zeynabgol Enmemeer کمدین علمی فارغالتحصیل ارسالها 6,266 امتیاز 76,866 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1404 دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه پزشکی 2026/4/6 #181 دارم شکیبا میباشم
Aynazi کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 895 امتیاز 15,981 نام مرکز سمپاد _ شهر - سال فارغ التحصیلی 1401 دانشگاه پلیتکنیک تهران رشته دانشگاه مهندسی پلیمر 2026/4/6 #182 به نقل از Mr.SinShin : سلام و عرض خسته باشید حسابی به دوستانی که زحمت پادکستو کشیدن اپلود شده پادکست؟ کلیک کنید تا باز شود... سرعت اینترنت افتضاحه، آخراشه ولی یکم دیگه آپلود میشه
به نقل از Mr.SinShin : سلام و عرض خسته باشید حسابی به دوستانی که زحمت پادکستو کشیدن اپلود شده پادکست؟ کلیک کنید تا باز شود... سرعت اینترنت افتضاحه، آخراشه ولی یکم دیگه آپلود میشه
phoenix_s9 جوکری در پی هارلی فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 2,443 امتیاز 18,480 نام مرکز سمپاد . شهر . سال فارغ التحصیلی 1401 دانشگاه دانشگاه یزد رشته دانشگاه مهندسی مکانیک 2026/4/6 #183 به نقل از zeynabgol : دارم شکیبا میباشم کلیک کنید تا باز شود... میمشون کن یاد بگیرن بچه مردمو معطل نکنن
به نقل از zeynabgol : دارم شکیبا میباشم کلیک کنید تا باز شود... میمشون کن یاد بگیرن بچه مردمو معطل نکنن
Setaaa بازمانده جنگ تروآ ارسالها 392 امتیاز 4,361 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر کنگان سال فارغ التحصیلی 1408 2026/4/6 #184 به نقل از پلوتون : واکنش به ادیتور ها از دقایقی دیگه:باز منو کاشتی رفتی کلیک کنید تا باز شود... گریه و یا لشکرکشی واکنش صادقانه تری الان بنظر میاد
به نقل از پلوتون : واکنش به ادیتور ها از دقایقی دیگه:باز منو کاشتی رفتی کلیک کنید تا باز شود... گریه و یا لشکرکشی واکنش صادقانه تری الان بنظر میاد