من یه حزب تشکیل می دم به نام «حزبی که مانیفستوی آن در نام آن وجود دارد. پندار نیک گفتار نیک کردار نیک - نسبت به اعتقادات خود متعصب نباشید. مغلطه ها را بشناسید و آنها را رسوا کنید، البته خود استدلال ها و مغالطه ها، نه فرد گوینده. هیچوقت سعی نکنید دشمن خود را قانع کنید چون قانع نمی شود، به جای آن برای سر او جایزه بگذارید، سپس به او پیشنهاد کمک بدهید، روح او را خریده و او را در این حزب عضو کنید. از ده فرمان عیسی یا موسی یا هرکسی عشقتان می کشد به جز دشمن پیروی کنید. در هیچ چیزی تبعیض قائل نشوید مگر به سود من باشد. یادتان باشد، برای بی گناهی و نرفتن به زندان، یک کد تقلب وجود دارد، هر شب به کلیسا بروید و به گناهان خود اعتراف کنید، سپس توبه کنید. مقداری از درآمد غیرقانونی خود را به مسجد، کلیسا و بانک ها (عبادتگاه یهودی ها) اهدا کنید. دشمن دشمن شما دوست شما است و شما باید به دوستتان کمک کنید دشمش را شکست دهد. فیلم outfit را ببینید. مافیا باشید. من را شهردار سبزوار صدا بزنید. اگر دلتنگ کسی بودید، خواستید از کسی محافظت کنید و در کل نگران کسی بودید به من زنگ بزنید. در اسرع وقت اگر نام برده من نباشم، او را به ماه می فرستم، تا هم در امان باشد و هم خیال شما آسوده باشد.» مخففش هم میشه حزب خوب ولی ترجیح می دم اسم کاملشو بگین