- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- کرمانشاه
- سال فارغ التحصیلی
- 1370
- مدال المپیاد
- ریسکه!
برید تو چت-مت اسپم بدید
آخه به نظر میاد @galeger بیشتر دلش به حال سنت سوخته😔همدلی یار؟
ن ن ن اصلا این حرفو نزن جذابیت های ظاهری باطنی ادبی و زبانی بسیاری در این مرد هستآخه به نظر میاد @galeger بیشتر دلش به حال سنت سوخته😔
بعد از پول و خونه و ماشین؟ن ن ن اصلا این حرفو نزن جذابیت های ظاهری باطنی ادبی و زبانی بسیاری در این مرد هست

در همین زمینه یه روغن تهیه کردیم از زبون چربش که میتونین از دیجی کالا خریداری کنیددرسته که میگن هر دختری با مالک بوده فرداش سیبیل در اورده؟
حیف که ناصرالدین شاه مالک رو ندید💔
مالک روزی ۱۰ بار خونه عوض میکنی کهیه خونه دارم که اونم قلب توئه 🥺
باقی همه ویرانه است.
والله من یه ساعته فهمیدم یه خونه داره ک اونم برا اینکه ب نام نزنه میگه ویروونه ستبعد از پول و خونه و ماشین؟
(فکر نکنم داشته باشه البته)
اعتبار سخن عام چه خواهد بودن؟والله من یه ساعته فهمیدم یه خونه داره ک اونم برا اینکه ب نام نزنه میگه ویروونه ست
اها یعنی به نام میزنی؟اعتبار سخن عام چه خواهد بودن؟
وقع منه به حرفشون بانو.
دست رو سر پسرا بکشه@maleck :)
تاریخ معاصر نشون میده که پیمان با هر کی لاس میزنه بختش باز میشه، خانومایی که قصد تشکیل زندگی مشترک موفق دارن با هماهنگی قبلی به بانگ نام برده مراجعه کنن.
+ پیوست: خودش بگیر نیست ولی تضمینی یه لاس خشک باهات بزنه وفور نعمت بعدش مشاهده میشه
متاسفانه یکی از اکسام هم همین فکرو میکردمطمئنم یک دفترچه داری که توش لاس های ادبی رو به ترتیب موضوعی مرتب سازی کردی تا به موقع نیاز ازشون استفاده کنی

اون موهای بسته شده روزی چندبار دست روشون کشیده شده باشه خوبه؟دست رو سر پسرا بکشه
بختشون وا نمیشه؟!
به ترتیب حروف الفبای اولین کلمه نوشتی که توی مشاعره هم بشه ازش استفاده کرد؟متاسفانه یکی از اکسام هم همین فکرو میکرد![]()