 خوابیدم.
-خدایا اعصابم خورده.
-یه کاری، الان بخشی از برنامه فردا که دیدن ویدئو باشه رو پیش می‌برم که فردا بتونم راحت‌تر تست بزنم. ویدئو دیدن خیلی وقتمو می‌گیره.
وای با دوستم یه قرار محکم گذاشتم که فردا از 7صبح تا 8شب هیچ استفاده‌ی درسی یا غیردرسی از اینترنت نداشته باشم و واقعا سر مسئله مهمیه پس جدی آنلاین نمیشم. بدرود 😭
-اینم بگم واقعا انقدر آدم بی‌مسئولیتی نیستم ولی بعضیی روزا پیش میاد دیگه.. فردا امروز روهم جبران می‌کنم.

دوشنبه 13 بهمن 1404

وای واقعا شرم به من.
بخخداا نمی‌ذارم فردا اینطور شه.
البته اینم بگما امروزو کلا نابود نکردم صرفا از انتظار خودم کمتر خوندم.
ولی دیگه بحث آبرو در میونه.

روز سوم
مجموع ساعت مطالعه: 12 ساعت
مجموع تعداد تست: 170 تست

-امروز عالی بود:) هم به درسم رسیدم هم به قول تا 8 شب آنلاین نشدنم عمل کردم.
-اگه این روزا تمرکزتون بخاطر اخبار و حوادث به هم ریخته با توجه به روحیات مشترک سمپادیا تاثیر مطالعه رو دست کم نگیرید.
-کاش زودتر با سایت سمپادیا آشنا می‌شدم.
-خیلی خوشحالم. فکر کنم دیگه به روال برگشتم. شب بخیر.🙂

سه‌شنبه 14 بهمن 1404

روز چهارم
مجموع ساعت مطالعه: 10
مجموع تعداد تست: بیشتر ویدئو دیدم و عمومی خوندم.

-کاش این کلاسا زودتر تموم می‌شدن.
-قبلا ملت یه کنکور داشتن واسش می‌خوندن قبول می‌شدن تمام؛ الان ماها از یه طرف باید به نهایی برسیم از یه طرف کنکور بیچاره شدیم.
-این دبیرا هم گیر دادن که آره بیاید کلاس نکته و تست، کلاس جاست تست، کلاس ویژه، کلاس فلان و بهمان، کلاس کوفت و... دیوونم کردن.
-آخه من اگه وقت داشتم که به همینا می‌رسیدم. هیچی اندازه ویدئو دیدن رو اعصابم نیست کل مدت حواسم پرته.
-کاش یه کاری کنم یه روز فقط ویدئو یه روز فقط تست. نمی‌دونم.
-اگه از مرحله کنکور گذشتید لطفا همین الان خدا رو شکر کنید. شبتون بخیر. 👀

چهارشنبه 15 بهمن 1404

روز پنجم
مجموع ساعت مطالعه: 10.5
مجموع تعداد تست: بیشتر ویدئو دیدم و عمومی خوندم.

-میدونی چیه؟ هفته اول توی فرجه‌های قلمچی بیشتر واسه یادگیری و مطالعست. هفته دوم والا مگه اینکه اسلحه بذارن رو سرم که انقد ویدئو ببینم.
-نمیشه هم نبینم. کمترش می‌کنم لااقل.
-کاشکی میشد آینده‌امو ببینم. توی ناخودآگاهم همش میگم وقت کمه و اینا. هرچند می‌دونم که باید ادامه بدم.
-کاش اوضاعم بهتر می‌بود.
-این احساسات عذاب وجدان، پشیمونی و هزارتا چیز دیگه آدمو دیوونه می‌کنن.
-گریم میاد بچها. بدیش اینه همه این دانشجوها جوری آدمو ناامید می‌کنن که می‌دونم کنکور تازه اولاشه و بعدا قراره بیشتر اذیت شم. اونوقت فکر کن من توی همینش موندم بعدا قراره چی بشه؟
-امشب خیلی حرف زدم. شبتون بخیر خوشگلا.

