• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کاربران را Roast کنید! (زمستان 404)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع amir_
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
@maleck :)
تاریخ معاصر نشون میده که پیمان با هر کی لاس میزنه بختش باز میشه، خانومایی که قصد تشکیل زندگی مشترک موفق دارن با هماهنگی قبلی به بانگ نام برده مراجعه کنن.
+ پیوست: خودش بگیر نیست ولی تضمینی یه لاس خشک باهات بزنه وفور نعمت بعدش مشاهده میشه
تا چ مدت طول بکشه بخت ادم باز میشه؟

عنوان تاپیکو بنظرم عوض کنین

@maleck :)
تاریخ معاصر نشون میده که پیمان با هر کی لاس میزنه بختش باز میشه، خانومایی که قصد تشکیل زندگی مشترک موفق دارن با هماهنگی قبلی به بانگ نام برده مراجعه کنن.
+ پیوست: خودش بگیر نیست ولی تضمینی یه لاس خشک باهات بزنه وفور نعمت بعدش مشاهده میشه
واس همین برکت از سایت رفته.

واس همین برکت از سایت رفته.
برکتا رو حیف و میل کردی، الان همه سر خونه و زندگیشونن.
الان باید بچت هم سن و سال یکی از کاربرای حال حاضر سایت می‌بود مرد.

دفتر واقعی در دستان کاربر Mehdi ostooriـه که ریز به ریز لاس‌های سنپایش رو بررسی و نوت برداری می‌کنه، وسطشم یه دور پیام می‌ذاره که خایمالتم پس اینطوری مخ می‌زدن استاد
اینجوری ام که فکر میکنین نیست :(

بعدشم من یه گوشه دارم چیپس و ماست موسیرمو میخورم

پای منو به این جریانات باز نکنن

ایشون هم پیمان جون هستن؟
=‌‌)))))))))))))))))))))))))))
حالا پیمان جون تازه‌ست ولی ملک رو از قبل یادم مونده بود. «خوشگل، سفید و کمی چاق»ش رو هم هنوز یادمه و با این تناظر می‌دم تو ذهنم:
do.php

آقا میشه یه پیشنهاد بدم برای بهتر شدن تاپیک؟ در آخر کسی که بهترین رست ها رو کرده نشان "رست کننده برتر" بگیره.

خب دوستان این هم تقسیم بندی کلی و اینها
تا یکی دو روز آینده علاوه بر ملک دوستان گروه یک رو هم میتونید roast کنید:)
یه نکته ای یکی دوتا از بچه ها به من پ.خ ندادند ولی اسمشون اینجا هست چون همینجا یا ح.ب اعلام آمادگی کرده بودن؟ خلاصه اگر من اشتباه کردم حتما پ.خ بدید.
یه نکته دیگه هم اینکه فکر میکنم همرو نوشتم و کسی جا نمونده، اگر کسی رو جا انداختم علاوه بر ابراز شرمندگی و عذرخواهی اگر ممکنه یه پ.خ به من بده.
تشکر.

گروه اول چرا اختلاف سنی توش موج میزنه؟ نفر اول و دوم رو زن و شوهر در نظر بگیریم نفر سوم چهارم بچه هاشونن.

Back
بالا