• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

    ثبت نام عضویت

کاربران را Roast کنید! (زمستان 404)

  • شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع amir_
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
@Samandoon :D
هیچ ایده ای ندارم چرا پستتو نمی‌تونم ریپلای کنم
اصلا نفهمیدم چی شد راستشو بخوای
۱. چون فقط ریپلایه
۲. من گفتم نقد روست روسته، شما گفتی با فلان شرایط نه! من هم ارجاع دادم به نظر قبلی خودت
 
جان؟
املا ک سهله حرف زدنم داره فراموشم میشه🤦‍♀️
اینقدر هیچی ندارین اشتباه تایپی می‌گیرین؟
می‌دونی چقدر ناراحت شدم دیدم به جای میشم‌ نوشتم میگم؟😢
 
@_Vina_
هر سری در حالی که داری انرژی زا رو با حالت مشروب میخوری میگی که از خیلی وقت بود نخورده بودم در حالی که دیروزش همین حرفو میزدی:))

انقدر غر میزنی سر غذا که نمک نداره، وای گرم نیست، وای خیلی داغه و فلان
آخر سر یا از فشار خون میمیری یا هنگام غذا خوردن میپره گلوت و سکته میکنی
 
تجارب؟

به همشون گفتم وای به حالتونه تقلب کنید

البته از اونورم گفتم رسم فنی حلال هست تقلب(خودمم دارم)
مدیریت رو تحویل بده یکی دیگه بعد بیا رستت کنم.
اینجوری که نمیشه، تیزی دستته میگی بیا دعوا کنیم :))
 
نمیدونم چرا توی نوبت زمانی هنوز نگفتید خیلی بی مزست ولی خودشو بامزه میدونه؟ زمانی توهینی به جامعه دلقکاست قشنگ.
 
نمیدونم چرا توی نوبت زمانی هنوز نگفتید خیلی بی مزست ولی خودشو بامزه میدونه؟ زمانی توهینی به جامعه دلقکاست قشنگ.
اون که عاقبتش سیفون و فاضلابه ، خدا زده ما واسه چی بزنیم؟
 
@_Vina_
هر سری در حالی که داری انرژی زا رو با حالت مشروب میخوری میگی که از خیلی وقت بود نخورده بودم در حالی که دیروزش همین حرفو میزدی:))

انقدر غر میزنی سر غذا که نمک نداره، وای گرم نیست، وای خیلی داغه و فلان
آخر سر یا از چربی خون میمیری یا هنگام غذا خوردن میپره گلوت و سکته میکنی

برو موهاتو با کش صورتی خرگوشی ببند و عروسک زیزیگولوتو بگیر دستت بخواب قبلشم اسماتیزاتو یادت نره و به عنوان کسی که سالاد شیرازی بی نمک میخوره درمورد ناموس من حرف نزن:))
 
ببخشید این مونده تو دلم، میشه لطفا زندگی روستایی رو فانتزی سازی نکنید؟
نه هیزم شکستن چیز خفنیه نه گوساله بزرگ کردن و متاسفانه باید بگم این سختی‌ها از شما مرد نمیسازه🙏🙏🙏
من فانتزی سازی نکردم، سختی وضعیتمو توصیف کردم. تقصیر من چیه شستن کون با برف برای شما فانتزیه؟ 😭
 
اومدی ما رو روست کنی ولی دود کون خودت بلند شد که.
من نمی‌خواستم روستت کنم الان چون نوبتت نبود، ولی حالا دیگه این همه راه اومدی یه فوتی هم ما بکنیم.

با توجه به نفرتی که از توییتر و تلگرام و سایر جوامع بشری داشتی، احتمالا تو هر جمعی که بودی زدن تو سرت و گفتن کس نگو گالیور، و تو این گالیور تحمل ناپذیر درونت رو کوچ دادی به سمت جایی که فکر می‌کردی سرزمین کوتوله‌هاست تا بالاخره احساس بزرگی و مهتری کنی، افسوس که به «شاد» راهت ندادن.
سرخورده و در به در رسیدی به جایی که محدودیت سنی خاصی نداره و جمعیت نوجوانش بیشتره. (قبل از این وضعیت اینترنت)
به هر تاپیکی سر زدی، یه جعبه دستمال کاغذی خرج کردی و گفتی آه ببین ایلی بزرگ! ببین این خرده بورژواها رو! دارن درمورد گل و بلبل حرف میزنن نه پشم صورتی-پاستیلی خلق‌های ستمدیده جهان!
با خودت حال کردی چون فکر نکردی شاید آدمای اینجا یکی دو جنبه از زندگی و دو سه وجهه از شخصیتشون رو اینجا نشون میدن. فکر کردی کوتوله‌ان؛ چون خودت با همه وجودت اینجا اومده بودی گالیور.
و حالا نهایت اکت اجتماعی خودت چی بود؟ خودت رو روسپی خوندی که بار این لغت رو اینجا بریزی؛ دون کیشوت مناطق محروم.
و مثل هر چپ دیگه‌ای که هیچ شناخت و درکی از فردیت و انسان‌ها نداره و آدم‌ها براش نه یک آدم با داستان‌های مشخصن، حرف از جامعه و طبقه زدی. ادما رو ندیده گرفتی. داستان‌هاشون رو ندیده گرفتی، شخصیت‌ها و منش‌ها و رفتارهاشون رو هم. جایی که همه تک به تک هم‌دیگه رو روست می‌کردن، اومدی طبقات موهومت رو ساختی تا به فرافکنی‌هات اعتبار بدی.
و مثل هر چپ دیگه‌ای، با چپوندن چند «کسشعرولوژی» لا به لای حرفات، خواستی یه جعبه دستمال کاغذی دیگه برای خودت خرج کنی.
 
اینقدر هیچی ندارین اشتباه تایپی می‌گیرین؟
می‌دونی چقدر ناراحت شدم دیدم به جای میشم‌ نوشتم میگم؟😢
ماشالا فراوونیه ولی بعد میخوای جواب بدی ک با توجه ب سواد بالات بدآموزی داری😓
 
چرا حالا کنکوریا حمله کردن بهم؟ اون بخشش که گفتم ۶ سال پشت کنکور می مونین اذیتتون کرد؟ اشکال نداره جای ۶، n بزارید
کاش آخر پیامات یه ۷۸! بزاری.
 
ماشالا فراوونیه ولی بعد میخوای جواب بدی ک با توجه ب سواد بالات بدآموزی داری😓
اخ الهی
وای به اونی که از من می‌آموزه، این یک
دو فاکتورت واسه سواد کلا ی غلط املاییه؟
نازی فقط خوندن نوشتن بلدی؟
 
Back
بالا