پنج‌شنبه 16 بهمن 1404

روز ششم
مجموع ساعت مطالعه: 9
مجموع تعداد تست: کم

-خب امروز جمعه بود بالاخره.
-چقد زود 6 روز گذشت.
-حالا که هفته اول منتهی به قلمچی گذشت و وارد هفته دوم میشم تازه کاربرد این تاپیک معلوم میشه. دیگه قراره تست زیاد بزنم مردم از بس بهونه ویدئو و عمومی آوردم.
-من ویدئو دیدنو خیلی درس خوندن حساب نمی‌کنم. وقتایی که ویدئو می‌بینم همش اعصابم خورده.
-اگه کنکوری هستید احتمالا شمام انتخاب "ویدئو"، بین "تست زدن" و "ویدئو دیدن" براتون خیلی اتفاق افتاده. خب انگار کار درستی نیست و مغز دنبال فرار کردن از سختیه.
-حالا که هفته دوم شروع شده هرطور شده اولویتمو می‌ذارم روی اینکه اول تستامو بزنم. آخر سر ویدئو می‌بینم.
-آدمای باحال زیادی اینجا پیدا کردم کاش کنکورم تموم شده بود فک کنم دلم می‌خواست با خیلیا دوست شم.
-شبتون بخیر. خوب بخوابید.

جمعه 17 بهمن 1404

روز هفتم
مجموع ساعت مطالعه: 12
مجموع تعداد تست: 150

-اگه بدونید چی شدد صبح بیدار شدم دو ساعت درس خوندم بعد گفتم وای خدایا چقد خستمه بذار یکم استراحت کنم.. چشمامو که باز کردم دیدم ظهر شدههه. وای نزدیک بود سرمو بکوبم به دیوار آخرین باری که تا اون ساعت خوابیده بودم یادم نمیاد نمی‌دونم برا چندسال پیش میشه. خلاصه تند تند خودمو جمع و جور کردم و شانس آوردم قبل رسیدن خانوادم بیدار شدم وگرنه آبرو و اعتبار چندین و چند سالم به فنا می‌رفت. فکر می‌کردن تمام این مدت واسه خودم می‌خوابیدم تا لنگ ظهر! والا خودمم بودم همچین بچه‌ای می‌داشتم ساعت 9شب با آشغالا می‌ذاشتمش جلو خیابون.
-دیگه عذاب وجدان این قضیه باعث شد بشینم سر درسم ولی هنوز بابتش تو شوکم.
-یه چیز دیگم اینکه فردا احتمالا کارنامه‌های ترم اولمونو بدن. من همیشه معدلم بالای 19.90 بوده ولی امسال خب کنکور دارم و وقت کمتری گذاشتم واسه درسای مدرسه. نمی‌دونم مدیریت مدرسه شما چطور بوده ولی اینا از لج اینکه بهمون بگن واهای شماها هیچی حالیتون نیست(درحالی که هرسال نهایی رو 20 و خلاصه بالا 19 می‌گیریم!) یه سوالایی آورده بودن خودشونم مونده بودن توش. حالا نمی‌دونم چی بشه برامم مهم نیست. ولی خب لج آدمو در میارن اه. می‌دونی از چی حرصم می‌گیره؟ اینکه می‌تونستن سوالایی با استاندارد نهایی واسمون بیارن که براش آماده شیم ولی فقط هدفشون آزاره.
-چقد امشب دارم حرف می‌زنم! بیخیال اصن هرموقع خوب درس خوندم این جایزمه. : >
-امروز واقعا خوب خوندمم.
-فیزیک اونقدرام که فکر می‌کردم سخت نبود. کاش از اول نسبت بهش گارد نمی‌داشتم. هر چیزی با تمرین اوکی میشه.
-شبتون بخیررر.
شنبه 18 بهمن 1404

روز هشتم

-وای سلام و درود و های و ...
-امروزز مشکل شدیدی برام پیش اومد در روند مشاورم (مشاوره کنکور). این مدتم روحیه‌ام نابود شده بود اینم که پیش اومد قشنگ یه چند ساعتی گریه کردم.
-خلاصه که دنبال راه حل بودم با خانواده صحبت کردم و اینا قرار شد باهاش ادامه ندم چون فقط برام بدبختی آورده.
-شاید مشاور جدید بگیرم.
-مردم مشاور دارن منم مشاور دارم. طرف اندازه یه هفته برا خودش غیب میشه. دیروز می‌دونستم این تا چند روز برنامه نمی‌فرسته خودم نشستم برنامه ریختم 12 ساعت خوندم ولی امروز سرم کلاه گذاشت. همش می‌گفت برنامه می‌فرستم می‌فرستم؛ آخرشم نفرستاد.
-باز خوبه کلشو ننشستم به پاش. یه چندساعتی ویدئو دیدم و عمومی خوندم.
-نمودار تابع سینوس✖️ نمودار مطالعه بنده✔️
-نمی‌دونم مشاور جدید کی داشته باشم و برنامه جدید کی به دستم برسه ولی هنوز این آزمون 24 بهمن که روز به روزم بهش نزدیک تر میشم برام مهمه.
-حتی اگه فعلا مشاورم جور نشه خودم که مشکل مغزی ندارم. هیچ بهونه‌ای پذیرفته نیست. خودم برنامه می‌ریزم و براش مطالعه می‌کنم.
-کنکور که بدم با کلی آدم اینجا دوست میشم و فالو می‌کنم و... چون واقعا خیلی آدمای جالبی پیدا کردم.
-فعلا یکی دو ساعتی بیدارم تا یه ویدئو دیگه رو تموم کنم بعد بخوابم.
-شبتون بخیررر.

یک‌شنبه 19 بهمن 1404

روز نهم

-به بودجه بندی آزمون رسیدم فقط باید تست کار کنم توی این روزای باقی مونده. البته تستم زدم این مدت ولی خب این روزا باید کل تمرکزمو بذارم روش.
-باورم نمیشه وقتم چقد زود میگذره و باورم نمیشه چطور همه مشکلات نزدیکای آزمونام اتفاق میوفتن.

-با ویدئو دیدن امروزم دیگه هیچ ویدئوی مربوط به مباحث آزمونی باقی نمونده واسه این چند روز. پس می‌تونم فقط تست بزنم.
-نمی‌دونم فرصت داشته باشم عمومی بخونم یا نه ولی نباید حذفش کنم.
-لطفا اگه مشاور تحصیلی هستید دانش‌آموزاتونو اذیت نکنید. حس اینکه باید تازه مشاور جدید بگیرم و تازه باهاش آشنا شم و اینا دیوونم می‌کنه. از وقت کم آوردن می‌ترسم.
-امیدوارم مشاور جدید لااقل به گزارشکارا یه جوابی بده و تماساش منظم باشن. نمی‌دونم چند روز دیگه شروع میشه.
-شبتون بخیر.

دوشنبه 20 بهمن 1404

درود برای اینکه پیاما زیاد نشه همون جمعه 24ام میام نتیجه آزمونو میگم و دیگه تموم میشه.
به امید موفقیت هممون:GreenHeart

خب دیگه تاریخ چالش سر اومد.
24 بهمن 1404
من تلاشمو کردم هرچند یه جاهایی مشکل پیش اومد؛ یه جاهایی اشتباه کردم و... .
نتیجه آزمونم بد نشد.
مرسی از همه کسایی که لایک می‌کردن واقعا خوشحال می‌شدم.:GreenHeart
به اینجا خیلی حس خوبی داشتم آدماش مثل دوست هستن؛ ولی خب به عنوان کسی که وقت خیلی کمی تا کنکور دارم بهتره دیگه کمتر بیام.

بدرود. ‎‌
تا وقتی که اوضاعم کمی بهتر شه که چالش مطالعاتی راه بندازم.

Back
بالا